VA ROG NU MA OCOLITI.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_oxxy spune:

Tabitha- eu am facut eco abdominal si mi-a aratat ca se vede ceva dar era ca o umbra asa pe uter. Deci sarcina uterina nu e. Ca altfel era localizata inafara uterului. SI sa sti ca imi pare tare rau ptr ce ci s-a intamplat cred ca e tare dureros sa afli o asa o veste. Nu stiu cum as reactiona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

roxy: probabil ca vroiai sa zici "Deci sarcina extrauterina nu e" . Deja hormonii de gravideala isi fac de cap la tine. Oricum, totul e bine cand se termina cu bine, deci asteptam cu pumnii stransi rezultatul pozitiv la bhcg. Eu am reusit sa trec oarecum peste esecul de acum 2 ani cu sarcina extrauterina si ma rog sa-mi reuseasca acum cel de-al doilea FIV, asa cum ma rog sa reuseasca toate cele care isi doresc un copil.

Mergi la inceput

Vai de mine si de mine ......... nici sa mai scriu nu mai stiu. ASa e cum zici tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

roxi ce ai mai facut? ce vesti ne mai dai?

anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

cat mai este...pana la...

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

incerc sa ma odihnesc cat mai mult ptr ca am avut scurgeri de culoare maro-roscat. Iau tratament de 3 nos-pa pe zi si 3-4 supozitoare cu scobutil. Sper sa fie totul bine. Am mari emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

La 6 saptamani va trebui sa se vada foarte bine, la mine la ecograf s-a vazut de la 3 saptamani si putin, si nici nu era vreun eco ultra modern. O analiza de sange BHCG ar fi buna, iti arata clar daca esti, si apoi repetata pentru a se masura cat au crescut valorile.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

roxie - la cat timp trebuie repetat beta-hcg? - doua zile consecutive?

multumesc,
gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

?????

Oricum si de la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

si eu sunt ptr. BHCG.
cand am ramas insarcinata,mi-am facut testul care a iesit pozitiv.nu am fost imediat la doctor caci stiam ca e prea devreme si nu o sa-mi spuna mare lucru.dupa cateva zile(cred ca dupa vreo 5 zile de cand am facut testul)am avut ceva scurgeri de sange.am alergat fuguta la urgenta.i-am explicat situatia.mi-a facut echo.nu se vedea nimic.am facut testul BHCG si m-a chemat sa-l repet dupa 2 zile.cand l-am repetat valoarea se dublase.deci nu mai aveam de ce sa-mi fac griji.

Gianina34................da testul se repeta dupa 2 zile.adica daca am fost luni si am facut testul,merg si joi si il repet din nou(la mine asa a fost)

Mergi la inceput

eu maine ma duc iar la eco abdominal. Sper ca de data asta sa se vada clar. ca daca trecuta mi-a zis ca se vede ceva dar mai vag. OFFFFFF am mari emotii.

Mergi la inceput