Puiuti de Randunici 2008!! (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.
Fetelor,frumos la intalneala.Am vazut o parte din poze,dar sunt muuulte..
Am sesizat o asemanare izbitoare a Valentinei cu soatza!Iar piticum cu cin sa semene?
Vlad cel mare aparat cu umbrela!
O Elara albastra!
Un ursulet cuminte si frumos ca de obicei!
o sanziana de cristal! etc etc
Ariel,data viitoare sper sa reusim sa venim si noi!
Irina,vad ca Teo a ta e cam de-o seama cu Teo a mea!Astept poze!
.fugim la tzar.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ursu,a venit nepotzik??
SA VA TRAIASCA,SA FIE SANATOASA!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Astazi e ziua mea/Toata familia doarme/Astazi e ziua mea/Stau aici cu niste doamne
Dragele babei, va multumesc inca o data TUTUROR pentru urarile de bine si sper ca ati gasit bufetul suedez pregatit de mine cu grija inca de azi noapte ca sa puteti sa "ciuguliti" cate ceva
Despre intalnire s-a mai povestit dar eu v-am pregatit o transmisiune speciala de la fata locului:
http://good-times.webshots.com/video/3061313250103415869alJCxS
si barfa mica de acasa:
http://good-times.webshots.com/video/3009897190103415869SXqNwl
Asta ca sa vedeti ca ne-a placut si mai venit si alta data
Pentru cele fara sonor la calculator pun aici si subtitrarea:
Sovi stie poezii frumoase (moama ce mai recita ea ), mai vleau
Sasha are aceleasi distractii ca mine (stie si el cu Avionuuuu!) si a inceput sa semene un pic si cu tati
Matei de Valentina vobeste pe limba mea " himhimhim " , seamana cu mami mult si e mai gras ca mine (yupii)
Bubulina m-a impresionat ca s-a gandit sa faca ceva special pentru randunici si ne-a adus papanasi excelenti (gestul m-a impresionat, gustul m-a exaltat) si m-am jucat fotbal cu Vladut (hihi cu picii nu vorbesc, Stefanut suge degetele, rusinica)
Sanziana mi-a placut mie mult de tot si m-as fi dat mai rau la ea dar erau si parintii ei de fata In plus era unu acolo, Ursu parca ii zice, care zicea ca e nevasta lui Si ce daca , las ca o prind eu o data cand n-o sa fie el pe faza !
Maria de Elara buuuuna rau, finuta ,delicata (Sanziana sta mai rau la capitolul silueta )dar cam timida...si nu in ultimul rand, un tip cam retras, care s-a distrat mai mult singur :Teo...P-asta l-am vazut si la mine in masina,se hlizeste intr-una si papa mult.Si mi se pare frumusel, o sa imi cam faca,concurenta la gagici
Mama nu prea a avut grija de mine,a baut pepsi intr-una si ziea:asta pentru Varuna, asta pentru Gecko, asta pentru fetele din state si tot asa... noroc cu sulioara mea
V-am pupat si revenim cu stiri proaspete dupa party!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Da da si cu umbrela aia mare si caraghioasa, mi-a pus-o mami special ca sa ma faca de ras Ca eu iar n-aveam copertina la carut si aia racoreau terasa cu niste vapori de apa rece (n-am mai vazut asa ceva ) Si cica eram incalzit si transpirat din masina si dormeam cand am ajuns...mamele astea, mai ales daca-s mai batrane si au mentalitati mai invechite , o pacoste

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, cu fericire si bucurii, VALENTINA SI MIMO!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mimo imi pare asaaaaa rau ca nu am poza cu momentul in care a pus Vladut mana pe Sanziana Faza tare de tot!

Irina, deci ramane Irina atunci! Multumim pentru linkul muzical.

Roxana mami de Amira cum te mai simti? Te recuperezi usor?

Si pentru ca parcul Carol de azi dimineata cu Bubu l-am ratat, din cauza de sot sforaitor...
vine cineva diseara in Parc la Circ? (poate cineva care si-a petrecut copilaria pe acolo? )
Pe Stelutz o astept daca se intoarce in timp util de la tara.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Stati asa sa va scriu si o scrisorica mica si pe urma chiar plec:
maryb, sarcina si nastere usoara si puiut cuminte sa ai!
Maya, jumperul e de la Cluj, jollyjumper . ro.Il comanzi pe net, il platesti la livrare .Fugi la plaja nu mai sta!Si pune poze!
Luny,am vazut Mufarina dansatoare , am zis eu ca e precoce
Stela, am vazut imparateasa scumpa, cum "pune" ea buzita de jos La fel "pun" buzita si Vladutz si Sasha
Varuna, am baut pepsicul tau dar de ce intelesesem eu ca totusi vii? O fi de la varsta asta?
Lianam, bine ca ai scapat de moderare .Am citit de Teo (un nume "de nume" ) sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Si baietul meu tot in picioare vrea, d-aia am luat jumper! Sa vedem daca se multumeste cu asta, ca pina acum nu l-am tinut prea mult! Despre covoras nu stiu, n-am si nu stiu daca sa mai iau si d-asta Vreau poze!
Gecko sper ca ai scapat de-acum de "coama de cal" cat de curand iti voi urma exemplul. Iar povestea " cel mai frumos si diversificarea"
Olgutza felicitari pentru diversificarea alimentatiei, aveti grija cu silueta, concurenta-i mare Te mai steptam pe la noi, cele rele sa se spele !
Mihutza am notat cum ai zis cu deochiul ca la varsta mea trebuie sa ma apuc si eu de d-astea ...unde o sa se mai duca astia mici la "babe" peste cativa ani?
Ursulica matusica, a nascut bre Carmina fata motata /in zi mare/ de sarbatoare? Hai cu vesti!
Miha astept raspuns altfel nu pot sa-ti satisfac curiozitatile! legile sunt aspre! Hotarata zici? Ham
Plecplecplec pina nu zice familia ca m-am dus rau cu capu' de stau de ziua mea pe forum n c sa beau si sa petrec!
V-am pupat

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi, kya, bubu, ariel,mihutza, mimo ma bucur ca v-a placut sportivul meu!
am vazut pozici de la intalneala, sa va fie de bine!
ursulic ce face sora??? nastere usoara ca un fulg sa aiba:))
mimo frumos cadou! super Vladutz la barfa!::)))))
kya spor la diversificare, vad ca deja ai inceput

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mimo distractie placuta!

Mai fetelor, am primit un link foarte interesant de la o alta mamica, si vi-l dau si voua, poate va trebuie.
Este un site unguresc, care livreaza si in Romania, la preturi muuuult mai mici decat la noi! De ce trebuie romana sa plateasca mai mult pentru aceleasi produse, nu o sa inteleg in veci )

http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=100&kk_id=821

Si mai vroiam sa o rog pe Olgutzika sa mai puna o data link-ul de la site-ul din Austria de unde a comandat ea.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! am scapat de efectele adverse ale vaccinului. putina febra, dar mica, nu m-am ingrijorat. ca bine mai e la al 2 lea bb!!! la alex am agitam ca un pepsi din orice motiv!

kya, teo a hapait cerealele aseara, la 23.30 si a dormit duuuuus pana la 9 si poate ar mai fi dormit, dar ne-au sunat ai mei ac au ajuns la tzara...de atunci tropaie, chitaie, rade. el are vrea si putina gimnastica, dar i-am zis ca elara ne-a sfatuit sa o luam mai moale. sa astepte cu antrenamentul pana la urmatoarea editie a JO.
cand am vazut ca teo nu se mai satura, am trecut la humana 2, la sfatul pediatrei si vad ca e mult mai bine.....daca aseara vi s-a parut hamesit:)) si v-a mirat pe toate ca rade un biberon de 210 ml in 5 minute....trebuai sa-l vedeti acum 2 sapt. cand manca pe nerasuflate si peste 2 ore bazaia iar. asa ca am trecut la etapa urmatoare si vad ca e muuult mai bine.

mimo, i-am pus mozart lui teo...nici nu a schitat verun gest. tot mama-sa trebuia sa se scalambaie ca sa starneasca o reactzie. dar oricum voi pirata cd-ul:)

irina, bine ca ai scapat de moderare....ca vedeam mesajele tale postate pe unde apucau:) . am auzit ceva de muzica pt bb-ei? super! vreau! merci! am vazut ca esti ! ce fel de medic?

varuna, dar tu cat pepsi vrei??? ca de cate ori lua mimo o inghititura zicea "asta e pt varuna!"....las' ca eu ti-am dat din inghetata aia enorma si delicioasa pe care teo nu ma lasa sa o mananc.

ursulica, ce vesti ai de la carmina??? ce face bb? banuiesc ca te-a salutat deja:)

simo, nu a fost intalneala pe motiv de cearta....Doamne fereste! ca d-aia am invitat si pe toate fetele (nu mai vreau sa zic de "dincolo", ca ma irita termenul asta!)

mimo, crezi ca te iert ca mi-ai zis ieri cand ne-am vazut ca "teo e tare frumusel! ce seamana cu tati!" :)))astept etapa 2:) cu "teo e tare destept, ce seamana cu mami!"

roxana de amira, cum te mai simti?

olgutza si restul fetelor, va multumesc pt decizia inteleapta pe care ati luat-o.din experienta stiu ca impacarea dupa cearta este tareeee buna! eu una simt ca-mi se rostogoleste bolovanul de pe suflet, in momentul in care ma impac cu cineva. sa fie intr-un ceas bun! zicea al meu ca la chinezi, cifra 8 e norocoasa si ca d-aia au inceput JO pe 8.08.08, la ora 8.08....eu sper ca si noua data de ieri, 8.08 sa ne poarte noroc si sa lasam in urma, in praf, disputele!

vio, ce faci? nu te-am vazut pe ym azi noapte! pup si pe mami si pe sean cel intelept!

eu azi ma simt super! am o energie si o buna dispozitie! cred ca am cateva zile bune de cand nu m-am mai simtit asa!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput