Puiuti de Randunici 2008!! (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

fetelor vad ca voi sunteti la "avansati" , papati de ceva vreme cereale. dr nostru abia de acum de la 4 luni ne-a zis sa diversificam, si intai am trecut treptat de la un laptic la altul, apoi suc de fructe si de saptamana ce urmeaza trecem la piure de fructe cu cereale fara gluten. bine, rau, am zis sa urmez schema doctorului. nu a fost ea prea incantata de sucul de fructe, dar....ceva ceva tot a ajuns in burtica. mor de curioasa sa vad cand trecem la piure cu cereale. care cereale vi s-au parut mai acceptate de puiutii vostrii? ce imi recomandati sa iau pentru inceput? va dati seama ca sunt in dilema mare ce sa ii cumpar maine ! eu stiu de cei de la NESTLE ca sun f. ok, insa de multe ori....mai sunt si surprize in "practica"!

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si pentru ca m-am laudat cu cartea mea "Complet idiot's guide", va impartasesc ce mi-a fost dat sa citesc acolo:
era un tabel in care iti sugerau ce cu ce sa combini ca sa rezulte un gust bun al piureurilor pentru bebei
Printre altele citesc "tofu cu piure de ghinde"
Ma stric de ras, ii citesc si randunoiului, la care el foarte senin:
"Daaaa? Auzi, da' jir cand incepe sa manance?"

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

da ce te mai miri? la toate nebuniile care apar pe piata...maine poimaine vezi pe rafturi "Jirulet la pliculet, creste bebe ursulet!" ! ete ca daca imi dadeai ideea cand inca mergeam la sedintele eurpoenilor "spargeam piata" cu noul produs!
Kya, m-ai inveselit! ce va mai amuzati voi acolo! la mine doarme trupa!
eeee, eu inca sunt "in topul preferintelor" ptr piticuta mea! se bucura de ta-su, dar tot eu sunt "fruntasa"! - sa vedem cat mai tine asta, probabil nu mult
mai ursuleata, da "china" voastra e artista tare! se lasa asteptata nu gluma!

Mergi la inceput

noi maine ne vaccinam "oral" ! luam doza 2 de ROTARIX! si mergem sa luam cereale. cred ca o sa faca iar alergie al meu sot
nu intelege de ce stau atat la raft! eeeeee !!! barbatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Irina eu am preferat sa cumpar tot de la Humana, pentru ca Humana e si laptele pe care il bea. Am luat cu mar, si vad ca ii place. Am gustat si eu si chiar e bun!
Cat despre varsta pentru diversificare, si noua ne-a zis pediatra 4 luni, dar am trisat putin, pentru ca eu simteam ca e pregatita si pentru altceva decat doar lapte. Sanziana face peste 5 zile 4 luni.
Teoria e buna, dar asculta-ti si instinctul tau de mama si fa ce crezi tu ca e mai bine pentru puiul tau! Teorie aplicata, cum ii spun eu.

Luny eu tot mai sper cu baiatul
Si la noi va fi si mai si, pentru ca randunoiul o sa plece si o sa vina. Cu mine va fi mereu acasa. Si cand o sa creasca, eu voi fi "mama rea" care o trimite la scoala, o pune sa-si faca lectiile, nu o lasa sa stea tarziu la televizor, etc, etc. Iar tat-su o sa fie ala care vine incarcat de cadouri, care o rasfata, si care nu e acasa cand trebuie pedepsita pentru ceva...

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ariel,nu ti-am multumit pt pepsi:merci.Chiar nu am mai baut de mult!Bine ca ati scapat de vaccin si de efectele sale,care se pare ca la voi si-au cam facut aparitia!
mihutza,merci la fel.
mihatp,LMA pt puiul Luca!Bv pt 1,5 kg dat jos!!
Mimo,tare m-au amuzat shuturile lui Vlad cel Mare din filmulet!!Doamne,cat e de activ!!E tare scump!Iar,caracterizarea puilor de randunici,m-a terminat!
Kya,iaca nu am reusit sa venim in timp util,si as mai zice ca Teo azi m-a supi iar,nemancand mai deloc si urland 1 ora cum am ajuns acasa.Parca ar fi ceva ciudat in atmosfera de la tzar...Imi vine sa nu ma mai duc acolo..Cum a fost in parc??Ne vedem maine la Circ?Cine mai vine? Naty??
Irina,multzam de linkul cu muzica.Si ciudat lucru,mie nu mi-a cerut nicio parola la deschidere.
Roxana,inca o data iti doresc din suflet,insanatosire grabnica!
Luny,iaca Teo e altfel la capitolul tata-zeul: rade la el cat poate cand il vede,dar pe mine in orice clipa ma soarbe din priviri si simt o dragoste nemarginita in pivirea ei pentru mine.Na.Si,Doamne,cat a meritat tot chinul indurat pentru asa sufletel iubaretz!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Mey,Ariele,vleau si eu pt Teo, body cu Theo ca al lui Teo!!

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

ai dreptate cu instinctul, asa e. si cred ca de cele mai multe ori are rezultate mai bune. Teo nu e foarte mancacioasa (papa intre 650 - 800 ml/zi) si nu mi s-a parut ca ar fi nevoie de diversificare, asa ca am lasat pe 4 luni! stiu ca Humana sunt produse bune. eu i-am dat de la inceput Milumil. e mai lunguta povestea mea, am avut probleme dupa nastere, si nu am reusit sa o hranesc la san decat 3 zile la inceput, dupa nastere, apoi am lipsit de langa ea o saptamana, am mai hranit-o inca 3 la san, si apoi nu am mai avut voie, desi lapte aveam destul. noi am stat in spital vreo 16 zile, si acolo i-au dat milumil, si toti neonatologii si pediatrii pe care i-am intrebat au zis ca de preferat e sa nu ii schimb laptele daca ii merge bine, mai ales ca intre tipurile de lapte praf exista doar diferenta de gust (unele sunt mai dulci, unele mai putin dulci....).
hai ca sunt ca mamaia, am plecat de la ceva si am povestit o pagina "amintiri din copilarie"
am vazut ca si astia de la Milupa au cereale, si chiar ma gandeam daca sa pastrez firma. cred ca o sa aiba o zi "grea" sotul meu maine ! raftul de cereale va fi "studiat" amanuntit!

Mergi la inceput

Am vazut-o si pe Sanziana cea clara relaxandu-se la munte!!

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut randunici!

NU am mai intrat de mult ca nu-mi mai merge cablul de net... acum scriu de pe laptopul sotului si sunt mobile.

Ce dragut ca v-ati intalnit!

Noi sunt ok si nu prea, Matei (daca va amintiti) are inca hachitele lui, vrea sa suga semiadormit si numai culcat (cu mici exceptii care ma mai tin in viata si cu minrea intreaga inca... ca asa ma apuca disperarea... trebuie sa calculam cand sa plecam si cand sa ne intoarcem din plimbari in functie de el si de cum si cand suge... ooooof... am inteles.citit ca trece... cu rabdare si dragoste...).

Dar am si vesti bune, vineri am fost la un pediatru (Baciu, Sovi,il mai stii?) si ni l-a consultat pe micut... are la 3 luni jumatate 7.900 si 68 cm. Dupa graficele Nestle a sarit din grafic lalungime si la greutate este la 97%. Ne-a spus ca este un urias. Si pana aici totul ok, insa a zis de diversificare la 4 luni cu suc, astfel incat intr-o saptamana sa inlocuiesc a doua masa de lapte din zi... apoi sa incep cu piure de fructe... sa il amestec pe la 5 luni cu branza de vaci si biscuiti... hm, caut alt pediatru...

Asa. Olguta, nu mai venim la mare, mi-e pur si simplu frica de reactia piciului, de drum, de plaja murdara si hotel cu probleme (am citit comentarii pe net). Vrem sa mergem undeva mai aproape,desi cred ca noi 2, eu si sugaciul-sucit, vom sta acasa... si vreau si eu sa plec... in fine, in afara de deznadejde, sunt ok.

Imi place de voi ca va intalniti. Bravo.

Sper sa intru mai des, dar trebuie inlocuit cablul asta urat

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput