MONTIGNAC (106) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Are vreo 3-4 variante .Nici eu nu pot sa manac ceva anume doar.POt pastra ideea dar nu pot tine fix

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai cum dreq sa nu slabeasca!
Bey, deci noi avem o problema grava! Monty monty dar nu zice nicaieri in carte sa mancam ca spartele chiar daca sunt alimente permise. Nu de alta dar asa fac si eu asa ca e greu.

Azi am fost in hamemans asa se scrie? Da, deci m-am uitat mai jos debenhams... uatevar...
aveau reduceri dar am fost pe fuga si in principal imi cautam o rochie de nasa ca pe 24 botez. Si pe 23 ma intorc de la mare deci... Nu am gasit ceva sa-mi placa si sa fie si la reduceri si 3 milioane nu dau pe-o rochie. Oricum vreau sa mai merg ca sa ma pot uita in voie si de haine de zi cu zi.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

azi e joiiiii
raportullll

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

nu incepe nimeni?
hai sa zic si eu. n-am mincat doua zile fructe. rezultatul...am scazut sub 84.
deci, 14.08.2008: 83,5 kg
sper sa ma tin de treaba. mi-am propus sa renunt la fructe o luna. musai trebuie sa scad sub 80 pina la inceputul lui septembrie.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Oooo, Anca, bravo! Stiu ca nu e mult dar si eu tot asa ca o testoasa mica merg din juma in juma de kil saptamana asta chiar mai putin 200 de grame care nici nu merita modificate sau macar mentionate, dar am o scuza azi sunt in prima zi de rusi si desi nu m-au mai lovit poftele prevestitoare stiu ca retin apa, in jur de 500-600 de grame.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Androix, mercic. sa stii ca si o jumate de kil si un kil conteaza. macar la moral

Si cu asta sint la jumatatea distantei: am dat jos 13,5 mai am 13,5...si pentru ca incepe sa fie din ce in ce mai greu, m-as multumi si cu inca 10 date jos. da' targetu' nu-l schimbam in tabel. e bun acolo, pentru motivatie.

nu mi-ati spus inca cite felii de wassa papati pe zi. sau de finn crisp...pls

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

EU PERSONAL pap cate 5 felii de finn crisp pe zi ... dimineata cu lapte sau ceai

eu stagnezzzz
merg la plajaaaaa

parca m-a intrebat melany unde ma bronzez ... in curte la mine .... am casa la sat si vara stam mai mult pe acolo , e mai bine pentru copil in curte .... si imi petrec timpul liber cu burta la soare .... si e acuma din plin ... imi place sa fiu bronzata si parca sunt mai slaba neagra ... vorba lui sanse ....

la mine stagnare ..... sa-mi fie rusine ... asta e
mai intru diseara sa vad ce mai ziceti si ce ati mai raportat

felicitari anca , esti tare , eu inca nu pot sa nu mananc fructe , sunt nebuna de legat ....

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Acum m-am cules de pe jos...la propriu. am facut o tura de pilates. parca imi simt mult mai bine coloana dupa ce fac exercitiile astea.

Andanii, mercic.

Da' ce e cu tacerea asta, mai fetelor? credeam ca la sfirsit de saptamina va fi inghesuiala pe forum, da vad ca nu e nimeni....

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ce activitate pe aic
chiar nimeni nu mai tine ????

ANDANII

Mergi la inceput

azi tot eu culeg subiectul de pe pagini indepartate

ANDANII

Mergi la inceput