Strumfi de un an (iul-aug 2007) (95)
Raspunsuri - Pagina 7
mychydutza spune:
Andrei nu merge, dar..........danseaza. i-am trimis filmuletzul asta lui taica'su si mi-a zis:"vezi sa n-aiba ceva ca cap, ca da asa din el".. of, sotzul asta al meu ma omoara cu paranoia lui!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Simo78 spune:
Hehehe...e super cute!!!!
Cand ridica mana in sus, adica pocneste din degete? Matei asa face...si se plimba pe la toti din camera sa pocneasca si ei
Pozele noi sint pe Hi5, ca mi-e lene sa le mai incarc si pe flickr, ca-s mari si ia mult timp. Oricum..daca vreti sa le vedeti trebuie sa aveti cont la ei si sa fiti logate.
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Hai sa scriu si eu repede un mesaj, ca maine bagajim si nu stiu daca o sa apuc sa intru pe net.
In primul rand urarile.
La Multi Ani, Mihai! - mi_a
La Multi Ani, Adelise! - Luna1
La Multi Ani, Rares! - gogosel
La Multi Ani, Maria Bianca! - sandrinutza
La Multi Ani, Andreea! - xela_07
Sa fiti sanatosi, strumfi dragi, sa cresteti mari si frumosi.
Un pupic special pentru Lissy cea care scumpa.
Andutzy, imi pare f rau dar nu am informatii care te-ar putea ajuta. Nu pot decat sa-ti spun sa nu te panichezi, e foarte bine ca ai observat si ca iei masuri, nu-ti mai face reprosuri ca trebuia sa observi mai devreme ca nu ai de ce. Sunt sigura ca totul va fi bine, ai sa vezi, curaj si multa sanatate.
Pe de alta parte, Luna, m-ai bagat la idei. Pai Victor a facut singur chestia aia cu formele foarte tarziu, nu prea-l interesa, iar lui Sonia nici nu i-am aratat-o pt ca intre timp jucaria respectiva a ajuns in pivnita dezmenbrata. Hmm, o sa mai studiez problema.
Jadi, nici Sonia nu merge, decat tinuta de ambele maini. De vreo doua zile sta in picioare nesustinuta pret de vreo 2 secunde si apoi isi da drumul pe fund.
Valen, multa sanatate, of prin ce ati trecut, sper sa nu mai vomite deloc Ines. La voi nu se gasesc supozitoare cu Motilium (anti-vomitiv) pt copii?
Roxy, mie mi-a zis pediatra ca pot sa-i pun un supozitor cu paracetamol Soniei cand e evident ca are dureri, chiar daca nu are febra mare, ca o ajuta sa se calmeze.
Simo, multa sanatate sotului.
Va pup, noapte buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
cafera spune:
Salutare, salutare!
In primul rand felicit strumfii care s-au sarbatorit in lipsa noastra si in al doilea rand multumim tuturor celor ce ne-au felicitat. Noi am sarbatorit un anisor la malul marii si marturisesc ca a fost o zi superba! Am revenit pt scurt timp acasa, dar ne-am incumetat sa facem transfagarasanul in patru si ieri abia ne-am intors. Ilinca a suportat bine, ba chiar am descoperit ca e o plimbareata. Despre traseu, e absolut superb si parca mi-am reincarcat bateriile. Am avut parte si de cazari OK, iar de la Sambata aproape ca nu imi mai venea sa plec.
Profitam de faptul ca sotul e in concediu si maine fugim iar la mare.
In rest, Ilinca a facut primii pasi singura la un an fara o zi. De atunci exerseaza prin casa, dar nu o preocupa independenta. Daca are sprijinul nostru, oricat de neinsemnat (un degetel), alerga. O iubeste pe surioara ei si se joaca impreuna, o striga si pleaca singure la plimbare. Pe mine ma pupa si ma "musca" de nas cu dragalasenie si imi zice MAMA intr-un mod complet si absolut care ma face sa revin cu picioarele pe pamant si sa constientizez ca eu sunt mama.
In 4 merge numai daca ii trebuie ceva si nu ne are la indemana sa ne dea ordine. Cand poate sa apeleze la manipularea maselor (eu, sotul si Alexia) isi exercita calitatile de conducator si cu degetelul intins si modulatii ale vocii obtine ce isi doreste.
Daca e in gramada de haine isi alege lucruri pe care le pozitioneaza acolo unde ar trebui sa fie: sosetele la picioare, bluza la burtica, etc. Nu iese afara fara palarie. Ne-am dat seama, pt ca am uitat de doua ori si urla cat o tinea gura si se opunea sa iasa pe usa. Cand am realizat si i-am pus palaria, a zambit a victorie si s-a bucurat enorm.
Altceva? Mi-a fost dor de voi, v-am vazut in poze si astept vant de veselie, pt ca mi se pare ca prea sunteti suparici. Pup! Incerc sa va pun poze.
Nonna76 spune:
Karligutza imi pare rau ca n-am fost pe faza cind m-ai intrebat.Oricum nu stiu nici o pensiune in Birlad(n-am fost prea des pe-acolo si cind am fost m-am intors acasa n-a fost nevoie sa ramin).
