Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 11

Ioana75 spune:
Ioana75 spune:
 La multi ani tuturor Mariilor !
!
Marinela, la multi ani! Iti doresc foarte mult soare . Miruna nu se supara cind pierde la jocuri, n-am invatat-o ca trebuie sa cistige
. Miruna nu se supara cind pierde la jocuri, n-am invatat-o ca trebuie sa cistige .
.
kid, si tu erai o Marie sub acoperire, nu? La multi ani! Ce putin mai ai, 2 saptamini. Nastere fara peripetii!
 La multi ani! Ce putin mai ai, 2 saptamini. Nastere fara peripetii!
Medeea, multumesc! Daca iti place asa mult Australia... go . E usor sa faci punctele pentru emigrare (am o fosta colega care a plecat, si alta care a depus dosarul, a facut controlul medical).
. E usor sa faci punctele pentru emigrare (am o fosta colega care a plecat, si alta care a depus dosarul, a facut controlul medical).
Mihaela, sa-ti traiasca Ana . Ce vesti mai ai de la Ruxandra, cind vine acasa?
. Ce vesti mai ai de la Ruxandra, cind vine acasa?
Ina .
.
Dana Lucia, Dana lui Antoine, ma bucur ca a fost asa frumos la Disney! Asteptam poze .
.
Ma pling si eu, dar invers, Miruna numai slaba nu e... nu pot scrie cite kg are, sa nu va sperii . Si doar nu maninca porcarii, dar a mostenit constitutia lui taica-su.
. Si doar nu maninca porcarii, dar a mostenit constitutia lui taica-su.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Tonnia spune:
Tonnia spune:
 La multi ani!

Hai ma, Ioana, ca Miruna arata grozav, cred ca are oasele mai grele si de-asta ara mai multe Kg dar te mai uiti si la copil nu doar in tabele.
le trebuie la toti sport constant, aia-i treaba. 
Cea mai mare parere de rau e ca nu am o piscina ca lumea pe langa casa, nu puteam sa-l car mereu pe Dinu la piscina aia, desi-i placea faceam 1 ora pe drum.
Pentru fete parca-i mai usor sa alegi un sport, poti sa alegi si dansuri, si gimnastica, dar pe baieti, la varsta asta, nu prea vad altceva decat inot. Tenis, karate, mai incolo incep pt cine vrea, chiar n-am alte idei.
Chiar, fetele de afara, ce sporturi mai alegeti la varsta asta, in afara de inot?

miflore spune:
miflore spune:
 Multumim pentru urari!
Si noi spunem LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!
Ana mea, Nanadana, Mary italianca  si Mary canadianca
 si Mary canadianca  , Kid, Maria Ramonei, sa fiti sanatoase si fericite!
, Kid, Maria Ramonei, sa fiti sanatoase si fericite! 

Azi mergem la Vulcana s-o sarbatorim pe Ana si voi ramane toata saptamana! M-am scos!
Dar azi am o zi infernala la servici....

Ioana, ce tot vorbesti acolo, Miru arata f. bine, e clar c-are oasele grele. Si e inalta. Chiar, cate kg are?
 Chiar, cate kg are?
Tonnia, unde l-ai dus pe Dinu la inot? Parca mi-amintesc ceva, era f. departe si de mine...dar nu mai stiu unde.
Va pup,
Mihaela si  Ana Maria
 Ana Maria 
Poze AICI

Ioana75 spune:
Ioana75 spune:
 Daaa, la multi ani si pentru Mary italianca, si din cite imi amintesc si Rux e Maria! De Dana lui Antoine nu stiam, dar o cred ce cuscra ei , asa ca la multi ani Dana!
, asa ca la multi ani Dana!
Bine, m-ati convins sa pun poze recente cu Miru, sa vedeti ca nu exagerez .
.

mary ilie spune:
mary ilie spune:
 LA MULTI ANI tuturor Mariilor!!!
Multumim din suflet pentru urari!NANADANA, IOANA, TONNIA, MIFLORE

DANA LUCIA distractie placuta in continuare!  te asteptam cu pozele
NANADANA ma bucur ca si voi sunteti bine Ce mai face Antoine?Norocosilor, aveti Disneylandul langa voi
Ce mai face Antoine?Norocosilor, aveti Disneylandul langa voi
Am fost si noi cu Andrei la Disneyland ,de doua ori si anul trecut si anul asta , pe la sfarsitul lui martie, si desi nu era in sezon de varf a fost foarte, foarte aglomerat, stateai sa astepti o groaza la coada pe la diverse jocuri si nu-i usor mai ales cand toata lumea e cu copii
Am asteptat mai mult de o ora ca sa putem zbura cu Dumbo, preferatul lui Andrei! Si m-am enervat la culme cand am vazut ca aveau un singur personaj Michey si Minnie, si se statea la coada ca sa faci poza cu ei!!!Si chiar o coada destul de serioasa...Si asta in conditiile in care oricum personajele apareau intre anumite ore si in anumite locuri! Asta ni s-a intamplat anul asta, anul trecut a fost mult mai lejer.....
Asta ni s-a intamplat anul asta, anul trecut a fost mult mai lejer.....
In rest foarte frumos, lui Andrei i-a placut mult, noi am batut mai mult Fantesyland, dar am fost prin toate -imi venea greu mie ca adult la plecare, dar copilului...
Acum, visez la Disney-ul american...cine stie, poate vom ajunge si pe acolo vreodata.....

MIFLORE distractie placuta la petrecerea Anei! Sa pupi sarbatorita si din partea noastra
Sa pupi sarbatorita si din partea noastra Si o saptamana cat mai placuta!
Si o saptamana cat mai placuta!

