Puiuti de Randunici 2008!! (75)
Raspunsuri - Pagina 19
mihatp spune:
ariel
, sa-ti traiasca puiutul, sa creasca mare frumos si fericit
gecko si fetele din partea cealalta a lumii, de la mine pregatita
va multumesc tuturor pentru urari, suntem mari acum, poate de luna asta gustam si alte lucruri noi
nb
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH
bubu05 spune:
Buhuhu! ![]()
Am avut musafiri, au plecat acum...Kya, n-am mai facut nimic, am comandat la chinezi
...deeci, am exagerat rau cu mancarea...maine mai exagerez iar si gata, de luni iar la regim! Maine vreau sa ma intorc la Cafenea sa-mi iau si eu inghetatoi :)
Naty, am citit de cateva ori mesajul tau si sincer imi pare f. rau ca s-a ajuns aici...chiar ai pus f.mult suflet si mare pacat ca s-a intamplat asa...te-ai dedicat si te-ai implicat poate mai mult decat trebuia...poate e bine sa fii mai detasata...si eu sper sa scrii din nou si ne povestesti de Iulia, pe care toate o iubim pt. ca este o luptatoare!
Liana, succes cu vaccinul! Eu tot Milumil ii dau si am vazut de la Milupa cereale mar cu morcov, cred ca sunt super pt. inceput si se fac cu apa, deci au lapte in ele. Si vreau sa ajung si eu la Crrefour sa studiez raftul cu cereale!
Ariel, chiar vroiam sa zic ca e super body-ul cu Theo!
Kya, chiar ca super tare faza cu jirul!
cerealele cu mar de la humana au lapte in ele? sau se fac cu lapte? ca daca sunt simple as putea sa iau si eu...ca n-as vrea sa amestec lapticurile...
Ma duc la nani...noapte buna!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Nicoleta spune:
La multi ani tuturor celor carora nu am apucat sa le urez!!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
ccris_ccris spune:

MIMO SI VALENTINA! SA FITI SANATOASE SI VOIOASE MEREU! Mii de scuze pentru intarziere!
Ariel, sunt pe aici. Iti multumesc ca ti-ai adus aminte de noi. Nu prea am avut timp sa intru pe forum zilele astea, dar nici placere nu prea mi-a facut, vazand ce s-a intamplat pe crengutza
.
Venisem entuziasmata sa va impartasesc progresele Andreei si m-am desumflat.
Desi n-am fost cu voi de la inceputul odiseei si nici foarte activa pe acest forum, chiar m-am atasat de voi, mai ales dupa ce v-am vazut (pe cateva) si live. Vorba Kyei, e tare placut sentimentul de a apartine unui grup de prieteni, de a avea lucruri si trairi in comun cu cineva, un umar pe care sa plangi, pe cineva care sa te incurajeze cand simti ca deznadajduiesti, pe cineva cu care sa te sfatuiesti. Ne-am impartasit lucruri pe care, poate, nu le-am discuta cu vreun membru al familiei din jena sau din teama de a nu-l supara.
Imi cer scuze, acest mesaj nu se vrea lacrimogen, nu se vrea plin de reprosuri ci, incerc sa redau (desi e cam greu) in cateva cuvinte, marea tristete care m-a cuprins cand am aflat ca acest grup s-a divizat! Speram sa fie doar o furtuna care, desi a scuturat copacul, nu l-a si rupt. Dar, se pare, ca de data asta l-a rupt.
Nici nu stiu cum sa continui, ca sa nu para ca am trecut cu usurinta peste acest moment...
M-a bucurat intalnirea voastra de ieri, insa imi pare rau ca n-am reusit sa aflu din timp de ea ca sa pot veni si eu si ca n-au venit nici unele randunici (nu ma refer la cele care nu au venit din motive obiective!).
In alta ordine de idei, se vede ca Andreea mea creste. Joi a fost pediatra la noi, ne-a cantarit (avem 7,760kg), ne-a masurat (63 cm), pe la 5 luni e de parere sa incepem diversificarea cu supa strecurata din radacinoase, pe 26 august facem vaccinul de 4 luni (apropo, s-a rezolvat criza din farmacii?).
Andreea mi-a facut o super surpriza, ieri si-a ridicat capsorul de pe perna (dupa ce am alaptat-o am pus-o un pic mai ridicata pe o perna ca sa nu vomite), cerand sa stea in poponet. Am pus-o in poponet, sprijinita de perne si i-a placut la nebunie. S-a tot aplecat in fata si, ori n-a mai putut sa se ridice, ori s-a speriat, fiindca a inceput sa planga. A fost asa haioasa! De acum, cand o apucam de manute, incearca singurica sa se ridice.
In seara asta, eram la masa cu randunoiul si mancam pepene, iar ea se uita lesinata de pofta la noi si n-am rezistat si i-am uns un pic buzitele cu zeama. S-a lins pe botic super incantata, era asa de dulce!
Cam atat despre noi, daca vreti va arat si cateva pozite cu Andreea stand in poponet. Noapte buna!
Aa, sa nu uit, urez bun venit noii randunici, Lianam! Sper sa te simti bine cu noi, desi ai nimerit intr-un moment mai delicat!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ariel_7000 spune:
buhuhu!
vreau sa mai postez iarasi versurile lui phoenix:
Fie sa renasca numai cel ce har / Are de-a renaste curatit prin jar / Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum / Astazi ca si maine, pururi si acum ...
ma refeream la copacelul nostru, care trebuie sa renasca ca si pasarea phoenix, din cenusa proprie! nu am batut apropos ca si-a parlit vreo randunica penele... si da, am incercat sa salvez pomisorul sau ce mai ramasese din el...si daca am reusit sa o fac sunt fericita! eu am intins o mana si o
(dau si cu stanga, ca am obosit numai cu dreapta). cine va vrea sa o apuce...e bine venit! cine nu,..., asta e, dragoste cu sila nu se poate...ii doresc numai bine si o viata frumoasa. eu una sper ca toata lumea va accepta sa se faca pace si ca se va inceta cu subiectul asta! fiecare are dreptul la o opinie, are dreptul sa o spuna, ideea e sa se combata opinia, nu omul care a emis-o! cui nu-i convine, sa ignore! cine se abtine, foarte bine! fiecare are dreptul sa faca ce vrea, nu sa faca frumos ca sa dea bine pe post!
daca eu va zic acum ca nu suport manelele ce se intampla? se fac 2 tabere, pro manele si anti manele? iar cei pro dau cu pietre in cei anti si invers??? nu frate! nu-mi plac manelele, nu ma duc la gutza! ma duc la metallica si gata! ce ar iesi daca m-as duce la concert la gutza si as incepe sa urlu "jos gutza!!!"....cate bate mi-as lua pe spinare??? si cu toata serenitatea, abandonez acest subiect.
naty, cum ziceam mai sus, ai dreptul la o decizie...tu decizi ce vei face in ceea ce ne priveste. cum am mai zis, nu cred ca deranjeaza pe nimeni sa stai aici, atata timp cat se va ingropa securea razboiului de catre toata lumea. tu decizi ce faci! noi,cele care mai postam am decis sa ramanem si sa incercam sa reanimam ceea ce a fost candva copacelul nostru.tu ai fost numita, nu mai stiu de catre cine "sufletul crengutei", "sefa"...eu zic ca toate suntem sufletele crengutei, toate daruim ceva aici, caci altfel nu statea nimeni aiurea ore in sir...toate avem merite si drepturi aici. mie nu-mi plac catalogarile, inclusiv cele pozitive, gen cea de mai sus...e parere pur personala, mie imi suna a "luceafarul huilei", "soarele nostru", etc....nu fac aluzie la tine, ci la modul general.
stela si bubu, costumasul "theo" l-am primit de la cumnata mea...habar nu am de unde l-a luat. dar are si sash de sovi, poate stie ea unde se gasesc...dar imi amintesc ca zicea ca si ea l-a primit.
kya, e mortal randunoiul tau cu jirul lui cu tot! mi-am adus aminte de piureul meu de castane....bleah!brrrrr
mihatp, multumesc! fetele dau de baut pt teo! pt voi 

, iar pt bebei laptic, cereale si alte chestii d-astea:)
cris, hai curaj! indrazneste! s-a terminat cu pac-pac-ul...nu mai trage nimeni!
