Aspirante cu vechime "medie" (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Ma inscriu si eu in lista asta cu asteptarea
La mine sunt 2 ani , 2 avorturi sp la activ , de 1 an de zile nici nu mai raman gravida
Dosarul cu analize gros cat un diplomat
Dozarile hormonale sunt ok , prin iarna am avut si eu probl cu prolactina marita , dar am rezolvat o cu dostinex
Apoi a urmat o stimulare de la care m am ales cu 3 monstruletzi de chisturi , dar slava domnului am scapat repede de ele
Dupa care histeroscopia ( care apropo a fost ceva horroorrr) , rezultat super ok
Monitorizari ecografice muuultee luni la rand , unde s a constatat ca ov fara probleme (am avut si dubla ovulatie )
Spermograma sotului este de donator dupa spusele medicilor
Concluzia tuturor medicilor pe care i am vizitat este ca sunt perfect sanatoasa si ca cica sa am rabdare ca se va intampla...stiti si voi povestea asta , nu e nevoie sa o mai detaliez eu aici
Eu inca sunt rabdatoare si mai astept , nu stiu cat o sa mai pot
Dr Cocei a zis ca ma mai lasa 6 luni , ea fiind convinsa ca totul e ok , e doar o chestiune de timp , zise ea , ...si ca daca in astea 6 luni nu se intampla nimik ma baga la laparo .O sa o fac si pe asta , ce sa fac , da daca nu se intampla nici dupa , ce o sa mai fac ???

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Marynikule
Chiar ca e nasol cand astepti asa de mult si toata lumea zice ca o sa se intample, dar pt cele care asteapta bb, vb astea nu le mai incalzesc cu nimic.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

marynik

te inteleg perfecr. si eu sunt in stand by de peste 2 ani.

e bine ca esti la dr Cocei. am auzit ca e super buna. ce zici?
la mine totul adika TOTUL este OK. nu am NIMIC. nici al meu sot. singura chestie care ar putea fi este ovarul polichistic care are nevoie de drilling.

Ale

http://tt.lilypie.com/IHAcp2.png

Alexandra

Mergi la inceput

kitzy

ai dreptate. capu zice da, corpu si inima BA.

tu? cu ce te lauzi?

Ale

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Imi imaginez cat de frustrant trebuie sa fie cand toata lumea iti spune ''sunteti sanatosi''....si luna de luna cu aceleasi sperante si deziluzii....

Ale, eu voi face Fiv aici, in Madrid. Am scos trompele pentru ca in urma HSG au fast gasite cu hidrosalpinx, si inchise, adica cu un lichid infectios. Nu vor mai fi niciodate funcionale, si dupa multe cercetari am decis sa le scoatem. E mai bine pentru mine. Dupa laparo, doctorul mi.a zis ca el crede ca s.au infectat asa de la op. de apendicita. A fost greu, m-a durut sufletul enorm, dar a trecut.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui AleDutulescu

kitzy

ai dreptate. capu zice da, corpu si inima BA.

tu? cu ce te lauzi?

Ale

Alexandra

Cand vad cum va chinuiti voi mai pot sa ma laud cu ceva?
Toate laudele is la semnatura mea, mai mult n-am.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

kitsy - am vazut, e minunata, si pozele sunt superbe. am sa citesc si povestea nasterii.

Fericito!!!!

ti-a iesit din prima? sau ai avut ceva peripetii, ca noi? sper ca NU!

Blanche25 iti tin toti pumnii din lume stransi! cand e fivul? cred ca acolo sunt MUUULT mai multe sanse decat aici, in Romania.

Ale

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ardeeeee merci frumos pentru invitatie sunt asa de fericita ca ne reintalnim ...chiar imi era dor de voi si de atmosfera de alta data.

maryb 27+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu din pacate nu voi putea fi asa activa din cauza ca de la servici nu mai pot intra deloc, iar acasa nu prea mai deschid calculatorul...dar mai am 4 saptamani de mers la servici si apoi o sa fiu mai libera...acum sunt acasa si sunt foarte obosita ca de 2 saptamani muncesc pentru 2 persoane care sunt in concediu si abia aveam timp sa mananc si eu...dar de luni o sa vina o colega din concediu si o sa fie mai lejer...

am uitat sa va pup dulce pe toate

maryb 27+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Maryb si noi va pupam!!!! De cand nu am mai vorbit!!! Sanatosi sa fiti si va asteptam cand aveti timp.x2

Ale, iti multumesc mult, si eu iti doresti sa ti se indeplineasca dorinta cat mai curand.

Mergi la inceput