Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)
Raspunsuri - Pagina 21
ana1980 spune:
Buna
Suntem si noi pe aici.Ne pregatim de papa.
Elliniamultumim pt urari. Intradevar sunt cam multe pt Stefan, dar sunt sigura ca se vor rezolva. Macar sa nu le faceti in aceeasi zi
pt Stefan de la Casandra care ma tot intreaba de el.
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Uram si noi la multi ani Anelor si pt. ieri, la multi ani Mariilor!
Dana, Ana, multumim pt. aprecieri si pt. ca ne-ati admirat pozele. Avem mai multe poze, da am zis sa nu va plictisesc cu aceleasi figuri, am pus (s-asa mai multe ca de obicei), m-am gandit sa va faceti o idee cum e la ferma. Ana, mi-a placut ce-ai zis de animale ingrijite -- asa si e, totul e foarte ordonat si organizat; insa si costa; stiu sa-si faca o afacere. de ex. existau niste mici casute cu mancare pt. animalute -- erau copiii inebuniti sa le dea animalelor de mancare, insa pt. o punga de mancare trebuiau sa scoata parintii din buzunar 1 euro; si poti sa-i refuzi pe cei mici, cand ii vezi ce incantati erau.
Dana am vazut si pozele voastre (si noua tunsoare a Ecaterinei; Medeea cine e?). F. dragute! fain ca ati reusit sa sarbatoriti.
Cristina, spor la treaba! sa va mutati cu bine! unde anume va mutati?
Criss, cand planifici sa te intorci la serviciu?
Lora, Iustina ce mai face?
Adriana
lunna27 spune:
salut!
Adriana si Cristina,multumim 
Ana La multi ani!sanatate sa ai parte numai de lucruri frumoase,de copii cuminti si sanatosi!
Adriana,Medeea e fetita verisoarei mele,de fapt sunt si nasii lui Paul,am avut bucuria sa-i 'prindem' acasa(ei stau in SUA),nu i-am mai vazut de 7 ani!!
Cristina sunt sigura ca o sa le rezolvati pe toate pana la urma!Ai sa vezi ce fain e in casa noua ![]()
o zi buna!!
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!!
LA MULTI ANI si pt azi !!!!ANA,ANA FETITA LUI DANA,ANA-MARIA SI CINE MAI E ANA!!!!

cristina spor cu mutatul si multa rabdare,mai ales cu inceperea gradi.
fetele poate ne zarim sapt asta la o terasa,acu cand mai e vremea buna si mai barfim si noi si mai aflam date despre camin!!
,impresii....uuu abia astept sa vad cum e
va pup,sunt intr-o agitatie continua,dimineata doar ca am mult de umblat,dar in rest e bine
carmen si stefi
ana1980 spune:
Multumim pebtru urari 
Adriana eu, sincer, am ramas impresionata. Choar mi-au placut tare mult.Daaaa, tunsoarea Ecaterinei e super...oricum deja a crscut parul si in 2 luni deja nu se va mai cunoaste.
Carmen eu sunt pro intalneala...poate pe joi?
Laura25 spune:
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me