Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Ana multa sanatate dorim!!!!!!!!!!!!!!! sa-ti traiasca printzesica draga noastra!!!!!!!!!

ruga: spunetzi-ne si noua daca merge vreun pui la vreo gradi particulara din oras, unde se afla si ceva detali despre activitate, program, catzi bani, chestii d-astea; noi avem una langa noi...dar...sunt ceva chestii care nu-mi convin;

vichend placut va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Marani, eu in afara de gradinta lui Ouatu de la Ursuleti nu stiu alta particulara.

Criss Bianca mea (si acum vad ca si Rares a facut un pic) face o alergie, o dermatita de contact, nu stiu exact ce ea, cand merge la parintii mei, la Dorohoi (la casa). Acum au venit dupa o vacantza de o luna acolo. Numai acolo face si cred ca e de la ceva din aer, praful din casa, acarienii care domnesc acolo, nu stiu. Nu e de la detergent, ca am luat de la mama odata ce avea ea si am folosit si eu acasa si nu a facut. De la apa sau mancare nu e, ca beau doar apa Carpatina semi-plata de care le dau si acasa. De gatit, mama gateste si la mine cand vine si nu fac bube de la mancare. De la buruieni nu e, ca face si iarna.
Acum ii dau cu niste crema emolientza hipoalergena pe care o foloseam si la dermatita atopica a lui Rares. Dar dupa numai 1 zi deja se vede ca se cicatrizeaza, dau inapoi. E ceva ce tine de mediu, probabil.

Am fost pana la bunica lui Sebi la masa la pranz, ca luni se sarbatoreste (e Maria) si ne-am intalnit toata familia la ea. Bianca a fost dulce, de s-o mananci. A hranit pe toata lumea cu saratele, a cantat si a spus poezii. Rares s-a infipt cu sarg intr-o felie mare de tort si nu s-a lasat pana nu a dat-o gata, apoi se impungea cu bianca in burti, sa vada care o are mai mare . Mor de dragul lor! (Ma scuzati, dar nu ma pot abtine sa nu vb numai despre ei. Peste vreo saptamana o sa-mi mai treaca, acum dau pe afara de dragul lor)

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, esti fenomenala!!! Pupam strumfii! E normala reactia ta, cred ca orice mama ar fi asa dupa o perioada in care nu-si vede puii, nu?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

fetelor,pe fuga va multumesc de urari si sper sa pot intra mai des maine!fug sa dorm un pic,ca tocmai am venit de la serv.

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Nasico sa-ti traiasca copii - Ana si Paul!!!Bucurie, sanatate si numai impliniri sa aveti impreuna. Le urez azi la amndoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Ne-am intors si noi aseara din mini-vacanta noastra la "ferma". Am avut noroc de vreme frumoasa, mai cald acum in sept ca in lunile trecute de vara. Lara s-a simtit tare bine la ferma inconjurata de animalute. Au fost si multi copii, cazarea, masa a fost buna,locul de joaca f. frumos, f- multe activitati, asa ca ne-am simtit tare bine.

Dana, sa-ti traiasca Ana! Sa se faca mare, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca cat mai multe bucurii!
La multi ani in avans si pt. Paul!

Criss, lapte mai bea Allesia? de la san sau praf?
mi-e groaza si mie de diversificare, sper ca Annika sa nu fie mofturici

poze de la ferma
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/VacantaLaBauernhofInN#5243248883410603298

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Haideti la .

Eu sunt rupta. Am o febra musculara.... Am urcat ieri pana sus pe Cozla la telegondole si am si coborat. Pe jos. Cu hector si cu carutul dupa noi. A fost frumos dar grasa de mine de abia urca. Iar acum de abia mai merg.

Laura ai niste copii tare frumusei. Si ascultatori. Dar nici nu pot sa imi inchipui cat de greu ti-a fost. Dar de acum ai mai scapat. Oricum de la mine .

Adriana nu ii mai dau san cam de 2 saptamani. Bea lapte praf milumil2. Ea nu a mai vrut iar eu nu am insistat. Sa intamplat spontan, nu mi-am propus sa o intarc.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Am uitat sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi : Eacaterina, Andrada, Paul, Ana, Ana Maria (bubamara).

Mergi la inceput

LA MULTI ANI din nou pentru Paul de ziua lui de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Criss, eu azi am nevoie de 2 cafele maaaari!!!!
PAUL, La multi ani, sa fii sanatos si sa cresti mare si cuminte! Dana, sa-ti traiasca fotbalistul!
LA MULTI ANI pentru toate MARIILE!!!!
O zi buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput