Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitzam spune:
Aelita, ma ia cu lesin cat esti de frumoasa si ce minune de pui ai!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
DanaH spune:
fetelor, ce ma fac eu ca nu imi vine dimineatza sa ma deslipesc de fata mea. asa nu as mai pleca la munca...
daca s-a trezit si apuc sa o iau in bratze, sunt termianta. este asa de zambareatza, de senina, de moale si miroase asa de frumos.... o pup pana o albesc si mi se rupe sufletul cand i-o dau mamei in bratze. credeam ca daca o las acasa si nu o duc la cresa o sa imi fie mai usoara intoarcerea la munca, dar se pare ca nu e asa.
off, serviciul asta.... daca as fi putut sa stau si eu acasa si sa pice banii din cer, ce bine ar fi fost. sau sa ma fi dus la munca numai asa, cand vroiam eu, ca nici acasa nu ma vad stand tot timpul...
greu sunt de multumit.
inais spune:
'neatza!
Mesaj special, cu scuzele de rigoare, pt Doloress!
pentru ieri...! Sa fi sanatoasa, voioasa si sa ai o viata plina de impliniri alaturi de familia ta...si cat de curand sa va dea Doamne-Doamne o surioara pentru Patrick !!
Revin...
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
inais spune:
Gata...cetit din urma!
Mi-am dat ieri seama ca-i ziua lui Doloress...numai ca nu am mai putut intra pe seara din cauza de bb agitat (si noi suntem inscrisi in clubul agitatilor de noapte
) si de calculator monopolizat de tati.
Nici comanda la redoute nu am mai trimis-o...de nimic nu am mai avut timp de la ultimul mesaj de ieri. Aaaa...am reusit sa calc hainutzele lui bb...baie de aburi calcatul asta! Ingrozitor! 3 dusuri am facut pana am terminat. Si nu exagerez! 
A propos...Cleo acu' inteleg cu ce-ti ocupi timpul...super rochitza! Sa o poarte sanatoasa Mara.
Aelita ai mare dreptate cu hainutzele. Si eu le zic sa nu cumpere mari ca nu are sens. Iar in ceea ce priveste marimile care difera de la firma la firma, confirm si eu.
Am un body cu care am scos-o din maternitate pe care scrie Newborn si inca ii e mare (da,da ...ala ii e mare). Si am unele pe care scrie 3 luni si ii sunt bune!
Incepe sa-mi fie teama sa comand pe net...cine stie ce inteleg prin 54-60 cm...uoffff!
Am scos hainutzele lui bb de luat in bagaj. Dupa cum spuneam...unele pe care le pusesem deoparte ca sigur ii sunt mari, ii vin. Altele nici poveste: mari, mari!
Fug acum sa ma ocup de bagajele noastre. Avem o mare problema: nu incap bagajele in masina. Avem carucior care ocupa tot portbagajul si pe bancheta din spate scaun bb si landou...daca renunt la landou de ce mai iau carucior? Daca nu mai iau carucior in ce o plimb pe acolo, ca in marsupiu sau wrap nu sta neam! Si uite asa de azi dimi stam si ne uitam unul la altul (eu si tati) si ne intrebam: "Sa renuntam la carucior, sau nu?" To be or not to be...crowded!
Gata...fug! Mooooor de somn, printre altele!
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
Alysh spune:
O poveste pt gemenele noastre:
Ieri am trimis link-ul cu pozele de la mare mai multor prietene. Una dintre ele, m-a intrebat de poza in care suntem noi (eu si Laurita imbracate la fel) ce caut cu Simona prin parc. I-am zis ca nu o cheama Simona ci Laura. Era f contrariata. PAna la urma i-am spus ca are o sora geamana , Simona si probabil o confunda cu ea.
Se pare ca sotul Simonei e prieten cu fratele acestei prietene, au fost si colegi la Spiru. Numele prietenei mele este Laura, numele fratelui ei este Marius.
PS: Aoleu , acum cand am citit mesajul nu mai inteleg nimic. Zici ca-i citat dintr-o piesa absurda de Ionescu. DAr voi fetelor intelegeti ca sunteti destepte, da?
Alina cu iubirea noastra, Vlad
maitreyi spune:
neata 
pupam bebei dulci si cu ochi mari de aelita!
inais noi amn scapat de grija cu landoul pt ca nu ii place sa stea in el
putem pune scoica la cadrul carutului si asa landoul e aruncat prin dressing. pe scaunul din fata nu mai puteti pune din bagaje?
azi avem 8 saptamani
big baby
maine-poimaine avem majoratu' ![]()
o zi vesela! 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne
Pozele Alexandrei
simonacip spune:
Ia uite ce mica e lumea, esti prietena cu Laura, nu pot sa cred...N-am mai vb cu ea de un secol si am uitat si s-o sun de ziua ei pe 23 iulie - tot leu e!..S-o pupi din partea mea cind va mai vedeti.
Marius era prieten bun cu Cip(au facut facultatea impreuna, la ASE, nu liceul
), acum nu ne-am mai vzt de mult nici cu el..
Edit: Laura tot la next lucreaza?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
inais spune:
Maitreyi nu sta bebe in scoica defel...
!
Am emotii si pentru drum ca nu o sa rabde in scoica aia fara sa URLE!
I-am luat si o perna (nu merge sa dau link)...Nimic!
E micutza si sta foarte incomod acolo...eu o inteleg perfect! Insa prefer sa urle decat sa pateasca ceva...eu cu masina nu ma deplasez decat cu ea in scaunul/scoica auto. Nu se discuta!
Cum e aia cu fiecare bebe e diferit?? ![]()
Si scoica noastra se monteaza pe suportul caruciorului, dar degeaba!
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
Alysh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Ia uite ce mica e lumea, esti prietena cu Laura, nu pot sa cred...N-am mai vb cu ea de un secol si am uitat si s-o sun de ziua ei pe 23 iulie - tot leu e!..S-o pupi din partea mea cind va mai vedeti. Marius era prieten bun cu Cip(au facut facultatea impreuna, la ASE, nu liceul Edit: Laura tot la next lucreaza? Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Si ea mi-a spus sa te pup!!!!
Noi amandoua am facut liceul la Spiru si am ramas prietene pana acum. Intr-adevar e leoaica si nascuta pe 23 iulie. pup
da, tot acolo lucreaza
Alina cu iubirea noastra, Vlad
inais spune:
Alysh ma bag si eu in discutie...si eu am o prietena f buna care a terminat Spiru. In 1996. Stiu ca a fost la clasa de limbi straine...
Nu-mi dau seama cand ai terminat tu.
Deci am adunat o tona de haine de bb...dar am convenit ca mai bine sa le car si sa nu le poarte decat invers.
In alta ordine de idei bine ca plecam...saptamana trecuta (toata saptamana si toata ziua) pe strada noastra s-au inlocuit bordurile...sportul national in capitala noastra! 
Cine a trecut prin asa ceva intelege ce haos/calvar a fost...picamerele non-stop, praf la greu, loc de parcat masina desfintat, etc, etc, etc...
A trecut...
A inceput o noua saptamana...si cu ea un vecin care isi renoveaza. Deeeci...bormasina, bubuituri, etc, etc...!
M-am saturat! Vreau liniste!...si o sa o am...de maine! 
Ma reintorc la treburile mele!
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!