Jadi nici Andrei nu merge. Sta in picioare f. bine dar apoi se aseaza si o ia in 4.Daca-l tin de minutze si-l pun sa mearga ridica piciorusele in sus si impinge fundul in jos semn ca vrea sa se aseze.
Nu are nici o problema sa se ridice la marginea patului si chestii din astea dar pur si simplu nu vrea sa mearga.(nu intzelege necesitatea).
In rest e un hlizit. Mai nou danseaza cu miinile pe sussi dind din cap cind aude muzica(populara) , daca-i dau sa manince incepe sa-mi bage mie in gura, vb pe limba lui dar f. multe cuvinte cu sens nu spune.
Anduzy eu cred ca trebuie sa exersezi f. mult cu copilul.Si eu am avut probleme cu Vlad cind era mic, a vb f. tirziu(dupa 3 ani), nici acum nu vorbeste chiar ca un copil de virsta lui dar speram sa recuperam(nu-i place sa povesteasca si nu are o atentie distributiva).
In privintza slabitului- 56.5kg la 163cm.(ar fi fost mai bine daca nu faceam ieri ardei umpluti si o prajitura).
O saptamina usoara si frumoasa.
nikole spune:
'neata si de la noi.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi:
Mihai!
Adelise!
Rares!
Maria Bianca!
Andreea!
Sa cresteti mari, sa aveti o viata minunata alaturi de parintii vostri
Noi am taiat motul ieri, a fost o zi f plina, casa la fel(a cumnata-mii , acolo am facut petrecerea), galagie, nebunie, am ajuns acasa toti 3 super obositi.
Kevin a ales de pe tava microfonul si banii.Nici un interes ptr minge, spre marea dezamagire a lui tat'su, care aproape in fiecare zi se joaca cu el, il invata fotbal, cica.
merg sa incarc niste poze si revin
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
nma spune:
La multi ani strumfilor de un an!
Din pacate eu nu prea mai reusesc sa stau pe forum.
Multumesc din suflet pt urarile adresate Andrei. Petrecerea a fost frumoasa desi nu am avut timp sa ma ocup de ea. Domnisoara a facut primii pasi singura cu o zi inainte sa implineasca anul. Acum merge binisor. Ne oboseste foarte tare ca nu vrea sa mai stea intr-un loc.
Anduzy imi pare rau ca ai asa probleme. Sper din tot sufletul sa se rezolve. Ti-am trimis un pm cu ceva timp in urma. Daca ai timp astept un raspuns .
dulce toata strunfaria.
Nico, mami de Andra si Alex
arhdy spune:
Buna dimineata, fetelor.
La multi ani! tuturor sarbatoritilor.
Am avut si noi petrecerea de un an si am rupt si turta. Din pacate fara tati care este plecat. Am cateva poze dar nu stiu unde sa le pun sa le vedeti. Aici nu am vazut sa pot incarca niste poze, dar o sa vad eu cum o sa fac sa va arat ceva.
Din pacate de cand am inceput cresa , adica de 3 saptamani o tinem tot intr-o raceala. Ne curge nasul, tusim si facem temperatura 38,8- 38,9. Tot asa o tinem. Am zis sa ma duc sa-i cumpar de la p-lafar niste sirop de imunitate poate o mai lasa in pace. Am reusit sa iau si eu de la ea si sa numai ca la mine s-a agravat si nu mai am nici voce. Acum a inceput sa-mi treaca.
Dar sa va spunem si cateceva despre cum am crescut:
- avem 6 dinti
- ne-am intarcat singure de la 9 luni (6 luni exclusiv lapte+3 luni diversificat)
- am inceput sa mergem la 10 luni, asa ca acum mergem foarte bine si am inceput si sa prindem viteza
- zicem mama cand nu ne simtim bine sau suntem suparate, tata cand ne jucam sau suntem vesele si mai zicem, apa, baba, da
- am crescut mai inalte, adica 0,76m, dar nu luam in greutate prea mult adica acum avem 9kg
- culoarea ochilor nu vrea sa se stabilizeze, adica noi credem ca asa va ramane - dinspre exterior sunt albastri gri - iar dinspre interior sunt caprui deschis spre verde. asa ca nu stim ce culoare sa spunem ca avem ochii
Dar v-am zis destule acum. Ma duc sa mai citesc ce ati mai scris.
Pupici.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
xerxe2005 spune:
Nici Razvan nu merge bine. Acum se chinuie sa faca 2-3 pasi pana in bratele noastre, dar singur si pe distante mari inca nu are curaj.
Tinut de manuta insa, e in stare sa participe la marton.
Am inceput si eu sa ma gandesc la intarcare, pentru ca familia ma acuza ca din cauza alaptarii e asa dependent de mine si nu adoarme singur.
Eu personal ma simt dezamagita de familia mea, in special de sot si mi-ar fi placut sa il mai alaptez, dar sunt satula de reprosuri si tensiune.
Si copilul asta al meu e asa energic si ne oboseste pe toti.
Razvan Gabriel
nikole spune:
Avem si noi ceva POZE de la mot, ptr cine doreste sa ne vada.
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel