Strumfi de un an (iul-aug 2007) (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Multumesc Carla. Nu ai facut decat sa imi intaresti convingerea.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Nikole sunteti frumosi toti 3 si tie iti sta forte bine cand razi in poze.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Karliga,ti-am trimis PM.
Valen,sanatate multa.Imi inchipui prin ce ai trecut,
Jadi,nici al meu nu merge singur,daca are manuta,s-au hamul merge peste tot,cateodata mai face un pas,doi timizi...
LA MULTI CELOR CARE AZI AU UN ANISOR!!!!

Eu nu prea am timp,insa cu cititul sunt la zi.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Jadi mersi de tel. Te sun de acasa dupa 4 ora mea.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Va multumesc de urari fetelor si multumesc Fiannei si Jadi pt telefoanele primite.

Abia astept sa ajung la b-day girl desi o duc la intepat.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

multumesc de raspunsuri.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Luna pupici la Lissy sa fie curajoasa la dr, cum te revansezi ca o duci tocmai azi la intepat?

Soph ieri a depasit stadiu de 5-6 pasi, a mers o tura de camera singurica. Azi incepe acomodarea la wobblers (grupa mai mare la cresa), eu cred ca-i va placea mai mult pt ca e mai multa stimulare decat la babys. Am zis ca atunci cand trece la wobblers nu mai merg sa o alaptez la pranz si acum simt ca mi se rupe inima in bucati dar trebe sa facem si pasul asta. Fiind in perioada de adaptare la alta grupa saptamana asta mai merg la ea, de-abea astept.
De ziua ei am cantarit-o si are 8,78, nu si-a tripla greutatea dar e perfecta (normal ca-n ochii mei e etalonul umanitatii asa cum sunt si puii vostri pt voi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mychy...Matei la vaccinul de 6 luni hop! a facut varicela...dupa ce a trecut varicela am asteptat o luna (nush de ce, probabil am gasit atunci undeva perioada asta ca ar fi bine de asteptat)si apoi am facut vaccinul de 6 luni...la 8 . iar acum dr spune ca trebuie MUSAI facut cel de 12 luni...mie nu-mi iese dom`le socoteala! adica daca trebuie facute la 6 luni distanta rapelurile...de ce musai sa fac acum repede repede?

Plus ca el merge pe asta plus ROR odata...lucru cu care sunt total impotriva...vaccinul-penta + ROR (3 vaccinuri)=8!

So...o sa-i fac sapt asta penta si apoi ROR pe la 3 luni.

P.S. Gandeste-te ca daca era racit saptamanile astea, tot nu-l vaccinai

Nikole....sa pic jos! Stii sa zambesti? ...nu te supara, dar cred ca e prima data de aproape 2 ani cand vad poze cu tine zambind ...stiu motivul, l-ai povestit, dar cred ca-ti faci degeaba probleme. Ai un zambet f frumos.

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

arhdy si fiica-mea era tot bolnavioara in primele luni de cresa mai ales ca am prins sezonul de top de raceli si alti virusi. La vremea aia ma zapaceau toti cu "lasa ca i se intareste sistemul imunitare" si mie-mi venea sa-i strang de gat. Stiu ca nu-i incurajator da sa te astept sa vina si cu vanatai acasa, ca doar are multe de explorat la cresa si n-are timp sa fie atenta la obstacole. Sper sa treceti repede peste raceala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Nikole....sa pic jos! Stii sa zambesti? ...nu te supara, dar cred ca e prima data de aproape 2 ani cand vad poze cu tine zambind ...stiu motivul, l-ai povestit, dar cred ca-ti faci degeaba probleme. Ai un zambet f frumos.

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Deja suntam doua de aceeasi parere, mai asteptam voturi...

Mergi la inceput