am auzit de si am vrea intr un sf de saptamana sa mergem....cazare stie cineva???/
"Inchiriez cabana in statiunea montana Ranca. Cabana are 7 camere, 6 bai, dus, 2 mini-bucatarii, terasa, curte, gratar, etc. Excelenta pentru sfarsit de saptamana si sejururi. 70 lei/ noapte, negociabil. Telefon : 0741239413 si 072268730"
Asta am gasit eu....da a nu ma intrebi cum e ca am gasit intamplator doar anuntul...
Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
Ai sunat?Ai fost?Cum a fost?
Sorana 28+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
Noi am stat la Chesa Montana, e foarte frumoasa , camere curate, confortabile, mic dejun inclus, 130 Ron/noapte.Ne-a placut mult. Noi am fost numai o zi, in trecere catre Transalpina.Insa deocamdata Ranca nu prea merita sa mergi si sa stai, in speranta relaxarii si odihnei. Zona este FABULOASA,dar pe moment se construieste in draci si e zgomot si praf.Statiunea are mare potential, dar deocamdata nu prea ai ce face acolo.Decat iarna cand se schiaza.
Uite un link cu mai multe opinii:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=133291&st=0&start=0