Puiuti de Randunici 2008!! (75)
Raspunsuri - Pagina 10
ursuleata spune:
Fetelor, multumim pt incurajari!!!
Inca nu a nascut, e cu contractia cu dilatatia...va tin la curent! de abia astept sa o tin in brate pe Irina
.

Mai am de zis,,,dar acum nu pot ca am emotii, dar sa stiti ca ne-am simtit minunat.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
Kya spune:
Bai ce ma enerveaza randunoiul asta al meu adormit... Credeti ca daca pun masina de spalat, se trezeste? 
Ariel
pentru inima usoara! O zi frumoasa iti doresc.
Luny, da am inceput. Dar asa putin, putin ca sa nu ma sperii...
By the way, credeti ca pot sa-i dau cereale in bibe si in timpul zilei?
Azi as incepe si cu niste suc de morcov pe langa cel de mar, ca vad ca ii place. Cred ca s-a obisnuit ca in lingurita sa primeasca mar, si cand ii dau Vigantolul, se stramba in asa hal... "mami ce-mi dai uleiuri d-astea?! Eu vreau suculetz bun!" 
Deocamdata raman la suc, ceva pulpa ii dau mai incolo, macar sa faca 4 luni.
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
ursulica, pai in cazul asta....travaliu usor si ma scurt! ca noi asteptam aici pe irinuca! sa scot si eu agitatele de la naftalina!

. hai carmina!!! hai irina!!!
fetelor, mai tineti minte sportul asta???
mai fetele, ce e cu criscris? nu am mai vazut-o!...
bey, care m-a parat la monti??? ca mi-a pus "in carca" juma kil azi!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
lianam spune:
Ariel, sunt medic generalist, insa nu mai lucrez in clinic (adica in spital). acum lucrez cu hartogareala, pe igiena si sanatate publica - siguranta alimentelor .
am postat site-ul de muzica, dar il mai pun odata aici, ca sa nu mai cautati in paginile anterioare. "noi" deja cantam de ne ies ochii....acasa, in masina
! cred ca mai mult eu sunt incantata, dar...
http://romania-inedit.3xforum.ro/post/56940/1/Muzica_romaneasca_pentru_copii/
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
ariel_7000 spune:
kya, eu ii puneam lui alex cereale fara lapte in piureul de fructe, pe care i-l dadeam la masa de la ora 10.
o intrebare am si eu despre diversificare. bine...in faza avansata. ce parere aveti despre faptul ca nu as vrea sa-i dau carnita pana la un an? o fi de bine? de rau? ma gandisem sa-l fac vegetarian, dar apoi mi-am dat seama ca nu as vrea sa-iimpun asta.prefer sa-l las pe el sa decida ce va vrea el.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
lianam spune:
ce dragut ca puiutii vostrii papa bine cereale si suculet! berbecuta mea cea agitata, ii dau de o saptamana suc de fructe si jumate e in burta jumate pe ea! as vrea sa incep de sapt viit sa ii dau piure de fructe cu cereale, sa vedem ....ce suprafata din casa reusim sa manjim cu delicioasa combinatie
! am vazut diverse opinii, ca m-am ametit de cap, dar in final daca dr ei mi-a dat schema asta, am inceput asa. Teo papa numai lapte praf. doaaaamne, si e chiar berbec
! si ai vostrii sunt la fel de bazaiti si de caposi?
ursuleata spune:
irina, bine ai venit!!! sa mai scrii o data datele sa te trecem in listutza, sper ca ma pricep
.
Multumim pt link-ul cu muzica, eu deja ascult si downloadez.
Vb lui Ariel:
Hai cu bebe 

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
sovietica spune:
Mai mi-am trecut numai f f rapid privirea peste multiplele pagini, si inainte sa ma apuce Omu de ciuf ca dupa ce ca m-au lasat sa dorm pana la 10.30, mi-a facut si de mancare si sta cu bb, io ca beshnitza stau pe forum ![]()
No. Scriu oleaca din amintiri.
Hai Carminaaaa! hai Ursulica-matusica cu vestea bunaaa! 

Olgutz, si eu ma bucur mult ca n-am ragusit
!
Monixa, sper ca nu esti prea mahmura
La multi aaaaaaaani! Frumos cadoutul, ce mami mandra esti tu...
Kya, multumiri special pentru poze, tie ca ai muncit sa le postezi si randunoiului care si-a luat misiunea de fotograf foarte in serios. Noi mai avem doar 2-3 poze toti 3 in familie, a voastra e cea mai faina.
Liana, parca tu intrebasesi cum am slabit? nu stiu daca ti-a raspuns careva, cu regimul Montignac. 5 kile intr-o luna, foarte usor. daca vrei materiale despre asta, poti sa imi dai pm cu adresa de mail.
fratilooor nu mai poci scrie ca plange bb de foame si intind coarda. revin io
peseu. multumim tuturor care au postat pozici de la intalneala! 
sovi, mami de
sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
lianam spune:
ariel, nu cred ca exista o "reteta" perfecta in alimentatie, si mai depinde si de fiecare organism (de necesitatile sale). nu stiu sincer daca pana la 1 an e bai daca nu ii dai carnita, am sa "cercetez", chiar m-ai facut curioasa, insa stiu cu siguranta ca proteinele de origine animal#259;-lapte,lactate,carne,pe#351;te,ou#259; au un coeficient de utilizare periodic#259; mai bun decāt cele de origine vegetal#259;-cereale #351;i deriva#355;i,cartofi,legume,acestea din urm#259; fiind lipsite de cele mai multe ori de unul sau mai mul#355;i acizi amina#355;i indispensabili (aminoacizii esentiali). adica, din punctul meu de vedere carnea are rolul ei important. si nu e musai sa devina mare iubitor de carne, macar asa, sa pape cat sa isi ia ce ii trebuie din astfel de alimente. bine, cum spuneam, nu cred ca e o regula. poate organismul e in asa fel construit incat ii merge si fara carnita chiar si mai tarziu, desi....nu prea are de unde sa ia acei aminoacizi.
mai studiem problema ![]()
luny spune:
liana, multam ptr site-ul cu muzica!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!