Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 2
kristinutza spune:
nu mai revin cu prea multe amanunte. sorry.
maine dimineata plecam doar eu cu sotul, ca porumbeii, sa vizitam un pic tara noastra. o sa incropim diseara un plan relativ al traseului. oricum, zona e stabilita clar: zona sibiului.
la multi ani pentru maine petraaaaaaaaa! nu-mi vine sa cred cum trece timpul!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
kid2003 spune:
La multi ani, Petra, sa cresti mare si sa fii sanatoasa ca frumoasa si desteapta esti! Pupici mii pentru tine si parintii tai!!!
La multi ani, zambaretului Alberto!!! Asteptam poze de la aniversare!
Kristinutza, vacanta placuta si ... poate te intorci cu un bebe 2 in burtica, de la atata romantism :)
Irina si voua vacanta placuta, sa va distrati si sa va intoarceti sanatosi!
bb2
b_irina_c spune:
Ma pregatesc sa plec acasa... asa ca va pup si va multumesc de urari !
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
loredana_76 spune:
Buna.Poate puteti ajuta in acest caz http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079
Antoanela23 spune:
Neata Piticodrom,
Hai ca am venit sa va pup inainte sa plec in vacanta.
Mai, gata, am inceput sarbatoririle pt 3 anisori, uau, mi-au dat lacrimile. Adevarul e ca ma uit la Victor si nu-mi vine sa cred ca am baiat de aproape 3 ani.
La Multi Ani, Petra! Sa fii sanatoasa si sa petreci frumos ziua ta, cu multe cadouri, muzica, dans, jocuri si tot ce-ti doresti. Codruta, felicitari, sa-ti traiasca printesa.
Cu intarziere, ii urez La Multi Ani Mariei! Alinutzaa, felicitari, sa va traiasca printesa si sa fiti sanatosi cu totii.
Asa, printre picaturi, am admirat si eu un cavaler frumos, cu zambet sugubat, adica pe Andrei al lui Mary, frumos baiat.
Si m-a topit Ege, mai ce fetita scumpa, frumoasa si finutza, o mica zana. Iar de mamica Ege ce sa-ti zic, ca de obicei esti frumoasa si-ti sta bine cu burtica. La nume eu votez cu Eris.
Cum ziceam, noi ne pregatim de vacanta, marti plecam la mare, la soare pt 2 saptamani. Sper sa fie copii sanatosi ca in rest ne-om descurca. Nu se pune problema de odihna, dar vorba sotului, nu trebuie sa ne sculam sa plecam la serv, nu vom gati, decat eventual pt Sonia, nu avem mese de strans, etc.
Am scapat complet de pampersi cu Victor, l-am scos si pe cel de noapte si pana acum, Doamne ajuta nu am avut accidente. Acum urmeaza suzeta care ma dispera. Victor va merge la scoala din septembrie (asa e sistemul aici, de la 3 ani la scoala maternala, echivalentul gradinitei) si as fi vrut sa scapam de obiectul acesta inainte de scoala. Am inceput sa-i spun ca daca vrea sa creasca mare sa ajunga sa deshida usa (la incuietoarea de sus) trebe s-o dea pe suzi la un bebe mic. Si el imi explica "dar mie imi trebuie, mama, nu intelegi?" . Hmmm . Acum inteleg si eu de ce trebuia actionat cand era mai mic si mai usor de manipulat.
In rest e dulce foc baiatul meu, vorbeste non-stop in romana si franceza, in functie de ce aude in jurul lui. L-am tuns scurt si e mai baietel, il schimba freza f mult, cand are bucle pare mai mic.
Am un nod in gat cand ma gandesc ca se duce la scoala, de abia se obisnuise cu cresa. Acum iar alti colegi, alte obiceiuri de invatat, of.
Hai ca va pup fetelor, va urez vacante placute, cu vreme frumoasa si pitici sanatosi, iar celor cu bb2 pe drum va doresc sarcina usoara in continuare.
Pe curand,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
mary ilie spune:
LA MULTI ANI PETRA ALEXANDRA!!!
Petecere frumoasa si multe, multe cadouri!
KRISTINUTZA vacanta placuta in doi!
ANTO felicitari lui Victor ca a scapat de definitiv de pampers!
Vrem si noi poze cu noua frizura a lui Victor!
Va doresc o vacanta frumoasa cu vreme buna si cat mai multa liniste
Spre care mare va indreptati?
Te asteptam sa ne povestesti cum a fost!
Diana30 spune:
LA MULTI ANI,PETRA!
Codruta,sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Concluzia mea:prea repede trece timpul.
codruta_grg spune:
Va multumim muuuuuult
Chiar am sarbatorit azi , acum Petra e franta de oboseala, doarme! Initial am vrut s afacem petrecere la un club, dar marea majoritate dintre prieteni sunt plecati in conceidu, asa ca am restrans acasa, cu 2 fetite si 2 baieti invitati (insotiti de parinti ) s-au distrat de minune...
Vorba lui Diana, foarte repede trece timpul....Nu am site pe net sa pun poze, doar pe hi5, oare merge? www.cpagrigoras.hi5.com acum pun ceva poze...
va pupam
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Meme1 spune:
La multi ani Petra! la noi nu e inca maine.... Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ii bucuri pe parinti ca si pana acum!
Nici mie nu-mi vine a crede ca au trecut deja 3 ani!!!
Pupici,