Casnicia mea a fost o minciuna? (3)
Raspunsuri - Pagina 15
cati_magureanu spune:
Citat: |
Ca sa ma indragesti pe deplin si sa nu ma dezmint , uite imi permit sa-ti fac o sugestie de analiza literara viitoare : arta de a scoate lucrurile din contextul lor. |
Ok, Avmaria! Ma voi stradui sa fiu cat mai buna!
Acum, ca am lamurit ca suntem pe langa context (sau in afara lui) sper ca vei fi draguta si vei relua mesajul tau sau ideea pe care ai intentionat sa o expui, renuntand la figuri de stil...asa, ca sa intelegem si noi..astia... fara experienta in analiza literara si arta conversatiei! Simplist...Care era substratul mesajului tau?
Poate am fost virulenta fara motiv si vreau sa-mi dau seama unde am gresit!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
AMR 35 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
cati_magureanu spune:
Sorry! Mie nu-mi place sa ma cert! Poate era mai bine sa stau in banca mea..dar, nah..mai "scap si eu in lucerna"..ca sa folosesc o figura de stil! (de aceea am fost si asa "prolifica")
Eu va pup pe toate cu idei placute sau nu!
Ceau!
Si, btw Avmaria, eu nici nu m-am gandit sa te acuz ca vorbesti in necunostinta de cauza! Ci, am intervenit doar, pt. ca mi s-a parut nedrept (cu figuri de stil sau nu) ce-ai afirmat!
Bye
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
AMR 35 ZILE
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Contrapunct spune:
Draga cati_magureanu, daca as putea, te-as aplauda la scena deschisa. Expunerea ta a fost pertinenta, completa si inteligenta. Si ai reusit sa faci asta mentinand un ton extrem de civilizat, ceea ce imi pare admirabil in situatia data.
Iar tie, avmaria, iti urez ca, atunci cand iti va fi rau, dar cu adevarat rau, in viata, sa ai puterea sa aplici sfaturile pe care le-ai dat tu aici si sa faci fata cu verticalitate unor puncte de vedere de natura celor pe care le-ai adus tu la acest subiect. Mult succes!
hoppe spune:
Imi pare rau ca m-am infuriat acum cateva zile.
Sunteti niste prietene minunate, sprijinul vostru a fost si este important pentru mine.Imi cer scuze.
Avmaria, am retinut cele spuse de tine, dar, te rog, nu vreau discutii in contradictoriu pe acest topic.
E suficient ca ti-ai spus parerea, dar.....doar atat.
Iti multumesc pentru intelegere!
hoppe spune:
Cati, iti multumesc!
Ai descris situatia foarte bine.
Cam asta este starea in care ma gasesc.
Te rog sa nu mai fii suparata, apreciez gestul tau!
hoppe spune:
Adina, sper ca stii cat imi esti de draga!
Niciodata sa nu iti treaca prin cap ca sunt suparata pe tine.
citat din mesajul lui Adina Iulia Hoppe |
hoppe spune:
Contrapunct, cam asta doream sa-i spun si eu avmariei, dar nu cred ca este bine sa doresc rau cuiva.
Dar sunt convinsa ca ea este o fiinta atat de puternica incat, in orice situatie, stie sa foloseasca "manualul de utilizare", cum bine a spus cineva pe aici.
Ce sa-i fac, pe mine Dumnezeu nu m-a facut asa de puternica.
La un momentdat mi-am pus intrebarea daca avmaria nu este cumva "EL".
citat din mesajul lui Contrapunct Draga cati_magureanu, daca as putea, te-as aplauda la scena deschisa. Expunerea ta a fost pertinenta, completa si inteligenta. Si ai reusit sa faci asta mentinand un ton extrem de civilizat, ceea ce imi pare admirabil in situatia data. Iar tie, avmaria, iti urez ca, atunci cand iti va fi rau, dar cu adevarat rau, in viata, sa ai puterea sa aplici sfaturile pe care le-ai dat tu aici si sa faci fata cu verticalitate unor puncte de vedere de natura celor pe care le-ai adus tu la acest subiect. Mult succes! |
naiuta spune:
Buna Hoppe!
Nu stiu ce sfaturi sa-tzi dau,insa,vreu sa-tzi spun ca te-am admirat mereu.In ochii mei tu esti o femeie puternica,desteapta si nu in ultimul rand o mama de invidiat.
Nu stiu,am incercat sa fiu putin in locul tau...dupa 15 ani de casnicie,simti ca int-o zi totul s-a terminat...ba mai mult,afli, ca pe la spatele tau,se terminase cand tu inca credeai ca totul e roz...si mai mult,tzi se spune ca aia e de 10 ori mai buna ca tine.Eu nu cred ca rezistam situatiei,macar daca i-mi spunea in fata...
Am citit aici ca ar trebui sa-i pregatesti pe copii sa inteleaga ca-i normal sa aiba un fratior/surioara?!
Nu m-asi mira sa citesc sa i-i pregatesti ca-i normal sa aiba o a doua mamica, ca e posibil sa fie mai buna ca prima?!
Nu stiu...poate te admir si pt. faptul ca simt o asemanare,sincer: si eu asa a-si face!
Nu stiu cu ar fi normal,insa cred ca sa-i faci pe copii sa inteleaga situatia,trebuie in primul rand tu sa o intelegi.Nu stiu cum a-i putea sa intelegi o astfel de situatie,in care esti tratata in asha hal?Stiu ca azi e la moda asta, insa, cum a decurs la tine mi se pare destul de anormal.
Poate sunt fete care au trecut prin asemenea situatii, sper,sa te ajute cu sfaturi bune,cum ar trebui sa procedezi(eu zic ca bine faci si asa a-si face si eu)cat despre copii,eu cred ca ei sunt destul de mari ca vada situatia si sa reactioneze cum se cuvine.
In primul rand,cred ca se comporta asa,vazand ca te-a chinuit situatia,in al doilea rand,el si-a batut joc de dragostea lor(cum a facut cu a ta).Le-a dat sperantza ca se intoarce,sau cel putzin,v-a sta singur, i-i v-a lua la el,macar in vizita,apoi au aflat de la alti ca s-a insurat si are si alt copil(in asa timp scurt).
Ce vrea acum sa-i faca sa intzeleaga ca-i normal ce face si sa o accepte pe marea lui iubire?
Eu i-asi multumi ca m-a scutit de asa scorpie afurisita.I-asi mai spune sa munceasca sa-i lamureasca pe copii, ca nu-i asa, ca el e omul perfect.Pe tine nu te mai poate convinge si deja simtzi avantajul.Asigural ca tu nu faci nimic ca copii sa fie asa.El i-a adus in situatzia asta si numai el i-i poate scoate din ea.
Succes si felicitari pt. felul cum esti!