Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DOLORES-La multi ani !!!!Sa fii fericita ! Sa ai tot ce iti doresti !!
Multa ,multa sanatate !!

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Aelita multumesc mult! Am vazut pozele si m-am indragostit iremediabil de puii tai! Si tu arati super, nici nu zici ca ai trecut prin doua sarcini in decurs de doi ani consecutivi. Am admirat iar rochitele... esti tare priceputa.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Aelita, intr-adevar arati tare bine, pai deja cind erai cu Andres la 3 zile de la nastere aratai super. Cred ca Andres va mosteni okii tai, albastri. Sofia oricum nu mai avea nevoie si de oki albastri, ca e tare tare frumu, o sa faca furori..

Cum dati apa jos din " cadita" in care-l spalati pe Andres??O scurgeti intr-un lighenas?M-am tot gindit si nu pricep cum

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

buna fetelor

in sfarsit am reusit sa intru si eu dupa o lunga perioada de absenta (a fost sotul plecat in america si a luat si laptopul).

noi ieri am facut doua luni, dar nu am putut face vacinul pt ca vladutz are rosu in gat (ne-a dat nurofen timp de 4 zile, dar ulterior am vazut in prospect ca nu se administreaza la copii sub 3 luni, numai la recomandarea medicului). sper sa nu fie prea grav.

vad ca si voi va confruntati cu lipsa de papa la bebei. al meu mananca foarte putin, adica cam 60-80 ml la masa si sunt destul de ingrijorata. el este bine confom spuselor dnei. dr. avem 5700kg si 63 cm, dar a luat mult in prima luna, acum de cam o sapt. nu mai manaca bine, tuseste si se ineaca foarte des, dar nu are febra (sper sa nu fie nimic prea grav). cam cat ar trebuie sa manace un bebe la varsta asta?

sper ca de acum incolo sa intru mai des:)

am vazut ca suntei mamici care mai au putin si se termina concediul prenatal. cei de la resurse de la servici mi-au spus ca daca vin mai devreme de 2 ani la servici, am dreptul la program de 6 ore platit la program de 8 ore si cica as mai primi si ceva bani de la primarie, dar asta nu a stiut sa-mi zica sigur, trebuie sa intreb la primarie cand ma duc cu dosarul. m-am gandit sa voua:)

sanatate si numai bine

http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/VladutzCocutzRachetutz

Mergi la inceput

Anuta_Maria, imi pare rau de rosu in gir la Vladut, dar lasa ca trece repede si faceti si voi vaccinelul. Intr-adevar dc mergi la sv mai devreme de implinirea a 2 ani a copilului vei primi (dupa ce depui dosar fireste) un stimulent de 1 mil...Alocatia copilului de 2 milioane pana implineste acesta 2 ani ramine..>Deci in total 3 mil...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa si sa taie greatsa

anutsa, welcome bec, asha stiam si io, alocatia pe primii 2 ani e: 2 mil, care vine oricum, dupa aia vine 34 roni; si daca te intorci la munca,faci un dosar zdravan iar pt primarie, si mai iei 1 bulion.

doloress, cu masa, si noi suntem agitate la san. Dam cu picioarele, dam cu miinile, zgariem tsatsa (si atunci strig dupa tati sa vina sa taie unghiutele fetei) ...numai in somn mananaca regulamentar (vorba lui MissP). Asha ca am ajuns sa o pun in patul mare, ziua, si cum mai adoarme uneori 30min-1 ora maxim, stau langa ea si tricotez si o prind in somn cand tsocaie, si ii bag o tsatsa. Asha papa cate o masa zdravana zdravana....pana imi ramane sanul fleoshcait. Atat ca nu pot sa ii bag si sanul nr2, ca nu mai deschide guritsa...

Dar, atat timp cat ia in greutate, nu e cazul sa ne facem griji (deci nu e cazul, dar ce, putem??? )... Fiecare copil are ritmul lui.... unele e potoroase

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aoleu, ca bine ziceti cu primaria, mi-am adus aminte ca eram programati in 11-13 august sa luam ajutorul ala, sau cum se cheama, pt. nastere, de la primarie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Doloress - LA MULTI ANI cu intirziere, dar mai bine decit deloc.......

Simona - despre ce declaratie de la angajator vorbesti tu? Ne trebuie asa ceva ca sa intram in CIC?
Si am vazut pozele cu Matei - imi vine sa-l maninc cind vad ce "copanele" grasutze are!!!!

Cleo
- super rochita, esti priceputa! Eu n-as putea face asa ceva...

Ma duc sa vad si eu niscaiva poze...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

niatsa si sa taie greatsa

anutsa, welcome bec, asha stiam si io, alocatia pe primii 2 ani e: 2 mil, care vine oricum, dupa aia vine 34 roni; si daca te intorci la munca,faci un dosar zdravan iar pt primarie, si mai iei 1 bulion.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Cred ca e 400...eu pt David iau 400.000

Leeloo, da iti trebuie o declaratie d ela angajator. Tu duci la ei certif de nastere al copilului si copie dupa Ci a ta si ei iti dau o declaratie completata cu toate datele Cind ai nascut, cind s-a terminat concediul de maternitate, cind ai terminat cele 42 de zile, confirma faptul ca ai fost angajat in ultimele 12 luni si ca ai contribuit la asigurari, etc..
Se mai completeaza
-cererea ANEXA 1 la HG 1025/2006,
-actul de identtate solicitant (copie+original),
-CN al copilului(Copie+original),
-CN ale copiilor nascuti anterior,
-livretul de fam
-dosar cu sina de carton. Dosarul se depune din prima zi a concediului de crestere si ingrijire copil in termen de 60 de zile lucratoare

Am scris ca sa stiti si voi docomentele, cele care nu le stiau deja, desigur.
PupiciIesim afara

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

doamne, aelita, ce pui frumosi ai.... nu ma mai satur uitandu-ma la pozele tale. dar nu e de mirare, au cu cine sa semene. tu arati exact ca o printzesa, cel putin in pozele acelea de la nunta...

cat despre rochitzele facute de tine.... daca ai sti tu ca acum vreo 4 luni din cauza ta m-am apucat eu sa tricotez... am facut vreo 3-4 rochitze, vreo doua pulovere, dar nu sunt nici pe departe asa de priceputa ca tine. imi palce foarte tare sa lucrez, mai ales lucrusoare asa de mici, pt ca le termin repede si sunt frumoase frumoase, dar acum nu prea mai am timp.

oricum, mi-a palcut fff tare o hainutza rosie facuta de tine, care are si o caciulitza in ton. cred ca de acolo m-a lovit pofta de tricotat.

Mergi la inceput