Puiuti de Randunici 2008!! (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

aa..
Ursule nastere usoara surorii tale!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

LA MULTI ANI, MIMONIX SI VALENTINA! SA FITI SANATOASE, IUBITE, IMPLINITE!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Olgutza, eu una cred ca am inceput diversificarea atunci cu experimentul meu (desi am mai facut si pauza cateva zile ca sa vad cum reactioneaza daca ar ramane inca numai pe san).. vreau sa spun ca infuleca Andra cerealele pe nerasuflate, ii plac la nebunie.. si mi se pare ca doarme mai bine noaptea.. acum sper sa nu cobesc.. eu nu stiu cam cat mananca plus ca am o lingurita mititica.. dar in general eu sunt pt cereale!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

si daca m-am trezit asa devreme am facut un tort tiramisu de 4 luni pentru Luca, pe care o sa-l manance ma-sa desi e la cura de slabire. pana acum (intr-o saptamana) mi-am luat la revedere de la 1kil jumate.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Ursuleata nastere usoara surorii tale, Doamne ajuta! sa fie bine si ea si puiutul, apoi mancacios, fara colici si sa doarma noaptea.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Miha da-i inainte cu tiramisu, ca e buuun

Olguta felicitari pentru diversificare Bravo Sophie!.
Data viitoare te asteptam la intalnire!

Eu nu stiu daca o sa am rabdare sa astept cu diversificarea pana la 5,5 luni. Bine, Sanziana mananc lapte praf, deci e altceva. Deja ma mananca dejtele. Deocamdata ii dau suc de mar cu lingurita cam vreo 30 de ml. Dar asta nu o consider eu diversificare, pentru ca ii dau intre mese.
Si aseara (Ariel am folosit proportiile tale) i-am bagat cereale in bibe. A adormit tun imediat (adica la 10.30, dar la 6 si ceva tot s-a trezit... A papat un bibe cu lapte, si de atunci inca doarme.
Da' tot nu pricep de ce se trezeste. A inceput sa se maraie si pe la 4, dar i-am dat suzi, si s-a culcat la loc imediat.

Simo nu ne-am intalnit din cauza certei (sau cel putin asa consider eu - sper sa nu fiu naiva si sa ma insel). Ne-am intalnit pur si simplu, doar mamicile, puii si randunoii. Fara nici un gand rau, doar ciripeala vesela. Si frate, ce de mai galagie am facut!!! Imagineaza-ti ca vorbeam toate in acelasi timp... (nici macar puii maraind nu se mai auzeau )
Ce mai face barosanelul?

Ursulica ce face "sorutza preferata"? (ca tot mi-e dor de mami papacios) Tinem pumnii sa fie totul bine!

lianam te-am botezat! vad ca la semnatura scrie Irina, te mai cheama si Liana? Cred ca deja ai scapat de moderare, si iti apar mesajele in timp real.

mihutza peste mari si tari! Sper si eu sa inceapa sa doarma Sanziana mai bine dupa cereale.

tuchi multi

Cristina asa e, avem pui mari de-acum!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Aaaa, Ursulica bibele cu cereala a trebuit sa il dau cu tetina nr 3. Pentru ca la 2 nu prea curgea mare lucru. Randunoiul insista acum sa ii dam si laptele normal tot cu 3, ca el e convins ca 2 e deja prea mica... Sa vedem.

Bubule gasca mea doarme deocamdata. Eu ma duc sa pregatesc ce trebuie pentru parc. Dar nu stiu daca se scoala in timp util ca sa mai ajungem in Carol... Daca venim, te sun!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Da, vreau si eu.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
[/quote]

scriu aici adresa, poate mai vor si alte mamici:

http://romania-inedit.3xforum.ro/post/56940/1/Muzica_romaneasca_pentru_copii/

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Si pozele de la munte:

http://good-times.webshots.com/album/565253259rNNUut

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

daaaaa, am scapat de moderare!!uraaa!! parca vorbeam in reluare!
nu Kya, nu m-ati botezat, ma cheama si Liana, insa e "prenumele de rezerva" , nu imi spune nimeni asa.numele de utilizator Irina era "adjudecat" in diverse variante, asa ca nu am mai insistat sa "compun" si am folosit Liana.

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput