Casnicia mea a fost o minciuna? (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anna, nu ai de unde sa stii cum o sa fie perceputa povestea asta in viitor de catre copii. este foarte posibil ca ei sa accepte pana la urma, copiii uita mai repede decat adultii...mai ales daca vor fi incurajati in directia asta.

In orice caz, nu sunt foarte sigura ca noua lui casnicie e solida, intr-un an-doi te vei lamuri daca este ceva durabil sau a fost doar o flacara. Dar asta nu are nici o importanta acum, ci doar pentru viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Hoppe, nici nu-mi pot macar inchipui ce-o fi in sufletele baietilor tai. Stiu ca nici ptr tine nu-i usor insa, incearca sa gasesti o cale sa-i poti linisti sufleteste si ajuta sa accepte situatia de acum. Stiu ca va suna ingrozitor ceea ce vreau sa spun insa, trebuie sa te lasi putin pe tine deoparte, sa incerci sa fii neutra si sa vezi situatia cu ochii copiilor tai, ei au nevoie de tine sa fii puternica, sa-i sustii si sa nu te simta inversunata impotriva tatalui lor pe care ei sunt deja suparati. Hoppe, stiu ca nu-i usor insa tu esti puternica, stiu ca te-ai saturat sa fii pe planul 2 insa acum o faci ptr copii tai.

Adina, aici se procedeaza asa cu garda partajata, o sapt fiecare parinte insa sunt niste conditii de respectat, printre care parintii sa locuiasca f aproape unii de altii ca copii sa poata merge la aceiasi scoala. Acum insa dupa un nr de ani incept sa se traga semnale de alarma cum ca n-ar fi cea mai buna solutie si pe buna dreptate zic eu, copiii au nevoie de stabilitate.

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Adina, chiar nu ma mai ntereseaza ce o sa faca el.
SIngur si-a ales drumul.
Iar relatia lui cu copiii este pe muchie de cutit.Am spus si o repet, nu am de gand sa intervin.Ii priveste.
Imi este greu, dar merg inainte.Cale de intors nu mai exista.

Mergi la inceput

Ica, toata vara m-am straduit sa ii calmez, le-am facut vacanta cat am putut eu de frumoasa, nu prea au stat in bucuresti.
Dar, degeaba.A inceput scoala si iar i-a zapacit de cap.
Au aflat de casatoria lui, un alt soc pentru ei.
Apoi, comportamnetul lui urat fata de mine ii neecajeste pe copii.El uita ca sunt mama lor si ca ma iubesc.
Acasa atmosfera a devenit placuta, totul este bine pana incep telefoanele lui.
Eu sunt neutra, stiu ce este bine pt copii.Dar raul il face prin fortarea lucrurilor.In felul asta copiii se inversuneaza si mai mult.

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Hoppe, nici nu-mi pot macar inchipui ce-o fi in sufletele baietilor tai. Stiu ca nici ptr tine nu-i usor insa, incearca sa gasesti o cale sa-i poti linisti sufleteste si ajuta sa accepte situatia de acum. Stiu ca va suna ingrozitor ceea ce vreau sa spun insa, trebuie sa te lasi putin pe tine deoparte, sa incerci sa fii neutra si sa vezi situatia cu ochii copiilor tai, ei au nevoie de tine sa fii puternica, sa-i sustii si sa nu te simta inversunata impotriva tatalui lor pe care ei sunt deja suparati. Hoppe, stiu ca nu-i usor insa tu esti puternica, stiu ca te-ai saturat sa fii pe planul 2 insa acum o faci ptr copii tai.

Adina, aici se procedeaza asa cu garda partajata, o sapt fiecare parinte insa sunt niste conditii de respectat, printre care parintii sa locuiasca f aproape unii de altii ca copii sa poata merge la aceiasi scoala. Acum insa dupa un nr de ani incept sa se traga semnale de alarma cum ca n-ar fi cea mai buna solutie si pe buna dreptate zic eu, copiii au nevoie de stabilitate.

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralcat

Cred ca ti-e greu. Mie una mi-ar fi, as avea orgoliul usor sifonat. Ce zici, mergem sa-i stricam nunta ?

Eu una i-as trimite felicitari! Ca... ai scapat de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Contrapunct spune:

A mai trecut o luna de la ultima ta postare, Hoppe.
Cum iti mai este? S-au mai asezat lucrurile? Ce mai fac copiii tai?

Mergi la inceput

Multumesc pentru ganduri.
Da, este mai bine, dar dupa ce am luat masuri care nu mi-au fost tocmai pe plac.
Mi-am schimbat telefonul, il evit pe cat se poate.
Cu copiii vorbeste la telefon, si se intalnesc cand are el timp.
Nu mai suna fixul toata ziua, am fost nevoita sa il amenint ca ii sun nevasta si ii spun ca nu ne lasa in pace.
Este foarte suparat pe mine ca nu accept sa ne intalnim fata in fata, ca sa mai stam si noi de vorba.
A fost deranjat de faptul ca i-am strans toate lucrurile din casa si l-am obligat sa le ia.Mi-a spus ca de ce nu le-am lasat asa, cu ce ma deranjau, alta treaba mai buna nu aveam de facut?!!!
De ce nu vreau sa mai vorbesc cu el nici macar la telefon? Simplu, pt ca mereu imi repeta ca este foarte fericit, ca o iubeste pe doamna f mult, si ca este de o mie de ori mai buna ca mine, ca nu sunt in stare sa am grija de copii.La care mai adauga si alte rautati, dar nu vreau sa le scriu aici.
Pe copii ii mai supara din cand in cand.I-a intrebat daca nu doresc sa se mute la el.
Dar, eu sper ca o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Hoppe, ma bag si eu ca musca... Dar eu nu i-as fi strans lucrurile si sa-l chem sa le ia ci le-as fi aruncat la gunoi... Cred ca-i trebuie un control la bibi ca-i cam dus cu pluta "domnul"... Si e si plin de nesimtire!!!!! Nu stiu, frate, cum de se prostesc oamenii in felul asta... Ca la inceput sunt matze blande... Doamne, ce tampitzi!!! Si i-as explica ca pentru mine e mort si ingropat!!!! Auzi, sa va intalniti sa mai vorbiti!!! Ce sa-ti mai spuna?? Vorbele nu fac doua parale... S-a vazut ce-i poate capul (sau capetele ca se pare ca gandeste mai mult cu ala din pantaloni)!!! Si ce-i mai rau e ca nu va lasa sa va linistiti. Ca, in momentul in care va inceta cu telefoanele si cu balivernele, ai sa vezi ce liniste va fi in sufletul tau!!!
Pai cand m-a apucat pe mine divortul n-a mai contat nimik in cale ca mamanul meu il iubea pe ginerica la nebunie ca era "baiat bun" si-si facea de "lucru" singurel ("lipea faianta pe la baie") si se gandea la femeile de la televizor si-mi mai si aducea pe una pe acasa,una de trageau toti de ea si care era si cu 11 ani mai mare ca el. Si acu-l regreta mamanul meu. Dar am pus punct pentru ca nu asta era viatza de familie pe care mi-o doream si nu sunt dispusa sa fac compromisuri atat de mari!! O viatza avem si ea trebuie traita!!! Da, si ex-ul meu alerga cu limba scoasa dupa hotararea de divort (nici nu se uscase cerneala pe hartie) ca vroia sa se insoare repejor ca nu avea cine sa-i faca papica, sa-l spele, sa-l calce (cica menajerele costa asa ca-si ia nevasta). Si pa si pusi ca mai bine citesc o carte decat sa-mi fac de lucru cu un asemenea "personaj". Asa ca da-l uitarii ca nu merita!!! Si sa-ti nu-ti pui intrebari gen "de ce" ca ajungi la nebuni!!!

http://tt.lilypie.com/9kV0p2.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

In 2004 m-am recasatorit, nici acum nu curge doar lapte si miere dar diferentza se simte.
Numai bine iti doresc!!!!

http://tt.lilypie.com/9kV0p2.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creasta spune:

Draga hoppe,mai stiu si eu deficient care se lauda,ca sa recasatorit si este fercit,si ca ii merge super bine,ca este desteapta si inteligenta,si-a luat doamna intelectuala,ca sa ma sune nu demult,o luna,ca sau batut ca chiorii parte in parte,ca amindoi au aceleasi durerei,beau amindoi de rup,dar acuma se pare ca este ea in avantaj,ca el vrea sa divorteze,si ma intreaba daca il iau eu de barbat inapoi,asa ca lauda asta cu mersul bine,ca este fericit ,bla,bla,bla,in mare parte repeta ca sa se convinga el ca este asa,pentru ca el stie sigur ca nu este multumit.

Cind sunt buna,sunt foarte buna,dar cind sunt scorpie sunt ..PERFECTA!!!

Corina

Mergi la inceput