IMI FAC CURAJ SA CONDUC (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

joi am si eu ora de condus. am tocmit un instructor, i-am povestit ca am luat carnetul acum doi ani si nema condus, deci pe mine sa ma ia cu inceputul, ca am uitat tot-tot! probabil nu m-a crezut, ca a zis ca el imi recomanda - ab initio, fara sa ma fi vazut - vreo 5-6 ore. tare mi-e ca mai fac inca o data toata scoala .

vorbeati de bunul simt al soferilor barbati fata de femeile de la volan. chiar ieri am vazut o masina de scoala, la volan o fata, iar in dreapta o instructoare. si ce ofuscati erau unii in spate, ca nu merge, dom'le, mai repede, ca ce incurca circulatia... si cand au vazut ca instructorul era femeie, da-i claxoane si injuraturi . ce mi s-ar fi umplut mie gura...

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

gata,am condus azi prima data!
mai,da eu nu ma pot concentra la toate alea...ambreiaj,frana,acceleratie,oglinda,volan...si ar mai fi
ce sa ca spun!?cand ma uit in retrovizoare nici nu-mi dau seama cum de sunt masini in spate ca mie parca-mi vin din fata-daca intelegeti ce vreau sa spun
oricum,cred ca instructorul meu a vrut sa le fac azi pe toate...si cred ca a fost prea mult!
catrastofa n-am fost....ca am intrebat!
si oricum drumul drept l-am tinut.....si am mers pana la cornetu si inapoi....

maine urmeaza lectia 2....da' nu m-a incantat chiar asa condusu'

filofteia,multumesc

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor! N-am mai intrat de ceva vreme pe aici, nici n-am mai condus (din cauza aglomeratiei exagerate, aproape tot timpul se circula bara la bara pe drumul pe care merg eu de obicei..nu gasesti loc de parcare - si eu care abia stiu sa parchez..astept sa vina toamna sa mai conduc, pana atunci doar sofer de cazie cu sotul indreapta, ce sa fac, asta e..)
Vad ca au aparut fete noi la acest subiect, va doresc multa bafta si curaj in trafic!
Kerstin ma bucur ca ai mai aparut! Te
Violeta69 tu spuneai ca ai mult curaj, dar esti inca la soala. Sustin si eu ce spun fetele, dar nu ca sa te sperii, dupa ce termini scoala devii mult mai constienta de eventualele pericole, e masina ta (nu a scolii), nu ai pe nimeni care sa te ajute, deci esti pe cont propriu si incepe sa-ti fie frica (sau macar emotii). Poate sunt cazuri si cand nu e asa, iti doresc sa fii unul din ele! (cu concentratul o sa te obisnuiesti, si cu cele trei pedale si cu oglinzile, o sa inveti sa te uiti in ele, stai linistita, ca din prima e imposibil, in cateva sedinte o sa te inveti)Multa bafta!

Citat:
Citat din mesajul lui Vivela
vorbeati de bunul simt al soferilor barbati fata de femeile de la volan. chiar ieri am vazut o masina de scoala, la volan o fata, iar in dreapta o instructoare. si ce ofuscati erau unii in spate, ca nu merge, dom'le, mai repede, ca ce incurca circulatia... si cand au vazut ca instructorul era femeie, da-i claxoane si injuraturi . ce mi s-ar fi umplut mie gura...

Din astea mi se intamplau si mie aproape zilnic si din cauza ca instructoarea mea e femeie si inca una tinerica, ne claxonau si ne injurau..dar nu-i bagam in seama..ce pretentii sa ai de la niste mitocani! Si acum incerc sa nu bag in seama nici un claxon, ma concentrez la drumul meu, ca daca ii bag inseama imi pot pierde atentia.
Ar mai fi multe de zis apropo de ce ati scris voi, dar stau cam prost cu timpul.
In prezent ma ocup de o campanie de sustinere a reproducerii asistate medical (cea de la semnatura mea) si va rog si pe voi sa ne ajutati semnand petitia (tot la semnatura mea) si daca se poate sa trimiteti link-ul catre petitie cunoscutilor vostri pe mail, mess, etc. Va multumesc mult!
toate fetele!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ioana, semnat petitia! bravo mare pt initiativa!
despre condus, pas, deocamdata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

sambata am avut zi de condus.nu am mai fost chiar atat de catastrofa ,dar nici super bine nu a fost.mai am probleme cu schimbarea de banda caci atunci cand fac ,,unghiul mort,, am tendinta sa intorc deja de volan in directia in care fac unghiul,cand eram in intersectie si trebuia sa iau stanga in loc sa inaintez putin in intersectie drept si apoi sa iau stanga,eu am luat direct stanga de era sa intru pe sens opus(noroc ca tanti care astepta la stop a vazut ca-s ,,dusa,, si s-a ferit ea,apoi tot eu eram cu gura cand imi zicea soata ca era sa intru peste ea...,,eeeeee!cum braga sa intru peste ea?!?! nu vezi ca am intrat pe banda mea!!!! apoi opresc la un semafor si mi se pare mie ca nu am oglinda stanga reglata cum trebuie .si da-i si regleaza oglinda.soata imi zice:,,ai pierdut permisul,, ....eu:,,nu l-am pierdut!il am in buzunar,,......soata:ai pierdut permisul......eu:,,draga esti culmea!il am in buzunar.vrei sa ti-l arat?,,............se face verde si plec soata ii dadea cu ai pierdut permisul......si dupa vreo 10 min.de ,,ai pierdut permisul,,(spus pe un ton f.serios),catadicseste sa-mi explice ca daca fac faza asta la examen sigur am pierdut permisul..........acuma...eu stiam chestia asta,dar credeam ca-mi spune ca am pierdut permisul de incepator care-l am deja
eh!una peste alta nu a fost asa rau.
a! si sunt varza la parcarea cu spatele.mai usor imi iese cea ,,paralela,,......voi ce repere va luati ptr.parcarea cu spatele?
de exemplu eu imi aliniez oglinda mea sa fie in dreptul oglinzii masinii nr.2 care este parcata(dar daca nu e nici o masina parcata?),apoi dau volan dreapta la maxim,dau cu spatele controland viteza,cand cred ca a intrat in locul unde vreau sa parchez opresc si ma uit sa nu loveasca undeva,dau volan maxim stanga si incerc sa merg drept pana ajung cu oglinda in dretul oglinzii celui de langa mine.dar nu-mi iese si mereu am linia de parcare intre picioare
mey!ati inteles ceva din ce am scris eu sau nu sunt buna la explicat?

va pup! si mult curaj ca de putut se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

carmen,explici bine...da' tb sa practici si mai bine

eu sunt la a 3-a sedinta..si sunt cam varza...instructorul mi-a dat dreptate ca dupa 30 de ore de invatat nu ai cum sa conduci bine

si eu era sa perd permisul ca am trecut pe banda 2 pe linia continua da' ce sa fac? ma grabeam sa trec ..trebuia sa trec!!!

asa ca.....spor la invatat soferie

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

CARMEN
si cum parchezi cu spatele daca locul e pe partea stanga , glumesc.

eu mam "specializat" la parcari cu spatele, caci numai asa o las ca sa ies mai usor, se parcheaza aproape de iesire si ca sa ies cu spatele imi trebe mai mult loc. Mie cam frica la parcat cu fata, parca tot am sentimentul ca zgarai masina din dreapta

deci uite cum am invatat sa parchez cu spatele...poti tine geamul tau deschis, mai arunci un ochi
ochesti locul de parcare, si mergi inainte o lungime de masina + putin si dai cu spatele, verificand oglinzile sa nu lovesti nimic, cand masina e dreapta indrpti rotile si mai dai in spate sa fie pe loc.

sau dupa ce alegi locu, eu nu las masina perpendicular pe loc si trag mai in fata si oblic, in asa fel incat coltul masinii spate sa fie pe linia de parcare

daca o mai strambi, o mai reglezi inainte inapoi

Sper ca ai inteles ce am spus.

sau parcarile goale si practice !

bafta la fete si curaj!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Dupa ce am citit vreo doi ani pe aici, am luat si eu permisul ieri.
Inca nu-mi vine sa cred.

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatatushi spune:

Fetelor, ce ziceti sa schimbam titlul asta din N-am curaj sa conduc in ceva de genul Imi fac curaj sa conduc, ceva pozitiv, ca tare deprimant e asa cum e. Mai zice cineva ca mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

tatatushi, si mie mi se pare demoralizator sa citim mereu "n-am curaj sa conduc". adica dupa ce ca asa o fi, mai contribuim si noi pe plan psihic si consolidam frica asta . votez si eu pentru schimbarea titlului in "imi fac curaj sa conduc" sau ceva in genul asta.

azi am avut si eu ora de condus. instructorul e super ok, am senzatia ca e prima ora la care am invatat si eu cate ceva. de ce nu l-oi fi gasit eu mai demult?

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput