Shoppaholicele Redouto-masochiste (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am primit, in sfarsit, pachetul de pe 4 iulie. Pe factura scrie ceva de 9 iulie, oare atunci a fost trimis? Oricum nu aveam aviz, m-am dus de nervi la posta, m-am carat cu Thea in port-bebe, ca sa nu mai urc si caruciorul in posta (si stau la 20 de min de mers pe jos). Si voia sa-mi ia si taxa de inmagazinare Toate-s tute! Pai io am fost in fiecare zi, sapt asta (mai putin ieri) si ziceau ca nu am nimic Nici aviz nu mi-au trimis si acu' ca sa platesc taxa???!!!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Laura Ioana, data la care a fost trimis coletul e pe eticheta de pe cutie, nu pe factura. Pe factura ai data la care a fost facturata comanda.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miki sar'na. N-am apucat sa ma mai uit ca am trimis pachetul la gunoi.
Am avut hainute pt Thea si sacoul galben pt mine E super.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

bagati un ochi aici :))
http://www.youtube.com/watch?v=7Pcpsoh95jw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonlight spune:

Am primit un cod pe mail. Nu l-am incercat inca, dar poate merge si la alte persoane.
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=732e5780300564a773

S-ar putea sa fie valabil si pt preturi verzi.
Cod pt cadou DORA: 74128
Cod pt cadou Spiderman: 74136

Pe mine nu prea m-au nimerit cu asta, dar poate va este util!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am primit si eu codul cu Dora sau Spiderman....ma duc sa incerc sa vad daca se potriveste la ce am eu in cos

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, am luat coletul de pe 7 iulie A plecat de la ei pe 17.07, si a facut 3 saptamani pe drum

Linkuri pe seara.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moonlight

Am primit un cod pe mail. Nu l-am incercat inca, dar poate merge si la alte persoane.
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=732e5780300564a773

S-ar putea sa fie valabil si pt preturi verzi.
Cod pt cadou DORA: 74128
Cod pt cadou Spiderman: 74136

Pe mine nu prea m-au nimerit cu asta, dar poate va este util!

hi, hi dar ce, crezi ca sunt disponibile cadourile? Mama lor de smecheri

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

M-am "dat" un pic pe net si am gasit iar articolele despre greva LR din primavara si ma gandeam ca, se pare, ca nu au prea avut succes cu revendicarile din moment ce lucreaza din ce in ce mai "au relanti". Or fi avut multe comenzi, dar, la orice firma care se respecta, pe acea perioada angajeaza personal suplimentar pentru a face fata valului de comenzi. La LR nu cred ca se intampla asta. Daca in iarna si anul trecut comenzile veneau in cel mult o luna, acum depasesc lejer aceasta perioada. Cand o sa fiu mare, ma fac analist "comercial"

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonlight spune:

Am incercat acum si am vazut ca sunt disponibile peste 3 saptamani. Oricum, codul merge si pt preturi verzi. Din pacate, nu prea ai ce sa comanzi acum, tot ce mi-a facut cu ochiul e indisponibil, trebuie sa mai astept cateva saptamani pana il folosesc pe 69507 sau pe asta.
Macar au FDP 0!

Mergi la inceput