Vizualizare toate postarile din ultimele 2 zile

Vizualizare toate postarile din ultimele 2 zile | Autor: Kopanel

Link direct la acest mesaj

Vreau sa vizualizez toate postarile mele pe care le am pe oricare din forumurile acestui site , sincera sa fiu , am postat la mai multe subiecte , nu mai stiu exact la cre si vreau sa stiu cum le gasesc , cum le pot vedea.(e vorba despre postarile din data de 06.08.2008 si 07.08.2008.Sunt nou inscrisa pe acest site si inca nu ma descurc bine in a cauta si a gasi tot ceea ce ma intereseaza.Va multumesc.

Kopanel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

toate postarile tale nu cred ca le poti gasi cu ajutorul vreunui motor de cautare..nu cred ca exsita asa ceva...dar ai sa gasesti pe unde te-ai "plimbat" adica pe la ce subiecte si ce pagini ai citit (implicit..daca ai scris acolo ..vei gasi si mesajele tale).

trebuie doar sa urmaresti pe acelasi calculator (IP) link-urile de o culoare albastru deschis.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kopanel spune:

Multumesc mult,voi proceda intocmai cum mi-ai spus.Sanatate!

Kopanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Poti sa le vezi daca dai click pe nick-ul tau (la oricare din postarile tale), acolo ai optiunea "toate subiectele nearhivate postate de..." - iti apar toate subiectele unde ai postat tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Adina, eu am observat ca aceasta rubrica a disparut.
Chiar mi-a parut putin rau ca asa obisnuiam sa mai dau de urma unor fete pe care nu le vazusem de ceva vreme. Le cautam la "membri" si apoi la detalii si gaseam pe unde mai posteaza.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Citat:
citat din mesajul lui elara

Adina, eu am observat ca aceasta rubrica a disparut.
Chiar mi-a parut putin rau ca asa obisnuiam sa mai dau de urma unor fete pe care nu le vazusem de ceva vreme. Le cautam la "membri" si apoi la detalii si gaseam pe unde mai posteaza.

Vroiam sa intreb si eu daca modificarea ce nu mai permite vizualizarea ultimelor (cite erau? 10?) subiecte la care a postat un membru e permanenta. Si daca nu-i cu suparare, de ce s-a recurs la ea? Pentru mine, participarea membrilor mei preferati la subiectele respective era aproape o garantie a calitatii lecturii si aveam citeva persoane pe care le "urmaream" pe forum. Dar acum nu mai e posibil, de ce?

EDIT: Intre timp am cautat si-am citit ca acea caracteristica va reveni in citeva luni. Astept cu nerabdare!

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Chiar acum lucram la aceasta functionalitate

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput