Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ecaterina, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa si sa ai noroc in viata!
Ana, sa-ti traiasca fetita!
Dana, sa-ti traiasca finuta!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora multumim.

Noi azi am petrecut pe cinste, nu ne-am plictisit deloc. Am vrut sa facem afara, dara pana la urmaam intrat inauntru la vremea ce s-a starnit. A fost super, Ecaterina s-a comportat cat s-a putut de bine. Am fetita mare de acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Azi dau o cafea maaaaare, ca-s adormita rau!
Ana, vrem poze!!!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

mmmmm, buna cafeaua. multumim!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ana, sa-ti traiasca Ecaterina cea scumpita! Eu aveam impresia ca pe 25 august e nascuta. Multi pupici si de la noi si "la multi anisori!"
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ana, la multi ani Ecaterinei! Sa-ti aduca numai bucurii!
Fetelor, ce mai faceti? Se cunoaste ca e luni, nu prea aveti chef/ timp de vorba!
O saptamana excelenta va doresc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Multumesc mamici pt urari.

Una din cele mai dulci faze a fost cand am adus tortul. Cand am ajuns cu el la masa Casandra a zis pe cel mai dulce ton:'La multi ani Ecaterina!' - nu cred ca voi uita aceasta faza...frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
ana mii de scuzecu intarziere LA MULTI ANI PT ECATERINA,sa-ti traiasca printesa,multi anisori fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi!!!
dana sa-ti traiasca finuta!!!pupici multi de la noi!!!
va pup pe toate fetele,azi m-am intalnit cu emma!!!adica ne-a oprit ea pe strada,are un scumpeta de baitel,pupici de la noi,noi suntem bine ,stefi pe la ica ,adica soacramea,eu foiesc ca o albinuta prin oras si asa trece vremea si ma gandesc ca de azi in 3 sapt incepe gradiiiiiiii,uuuuuuuhhhhh,totul o sa fie bine;poate ne zarim sapt ata,ce ziceti????/

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata!
Hai ca dau eu azi o cafea tare !

Ana La multi ani Ecaterinei! Sa fie sanatoasa si plina de noroc!

Noi am fost in we la Baicu, cu cortul. A fost fainutz, doar ca de sambata la pranz a fost mult prea aglomerat si galagie pt gustul meu. Ca era galagie, nu aveam nici o problema, dar ca zgomotul era dat de muuulte masini cu boxele date la mixim, 90% din ei ascultand manele mult peste puterile mele de tolerantza. Abia astept sa treaca saptamana asta. Vineri mergem sa vedem copiii. Mi-e asa de dor ei !

Ce facem? Ne intalnim miercuri sau joi la o berica si o hamsie?
In afara de mine, Lora si Carmen, mai e vreo amatoare? Hai ca noi 3 ne-am mai intalnit de cateva ori in aceasta formatie. Cine ni se mai alatura?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

neata si de la mine!vin si eu la o cafe.
ieri am stat putin de vb cu alexa si le-am salutat in viteza si pe carmen cu stefi.
as veni si eu la intalneala dar sa vad cum stau cu timpul ca vineri as pleca pana la mare.
azi is singura acasica ca al meu sot pleaca pana la buc cu treburi. asa ca azi program liber schimbist, desi am f multa treaba.oricum sper sa ne evdem zilele astea.
va pup.
o zi buna

http://tt.lilypie.com/QU01p3.png

Mergi la inceput