Stii de ce te-a parasit sotul tau?
Raspunsuri - Pagina 2
mcm spune:
Chiar asa, ma intreb si eu - daca tatal isi iubeste copii (cum afirmi) de ce ii lasa sa traiasca "ca niste tarani fara nici o perspectiva"?
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
adi_dalma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Am o intrebare: cum adica l-ai despartit "indirect" de sotie? Adica direct cum era? poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus . Ai pus punctul pe 'T".
Sper ca Tora sa nu se supere pe mine dar ma afiliez "fun clubului RUFUS"
anisiap spune:
[quote]citat din mesajul lui Happy_in_TO
Mai da' ce mai ploua cu amante pe DC in ultimul timp!...
[/quo
da chiar ce le o fi apucat
alinamoro spune:
Clara30, se pare ca ai gresit forumul!!!!
Dupa ce-am citit mesajul tau mi-a venit asa sa.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
XIO spune:
Daca un om nu mai iubeste, nu mai este indragostit/fericit/implinit in relatia de dragoste mi se pare absolut normal sa plece.
Indiferent ca o face pt. ca s-a indragostit de altcineva , ca e plictisit , ca nu mai vrea pur si simplu , este perfect normal sa plece.
Fara injuraturi si reprosuri si tipete si plansete si fara "te implor" venit din partea partenerei/partenerului, a fost frumos cat a tinut , acum s-a terminat , dam mana si ramanem prieteni.
INSA , sa-ti abandonezi copiii(ca el cam asta a facut, si banuiesc ca amandoi ganditi la fel) e cam urat. E ca o cursa de atletism in care castigatorul si-a infipt crampoanele in gambele altora ca sa ajunga primul. A castigat , primeste medalia , dar toti stramba din nas .
Si eu am retinerea asta , daca despart pe cineva de partanr , de unde stiu ca la fel de usor nu ma va lasa si pe mine? Prefer sa nu ma bag in alte relatii , si cu siguranta nu-mi voi alege ca sot o pers. despre care stiu ca a fost un manwhore si ca si-a inselat sotia/prietena cu mine chiar daca-mi zice ca ma uibeste. Ar fi o ruleta ruseasca, unele relatii de acest gen merg , altele nu .
In fine , asta este strict parerea mea ,asa as proceda eu .
Foarte bine ca sunteti fericiti impreuna , dar urat din partea lui ca i se falfaie de copii.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clara30 de atunci suntem foarte fericiti, mai putin in momentele cand suntem "deranjati" de fosta sotie sau de copii. |
"Persoana" asta nici nu merita raspuns. Cit de grava trebuie sa fie ofensa pe DC ca sa i se inchida contul? Ca-i dincolo de cartonase rosii...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Citind-o pe Clara (n-am putut chiar pina la capat) m-am gindit ca nu-i blestem mai mare pentru un sot care-si paraseste nevasta, decit sa dea peste una ca ea.
Daca fosta nevasta citeste pe aici macar are satisfactia sa vada peste cine a dat exul.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ancuta-Maria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramona J
"Persoana" asta nici nu merita raspuns. Cit de grava trebuie sa fie ofensa pe DC ca sa i se inchida contul? Ca-i dincolo de cartonase rosii... The best thing you can do for your children is to love your wife. |
de ce? e parerea ei. Nu merita cartonas rosu ca ea gandeste asa. Nu a jignit pe nimeni. Nici eu nu sunt deloc de acord cu ce a spus acolo dar sa fim totusi cat de cat obiective...
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
XIO spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ancuta-Maria
de ce? e parerea ei. Nu merita cartonas rosu ca ea gandeste asa. Nu a jignit pe nimeni. Nici eu nu sunt deloc de acord cu ce a spus acolo dar sa fim totusi cat de cat obiective... ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |
Idem. E o moda pe aici , daca nu esti de acord cu majoritatea , sa primesti cartonas pt. tupeul de a avea alte opinii.
Unora nu le plac copiii.N-am vazut in regulament sa se dea avertisment pt. gusturi.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Happy_in_TO spune:
Trebuie sa te plictisesti tare rau sa nu iti placa de copii si totusi sa te invirti pe un site "Despre Copii"...