ai grija cu "topaiala" andreei, ca nu mai scapi de ea! asa face si teo si tocmai ne zicea elara ieri ca nu e chiar bine sa-i lasam...o las pe ea sa-ti explice de ce si cum....chiar elara, pe unde umblii?
adriuta
??? unde esti?
mimo, merci de inghetata de azi. tare bunaaa a mai fost! de maine ma las! am uitat sa-ti aduc cd-ul cu mozart azi
... l-am copiat in computador, acum vreau sa le transform in mp3-uri...
liana, eu ii dau cereale bebelac, din orez, fara lapte sau cu lapte si cu caise. mai am cu mere si altele cu morcov, dar nu le-am deschis. de nestle, am inteles ca nu sunt prea ok, caci au mai mult zahar....zahar au si alea de la bebelac....teo e incantat de ele, doarme bine...cu toate ca azi mi-a facut figura. a papat in parc la ora 21, 170 ml cereale cu lapte, apoi acasa, la 24 a mai hapait 240 ml de lapte...
eu ma duc sa ma culc...ca iar m-am intins pana la ora asta....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ariel_7000 spune:
nicoleta schimba cablul si hai la noi! sper sa se linisteasca bb si sa te linistesti si tu!
mihutza, te-ai speriat si tu??? spune "NTZ" si povesteste-ne ce face andra mica:)
am si eu o intrebare la voi...mie mi-a venit cm, prima data dupa 1 an, acum 2 sapt....acum, de vreo 2 zile am o usoara sangerare, foarte mica cantitativ, dar este...plus dureri de sani, cap, etc...stiu ac e ceva hormonal, dar cum fac sa scap de chestia asta?? nu vreau sa imi strice vacanta, sa ma pocneasca la mare! a mai patit cineva asa?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
gecko spune:
'neata stol...am facut cafeul
si pregatesc si nesquikul pt bubu. se zice ca noaptea e un sfesnic bun...si a mea a fost buna...dimineata am realizat ca nu imi place tunsoarea...si ca pentru a mia oara in viata...sunt nemultumita de parul meu. Zice sotul...pai tu cum i-ai zis sa te tunda?...pai eu i-am zis doar sa ma tunda...era de datoria ei sa isi foloseasca imaginatia si cunostintele in domeniu ca sa ma aranjeze cumva astfel incat sa arat ca scoasa din revista dimineata...
Patrick apreciaza de numa noul look...ieri de 3 ori si-a infipt manuta in par si a tras de el ca sa ii ajunga la gura.
Vio si eu aveam problema asta...99% din timp il tineam strans legat in coc...dar casa imi era plina de plete...banui ca nici acum nu am scapat de problema dar baremi acum o sa fie mai scurte firele.
nicoleta, m-am gandit la tine cu alaptatul...poti face o incercare sa il alaptezi in pozitia "clasica" la inceput cand e flamand si morocanos...iar apoi cand se mai linisteste sa incerci sa ii mai dai stand in scaun/fotoliu...ca sa se obisnuiasca si ca sa vada ca laptele curge si in alte pozitii.
cris, felicitari pentru Andreiutza pufoasa si miscoroasa...pune dovada sa admiram si noi.
luny, ti l-am admirat pe mufarina gimnast...mai ca imediat pleaca la explorat casa...si atunci sa te vad. nu e de mirare ca a aterizat din pat pe jos...al meu pot sa il las 48 ore in pat ca sunt convinsa ca exact in aceeasi pozitie il voi gasi.
fug sa ma pregatesc de intalnirea cu Doamne Doamne...si revin mai tarziu cu scrisorele pentru randunele (inclusiv cele cateva mici informatii despre dieta vegetariana la nou nascuti).
cand ma intorc sa nu gasesc nici o randunica mioritica treaza...cele de la nenea Bush pot sa ciripeasca.
CristinaGoji spune:
Neatza
savurez 
Hai mai Gecko, cum sa nu-ti placa tunsoarea? Musai! baga piaptanul, da de se schimba in bine ![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Kya spune:
'neata! Si eu cu cafeaua in brate, si cu ochii in cana...
S-a trezit Sanziana pe la 7 (e totusi o relizare fata de ora 6 de ieri
). Pana pe la 8 a tinut-o tot in perioade de maraieli alternand cu perioade de liniste cand era cu zuza in gurita. Apoi m-am dus sa-i fac laptele, si cand m-am intos, ce credeti? Adormise bustean!! Cred ca scopul ei a fost doar sa am scoale pe mine din pat...
Azi mi-a venit CM (a 3-a oara), si tot la 30 de zile fix! Oare asa o ramane, sau revine la 28?
Ariel metode de oprire sau intarziere nu stiu. Eu a luat mereu pilule, si daca vroiam sa sar peste o luna, luam pastilele fara pauza.
Bubu cerealele de la Humana sunt fara lapte.
Cristina felicitari pentru Andreiuta!!! Wow, ce grasunica. Si bravo si pentru ridicat. Si Sanziana face la fel, si acum nu-i mai place decat sa vada lumea stand in fund. Desi, intr-adevar, kineto-terapeutul Elarei a spus ca nu e bine sa-i lasi sa stea in fund pana pe la 5 luni jumate, pentru ca li se taseaza coloana. Bine, acum cateva minutele pe zi, nu cred ca sunt daunatoare. Asteptam pozne!
Si dupa cum spunea si Ariel, poti sa indraznesti, pentru ca gata, am facut pace, s-a terminat cu puschi-puschi, tanchi-tanchi. Si copacelul o sa revina cu toate radacinile in pamant.
Gecko, ti-am zis ca eu nu am rezolvat mare lucru cu tunsul, din pacate. Doar ca era firele mai scurte cand cadeau. Acum am inceput sa iau vitamine la greu, si sa ma spal cu Foltene. Si incepe sa se vada o imbunatatire. Am sperante! Acum nu mai fac covor din parul cazut, doar un presulet.
Nicoleta da' ce voinicut ai tu acolo, mai! Bravo! Vezi, aerul de munte de face? Ca si Barosanelul e urias.
Cand aud de greutatile astea,incep sa cred ca Sanzienuca mea e o silfida - 7 kg fix, cantarite ieri seara la 4 luni fara 4 zile.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
ma scuzati, dar scriu unul scurt ca sunt si ochii pe tv la olimpiada.. acum e inot (acum cativa ani eram "indragostita" de Thorpe-australian
).. acum e americanul la putere..
Kya frumoase pozele de la munte!
Ursule mi-a placut si mie chemarea!
Sovi frumoasa poezioara.. mai ai? mai zi, ca eu le salvez..
Miha, mai e vre-un pic de tort?
LMA puiutzului!
Bubu, cu deochiul atata stiu si eu, ca de descantat ioc (in afara de Tatal nostru)..
Liana/irina multumesc si eu de link.. se va studia!
Gecko sa iti fie de bine coaforul!
Naty, imi pare rau ca s-a ajuns aici.. totusi stiu ca timpul le va rezolva pe toate, si la fel ca si alte fete te astept cu mesaje si noutati, cu progresele Iuliei! (parca acum mi-aduc aminte de socul cand am citit vestea nasterii piticei)
si pt mine Speranta moare ultima!
Roxana ma bucur ca esti bine!
Luny, asa am si eu impresia ca Andra e plictisita de mine deja..
Kya si eu sper cu baiatul.. si bine zici cam cum o sa fie cu "mami cea rea" si "tati cel bun"..
Luny/Anca si Kya/Raluca incantata de cunostinta! ![]()
Nicoleta bv de bebe urias!
Cris bine ai revenit.. hai ca incet repunem in miscare mecanismul aici..
Ariel/George Michael cu parul rosu
nu m-am speriat, da-s prinsa rau cu JO..
.. iar cu sangerarea aia nu stiu ce o fi 
Gecko, acum citii ca nu iti place freza... 
subscriu si eu la "chelire".. degeaba m-am tuns, rezultatul e acelasi, doar ca-s firele mai scurte.. cred ca mai am un pic si dau cu masina de tuns a randunoiului..
Oare cum o fi ajuns Delphin in Gibouti (oare am scris bine?)..
ma intorc la inot pe NBC.. vad ca tot m-am lungit un pic.. hihihi..
p.s. tot de fiecare data am impresia ca uit sa mai scriu ceva.. whatever.. mi-oi recupera neuronu'?
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara