Dr. John Ionescu

Dr. John Ionescu | Autor: simonadinca

Link direct la acest mesaj

Acum cateva luni scriam despre o clinica care ne-ar putea ajuta copilasii cu analizele pe care le face in Germania.
Din pacate, acea clinica s-a demonstrat a fi o mare pacaleala din punctul meu de vedere. In primul rand ea nu lucra cu dr John Ionescu. Dar povestea este lunga si azi as vrea sa scriu despre John Ionescu - dr care, acum,sunt sigura, ne va ajuta pe noi.

Am fost cu Nora in luna iulie, in Germania, la clinica pe care o coordoneaza in Bavaria dr John Ionescu. Am fost impresionata de ceea ce am vazut acolo - multi copii germani (am inteles ca ei apeleaza la aceste servicii prin asigurarile de sanatate). Acolo se trateaza in primul rand: dermatitele atopice, neurodermitele si psoriazisul.
Norei i-au fost recoltate analize: sange si scaun. Zilele trecute am primit prin posta rezultatele. Ieri am avut programata o convorbire telefonica cu dr. Ressler(directorul ambulatorului) care mi-a explicat ce se intampla cu fetita mea si ce avem de facut. Am inteles ca dr John Ionescu doreste ca noi sa primim un rezumat al analizelor precum si schema de tratament(in limba romana) si tratamentul(produsele).
Problema Norei este: malabsorbtia si maldigestia. Ne chinuim de f mult timp. Aici s-au tratat mai mult efectele in loc sa se incerce identificarea cauzelor. In acest moment stiu care-i cauza si in sfarsit totul a prins un contur logic.
Vreau sa impartasesc mamicilor care trec prin ce-am trecut noi dar nu stiu unde sa postez acest subiect.
Asa cum am inteles eu, la clinica, problema noastra, precum si dermatitele atopice, neurodermitele isi au "originea" pe mucoasa intestinala. Ma rog, din ceea ce am inteles eu de la dr. John Ionescu, in cazul copiilor cu eruptii cutanate se practica impachetari pentru sterilizarea zonei. O cauza a permeabilitatii mucoasei intestinale este dezvoltarea unei bacterii neprietenoase.
Am multe de povestit dar inca nu am reusit sa-mi pun toate gandurile in ordine.
Pe mine toate analizele fetitei m-au costat 1.200 euro-mi s-a parut putin fata de banii cheltuiti aici in Romania fara nici un rezultat.
In clinica din Germania mai sunt doi dr cu care se poate vorbi in limba romana. Dr Cotofana si Dr Ressler. Dr Ressler este cel care i-a recoltat Norei sange si in general se ocupa de "noi romanii". Insa, asa cum am observat prezenta la clinica a dr John Ionescu ne-a ajutat foarte mult. Nu stiu de ce face toate aceste gesturi, poate ca din patriotism (altceva nu mi-a trecut prin minte).
Am reusit sa-l conving sa mai incerce o data sa colaboreze cu medicii din Romania-era extrem de dezamagit de ceea ce a facut si face doamna de clinica deschisa aici.
O veste buna ar fi ca in septembrie dr va fi in Bucuresti. Asa ca cine va vrea sa-l cunoasca, sa discute, sa-i ceara sfatul sa-mi dea de veste. Pana atunci eu pot povesti doar despre experienta noastra pana sa-l cunosc pe dr.John Ionescu si despre analizele si tratamentul dr. John Ionescu.
Am toate datele din Germania si vi le pot oferi oricand.
Nu stiu cat am fost de explicita dar am asteptat sa treaca ceva timp de la aceasta experienta ca sa pot fi cat mai obiectiva.