Puiuti de Randunici 2008!! (75)
Raspunsuri - Pagina 20
Kya spune:
Mihutza uite eu am uitat ceva... mama lui e neuron 
Ali_Biati.s-a.stricat.tastatura.de.tot.de n-ai.mai.dat.pe.aici? ![]()
Haiinapoipecrenguta! Spercaedoaropoblmatehnica sinuestisuparata! 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
unul scurt:
Andrei ii place cand ii cant asa: Soriceii (de la Rogvaiv)-cred e legat de "chitz!chitz"-ii place cum suna; Noi suntem piticii; Oac, Oac; Bate vantul frunzele-cu gesticulatia de rigoare, fara-nu prea are farmec -astea ar fi favorite..
si mai merg cateva: Ratustele mele, In padurea cu alune etc..
si ii mai place sa fie dansata - la greu!!!! si merge si mai populara - de ex Ionut Fulea!
Edit asta din ce muzici am eu pana acum.. dar o sa mai sap si pe site-ul ala de la Irina..
Da bine zici Kya de Ali. Hai.inapoi.pe.crenguta.. mama ce greu e sa scrii fara "space"
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Kya spune:
Ce limbarita am azi!
(pentru ca imi dorm copii)
Vreau si eu parola de la userul randunici, sa fac si eu capitole noi, please.
Si as avea o sugestie - sa stergem de pe prima pagina lista cu intalnirea de la Brasov, pentru ca anul asta a ratat-o, si deocamdata e out-dated.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
mihutza11 spune:
na ca s-a terminat si cu inotul..
eu nu stiu parola de user "randunici"
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 ... si mai merg cateva: Ratustele mele, In padurea cu alune etc.. |
Versiunea randunoiului pentru "In padurea cu alune"
"In padurea cu alune aveau casa 2 pitici,
Vine pupaza si spune:
Vreau sa stau doar eu aici
Pu pu pu, pu pu pu
Va evacuez de-aici,
Pu pu pu, pu pu pu
Va evacuez de-aici"
Si gata cantecul, ca le-a luat casa, si n-a mai venit nici un prieten mic...
Cica i se parea prea lung si nu tinea minte sirul locatarilor...
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
Olgutzika spune:
Buna dimineata si de la noi!
Mi-e somn, sunt obosita, sunt agitata, intr-un cuvant "OF"! Am citit tot, dar cu siguranta o sa uit parte din vroiam sa raspund. Incerc insa:
1. Kya, site-ul este asta www.babies-world.at
Ma intreba Cata daca eu stiu germana. Nuuuu, sunt bata!!! Insa l-am tradus cu translate.google.com ( pe undeva prin josul paginii, poti introduce adresa de web si iti traduce ). Facand o comparatie cu site-ul dat de tine numai pe produsele Recaro ( adica scoica, Isofixul si scaunul mare de masina ), site-ul austriac e MULT mai ieftin. Nu m-am uitat si la altceva, ca nu am avut cand, dar in principiu, chiar daca produsele nu sunt pe site-ul BW, poti cere un pret pentru ce vrei si ti se da. Roxana-mami-de-Amira a intrebat cat costa transportul si i-a zis de 30EUR ( nu m-am uitat cat costa transportul la unguri ). Daca vreti sa luati ceva si aveti probleme cu plata prin PayPal sau card, imi puteti pune mie banii in cont si va platesc eu, ca livrarea sunt convinsa ca se poate face oriunde.
2. Cereale eu ii dau de la Novalac de orez cu morcov, fara lapte, fireste. Le fac cu lapte de la mine. Mihutza, stii cum masor cat a papat? Stiu cat mulg, maclavaisul in prepar intr-un bibe mic de la Avent, il torn intr-un bol mic, iar dupa ce papa fac miscarea inversa. Tinand cont de pierderi, aseara a papat peste 40 ml...Nu ma intrebati de ce Novalac...ala mi-a luat ochii in farmacie! Mimo, filmuletele le pun cand mi se la scoate Radu de pe DVD-ul din camera, ca cica trebuie finalizat ( nu filmat tot pe el, e altceva, complicat, pentru oameni de stiinta ca el
). In primul, o sa ziceti ca-s tampita, ca habar nu aveam sa ii bag lingurita in gura copilului...mi-am revenit spectaculos insa!
3. Vio, ai dreptate cu nota aia de pe Kellymom. Imi recunosc neatentia, eram si obosita, si cu capul in alta parte, si vroiam sa aduc o urma de normalitate in postari. Nu mi-a iesit, precizarile tale au fost binevenite. Dar stii la ce ma mai gandesc eu? Ok, nu se duce Fe suplimentar in lapte, dar daca mama nu are rezerve si e anemica, sa zicem? Oare suplimentul nu ii face bine macar mamei? Adica rezervele suficiente de Fe si altele nu asigura o compozitie corecta si completa a laptelui? Si o alta intrebare pentru toate fetele care iau : Omega 3 pe care o iau eu e de 500mg. In maternitate mi s-a spus de o pastila pe zi. Medicul de familie imi spune acum de doua...Voi cate luati?
4. M-a lasat memoria
.
Glumesc! Cu randurile pentru Naty am vrut sa si incep, insa le pun la sfarsit, ca o incheiere a unui episod nefericit. Mie nu imi datoreaza nimeni nimic. De cand scriu pe DC am incercat sa vin cu o vorba buna si cu un sfat pertinent atunci cand am putut, cand am stiut. M-am bucurat cand am putut fi de folos! Mi-as dori, asa cum am spus si ieri, cred, sa se repare tot. Si cearta e tot o forma de comunicare, uneori mai eficienta decat consensul. Fiecare cred ca si-a facut introspectia ( mai putin Mimo care isi punea mana in cap
) si a tras concluziile necesare. Nu vreau sa conchid eu ceva, pentru ca ele sunt diferite pentru fiecare. Eu una am invatat ca dincolo de cuvinte, mai mult sau mai putin mestesugite, sunt oameni cu experiente de viata si sentimente. Si voi continua sa spun ce cred, voi sustine comunicarea si intelegerea. Si imi voi cere iertare de fiecare data cand voi fi gresit! Daca simti ca vrei sa fii singura cu gandurile tale, fa-o. Daca iti doresti sa povestesti de Iulia si de ce simti, fa-o. Si asa cum ai spus, viata ta e acolo, undeva in cartierul Cotroceni, in Gradina Botanica, cu copilul si cu sotul tau, cu cariera ta. Aici sunt femei care traiesc ca si tine experienta frumoasa a maternitatii, cu unele ai legat poate prietenii pe viata. Nu mai lua totul in piept, nu te mai simti responsabila pentru toate vietile noastre! Vei suferi si tu mai putin, vei avea si linistea sufleteasca pe care copilul tau o merita.
Eu imi doresc sa va vad aici, si pe tine, si pe Ioana, si pe Cata, si pe Alice, si pe Alina, si pe Gudinde, pe toate! Sa ne aducem aminte toate ce anume ne leaga aici: copii nostri!
Uite, azi apare o noua vietuca pe Pamant ( asta daca nu s-a intamplat deja! ): vine Irinuca-de-Carmen, surioara puiutilor de randunici! O sarbatorim si noi?
PS Pastrati-mi o gura de sampanie pentru diseara, ca si azi sunt haihui...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
CristinaGoji spune:
Olgutza - imi place muuuult ultima postare!
Succes in continuare cu diversificarea! 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Kya spune:
Olgutza
pentru site. O sa-l studiez. Daca o sa comand ceva, o sa apelez la tine cu plata in cont, pentru ca nu am nici paypal nici card embossed. 
Eu stiu germana, asa ca daca mai vrea cineva sa comande si aveti nevoie de traducere, just say the word!
Gata, am fugit in oras.
randunicile
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
Maia37 spune:
Neata la randunele!
bubu- buuuni papanasi si merci de reteta!
mimonix-merci mult si mi-a placut cadoutul tau
maryb-felicitari pentru sarcina si doamne ajuta sa fie si usoara!
ursuleata-nastere usoara surorii tale si a fost tare dulcic nepotelul tau.
olgutza-eu am inceput diversificarea de 2 sapt. inet,incet.D-ra mi-a spus sa icep dupa ce face Vlad 6 luni si sa-i dau numai san dar eu am insistat ca sa incep cu mancarica,ca era pofticios cand ne vedea pe noi ca mancam si de multe ori nevoita mancam cu el in brate si am vrut n-am vrut i-am dat si lui.Daca stau bine si ma gandesc prima data i-am dat o cescuta de pilaf cu ratza
.Atunci a mancat cu pofta si mi-am spus ca nu voi mai face niciodata asa ceva avand remuscari dupa ce l-am hranit dar nu a avut nimic si a parut chiar multumit.Ii fac mancarica lui creme de legume si fructe,iaurt si asta e.
mihutza-
kya-am admirat pozele de la munte si ati fost niste curajosi daca ati ajuns acolo.Bravo voua!Am ras la faza cu ghinda![]()
La noi in familie asa am procedat cu Andra eu sunt reaua iar tatal ei este cel bun.El vine cu bani, cadouri iar eu o pun la treaba ,la teme la citit.Asta e ce sa facem.
La intalnire cred ca a fost super caci din foto mi-am dat seama de atmosfera relaxata ce a domnit acolo si nicidecum nu am vazut incordarea care am simtit-o pe forum.Nu stiu de ce s-au iscat discutii caci pentru asta trebuie sa citesc din urma ca sa aflu dar e dureros sa vad ca unele fete nu mai intra pe forum asa cum m-as fi asteptat sa vad la revenirea mea.Eu cred ca se vor rezolva divergentele si va fi iar ca inainte si vor fi in cuib toate randunelele asa cum au fost de la inceput.Ar fi frumos .
Naty-
Nicoleta-Si eu ii dau san tot culcata si uneori chiar ma simt bine ca mi se mai intinde si mie coloana incordata si supusa la grele incercari zi de zi.
Programul mi-l fac in functie de Vlad cat a supt si asta e.Sunt multumita ca am lapte si vom vedea de acum incolo.Ceea ce ma nemultumeste este oboseala si kg in plus.Vom fi nasi la toamna in oct. si eu o sa fiu nasa gogoasa.Si asa la botezul lui Vlad m-am innebunit cautand ceva de imbracat si am luat ce-am nimerit caci pentru burtici nu gaseam decat la gravide
iar eu vroiam sa fiu supla
ca o sirena
.
mstela-aerul de tara e mai tare si cred ca din acest motiv am intampinat si eu greutati cu Andra cand era mica.Dupa cateva zile isi intra in ritm.A durat ceva timp sa-mi dau seama ce se intampla caci eram in stare sa nu mai merg la tara.
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)