Strumfi de un an (iul-aug 2007) (95)
Raspunsuri - Pagina 17
Luna1 spune:
Pati si Monica mersi de urari.
Pati te astept la London. Cine mai doreste, cine mai pofteste? Va astept.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
paticut ce-mi plac ispravile lui Miron, sa intri mai des sa ne povestesti de el.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi07 spune:
Eu la Sophie de pe la 9 luni i-am dat sa manace Kellogg's Rice Krispies Cereal din cand in cand, nu multi doar sa-si exerseze dexteritatea. Din prima s-a descurcat foarte bine dar imi cere apropape zilnic sa-i dau mia-miam. Ieri dimineata am prins-o incercand sa desfaca o punga de cereale pe care o uitasem langa patul ei. De fapt m-am trezit ca tot fashaia ceva si habar n-aveam ce poate face. Cred ca in scurt timp o sa-i las si niste lapte la indemana si un bol poate se serveste singura si ma scap de grija micului dejun.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
CarlaV spune:
Timi, v-am vazut pozele, sunteti foarte frumoase amandoua. Imi place mult si camera aceea cu geamuri mari.
Paticut, ti-am admirat soferul, e minunat! Avem si noi niste poze haioase de prin mai cu Saby la volan, cu mainile pe chei, pe schimbatorul de viteze si pe semnalizator.
Mai degraba as lua de la Andutzy adresa ta de mess, tinem legatura si vedem cum si cand poate si Samadhi sa vina.
L-am vazut astazi pe David al Vivelei, pe langa faptul ca vorbeste multe si continuu, si-a dat drumul la mers si patruleaza singur prin tot locul de joaca. Felicitari! 
Sabinuta mea era prea cuminte acum cateva minute si nu stiam ce mestereste... Fata mea apasa pe butonul de on/off al aparatului foto si incerca sa prinda obiectivul cand intra inapoi! Dimineata tot asa, era tacuta fiindca o preocupa sa deschida si sa inchida o ruleta, scotea chestia aia din ea vreun metru si apoi se distra ca intra la loc. Si la capitolul nazbatii: se intinde pe burta si merge inapoi toata lungimea sufrageriei (nu degeaba e rac), astazi am prins-o in poza fix cand cadea de pe fotoliu, si la cateva minute dupa aceea a patinat pe o carcasa de cd ca apoi sa se lateasca pe spate in mijlocul sufrageriei.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
paticut spune:
multumesc mult Luna. de abia astept sa ne cunoastem...
Carla - id-ul de mess pbogaci
timi multumesc mult...o sa va mai povestesc nazbatioarele puiului meu.
pe maine stimabile doamne!!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
Luna1 spune:
Paticut si eu abia astept. Vii si cu Miro? Sau doar cu sotul in plimbari?
Va astept cu drag. Si scrie mai mult de Miro. 
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
otim spune:
LA MULTI ANI Maria
de madalina_s
LA MULTI ANI Maria
de Blueiris
alina.a nu am mai vorbit cu ashera de multa vreme asa ca nu prea stiu ce e cu ei , dar in mod normal in aceasta perioada ar trebui sa fie foarte ocupata pentru a fii o super mireasa . Daca aflu ceva va anunt .
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
si pentru ca mai sunt 3 minute pana maine urez :
LA MULTI ANI Giulia Rebeca
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
andutzy spune:
Poze noi, daca vreti sa ne re-vedeti, de la ziua lui Horia si nu numai. Le gasiti AICI
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
violetan spune:
La multi ani, Giulia Rebeca de alexi22!!!! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si vesnic vesela sa-ti bucuri parintii!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0