E frig in Bucuresti? Sau doar la tine in birou?
Sau doar la tine in birou?

Ioana75 spune:
Ioana75 spune:
 Oau, Mary, ce fain ca ati fost la Disney! Si eu vreau sa merg, dar pe mine ma enerveaza cozile, n-o sa am rabdare sa stau.
Mihaela, si la mine bate crivatul, cind afara sint 42 de grade eu stau cu blana pe mine, de-mi fac colegii poze (stau linga aerul conditionat, si nu vreau sa schimb locul ).
).

marinela79 spune:
marinela79 spune:
 La multi ani tuturor Mariilor de aici si de pretutindeni.
Multumesc de urari fete dragi.Sunteti dragutze chiar daca eu sunt doar pe jumatate MAria.Dar intotdeauna am fost sarbatorita ca MArie, asa ca va multumesc mult.Eu am alergat de dimineata sa cumpar cadouri pt prietenii care poarta numele de MAria, MArian, etc.Nu am pregatit nimik pt acasa, ca nu vom sta acasa.Eu voi fi la scoala, azi incep cursurile cu studentii mei asiatici, iar sotul si Iaris vor fi la petrecerea prietenilor nostri.
Ioana, nici noi nu  i-am insuflat  spiritul asta al competitiei lui IAris, dar el il are instinctiv, iese din lift si alearga pana la usa si striga"J'ai Gagne", adik "am castigat".La orice facem, fie ca ne jucam, fie ca facem altceva el trebuie sa fie mereu primul.Eu nu am vrut sa il stimulez astfel pt ca sa nu aiba complexe mai tarziu,pt ca in viata asta sigur va da peste unul mai  ...ca el si ii tot explic ca si daca este pe locul 2 nu e asa mare drama.De exemplu, vrea sa manance mai repede ca tati, iar graba la masa e o prostie...incerc sa il tin in frau cu chestia asta dar nu prea imi iese.
Miflore, distractie frumoasa la Vulcana alaturi de frumusetea de Ana.
Mary, ce frumos ca ati ajuns la Disney...IAris va calca mai tarziu pe acolo, pe la vreo 5 ani estimez eu, ca in prezent oboseste f repede si pana sa vada tot ce ii poate oferi sigur ar adormi, s-ar enerva ca nu il lasam sa doarma...Chiar si copiii vostri obosesc asa ca al meu la inghesuiala, la petreceri, la iesiri...ca IAris ma dispera.El in masina adoamre tot timpul daca mergem mai mult de 20 de min,...daca iesim undeva cu multa lume se enerveaza, vrea in brate.....Ufff e groaznic sa ai de mers unde e multa lume ca numai in figuri o tine.
Tonia intrebai de sporturi , eu foarte greu ii gasesc aici  ceva lui IAris, pentru ca majoritatea activitatilor sunt peste 3 ani.Am gasit inot, pe care il face deja si gimnastica unde vreau sa il inscriu pt la  iarna.Mie mi se pare ok gimnastica pentru baieti, ca la varsta asta nu fac  ei foarte multe oricum.Si majoritatea activitatilor pt varsta lor sunt  neaparat cu insotitor, ceea pe mine nu ma incanta.Eu prefer sa duc copilul si sa il ia antrenorul in primire , asa stiu ca va asculta de acel cineva si va face ceea ce trebuie.Cu noi langa el nu face decat ce vrea el..ca deh, isi permite.Eu ma uit  ce diferit e  la gradi .Aduna jucarii, isi aranjaza salteluta, isi pune husa pe ea, se incalta ,descalta singur, isi da hainele jos, isi ia pantalonii singur,merge la baie singur.Acasa il aud ca tipa"nu pot", si se enerevaza.Si cum tot timpul suntem pe fuga, tot noi i le facem pe toate.Ba mai si fuge cand  te grabesti mai tare, si nu sta sa ii tragi  o bluza prin cap, sau sa ii pui un chilotel pe el.
Mno io va pup, ma duc sa ma pregatesc spiritual pt marea intalnire de la ora 6 cu  studentii mei.
Mary, mamita lui  Iaris(18.09.2005)
Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

cge spune:
cge spune:
 "La Multi Ani" tuturor Mariilor mari si mici (se stiu ei care)
Marinela, multa bafta la intalnirea cu studentii.
Ma intrebati la un moment dat cum s-au simtit copiii in Ro.
Lui Victor i-a placut in Ro, el e atasat de bunici, a stat mai mult pe la ei decat Anca.
I-au facut toate poftele, i-au ascultat toate povestile despre Canada:), si -a revazut prietenii din Bucuresti si Slatina.

Anca in schimb, nu si-a adus aminte de nimic, plangea  cu hohote ca nu ii place, si ca vrea la casa noastra din Ca.
La mare s-a imprietenit cu verisoara ei care e mai mica cam cu 1 an decat ea, si acum se maraie ca vrea la ea.
Ii era dor de Sarah si Ines (fetitele lui Valen).
In rest, si noi suntem fun Disney, Anca e fascinata de 'chateau et princesses'. Pe avion a fost imbracata in rochita de Minnie (din aia cu buline) si tragea o valiza dupa ea in aeroport, asa ca Victor o striga "Ghita".
Am fost de vreo 3 ori la Disney din Paris (NanaDana, stie), si planuim sa mergem la cel de lg. noi din State.
Tonnia, eu zic ca si baieti merg dansuri, Victor a facut balet in Ro.
Lasa ca cresc ei repede, si dup-aia incep activitati la greu + scoala, asa ca mai bine ne bucuram ca inca sunt mici.
MaryIlie, si noua ne-a placut FantasyLand.
Pe curand si un weekend placut,
Cristina, 
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005