MONTIGNAC (106) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

bravos anca .... slabesti slabesti ... sunt tare curioasa cand ajungi si tu la un platou ca vad ca mergi tare bine in jos saptamanal .. felicitari , te pup

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

multumesc pentru raspunsuri

in mai, de ziua mea, mi-am luat cantar tefal, din acela care arata cat slabesti in kg dar iti si spune daca a fost masa musculara data jos sau grasime. in instructiuni scrie ca trb sa te cantaresti cu talpile goale si sa nu se atinga picioarele unele de altele. La mine se ating, sus, pe coapse si-atunci te sfatuiesc ei sa pui o hartie intre picioare.

asadar, dimineata, inarmata cu o coala A4, am inchis usa la dormitor si m-am asezat in pozitie de cantarire; raportez 80.8 kg (adica 1.3 kg date jos de la 82.1 acum 1 saptamana si o zi). Sunt foarte fericita si sper sa trec de pragul asta al celor 80kg ca simt ca ma va motiva mult mai mult un 7 pus in fata.

anca, felicitari pentru cele 700g! eu merg cam in acelasi ritm cu tine, mai ales ca avem greutati comparabile si am nascut cam in aceeasi perioada (eu pe 18 ian)

andanii, cele 18kg date jos ma fac sa ma inclin in fata ta si ma astept si eu sa ajung rapid intr-o perioada de platou (cam dupa 5kg voi incepe sa stagnez)

azi am zi de munca si alergat pe la notariat cu niste acte asa ca incerc sa-mi termin treaba pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu stagnez. Mai bine zis abia am ajuns la greutatea din tabel ca am dat jos grmele din concediu. Oricum e cazul sa ma mobilizez pentru inca o saptamana de cumintenie stricta daca vreau sa misc si eu ceva.
Anca, felicitari! Mai ai putin si-mi atingi targetul
Mie mi-au dat astia vestea buna de la gradinita lu fi-miu: nu se incepe pe 1 sept. asa ca nu mai incep sala nici eu

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andanii, merci...am fost pe un palier nenorocit la 84 de kile...nu mai putea cobori nicicum sub...am stat o luna acolo...de asta am renuntat la fructe pt o perioada...si a dat rezultate.

Citat:
citat din mesajul lui andanii

bravos anca .... slabesti slabesti ... sunt tare curioasa cand ajungi si tu la un platou ca vad ca mergi tare bine in jos saptamanal .. felicitari , te pup

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ymca, hai sa incercam sa vedem saptele ala saptamina viitoare! chiar ca ar fi o super-motivatie!!!

Androix, pai e bine si la tine, daca ai reusit sa scapi de ce ai adunat in concediu! de acum numai in jos sa fie!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eu n-am ce raporta..ca de obicei de altfel...
De dimineata caut cazare in Mamaia si ce gasesc au niste scoruri de ma uimesc.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

ele, de ce nu incerci sa-ti iei bilet de la o agentie? e muult mai ieftin.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Anca ne batea si gandul asta dar nu-mi place dependenta de un anumit loc, de o anumita perioada si un anumit restaurant. Nebunii de-ale noastre.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ymca da ce cantar smecher , am auzit ca sunt asa dar nu am testat inca nici unul

anca cred ca de la fructe mi se trage cresterea asta , nu mananc nimic decat struguri, pere si piersici toate destul de zaharoase .... de luni incerc sa renunt la ele , nu stiu cum voi reusi , poate ma stimuleaza mersul la sala

mai vorbim feteleeeee

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Iarasi este Joi?!
Raportati voi.......scadeti voi tot draga.... Ce sa-ti spun....

Eu nici nu ma mai cantaresc .Am de dat jos 3 kg luate asa rapid

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput