Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Foarte interesante filmuletele, cum tragea de cordonul ombilical..hihi...nu-mi vine sa cred ca asa mari arata si puiutii nostrii.Lisa multumim!!
Vero salivatia excesiva sigur vine de la stomac, din cauza aciditatii crescute mai ales in perioada asta.Gustul metalic s-ar putea sa fie de la vitamine sau de la fier daca iei separat.

Ca iar vorbirati de mancare ca vorba aia acuma mancam la greu, eu ma gandeam sambata sa fac ardei umpluti, foarte multi ardei am mancat pana acuma in sarcina si in toate felurile: copti, prajiti, umpluti si in salata, cred ca bebelina va fi si ea o mancatoare de ardei.Am facut un obicei de vreo cateva seri incoace sa-mi fac cartofi copti la cuptor inveliti in aluminiu si ii mananc cu margarina si sare.
Iry de care tochitura ai facut?

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
16+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

E o mancarica din carne de porc taiata bucatele cu ceapa multa si sos dres cu faina si suc de rosii. De obicei se pun si organe, dar mi-e nu-mi plac, oricum eu mananc numai sosul, cu carnea nu ma omor.
Azi ma ingrijorasem ca nu simtisem deloc bb-ul toata ziua si am inceput sa-l impung cu degetul, a reactionat imdeiat, dar acum simt miscarile deaupra pubisului, pe centru, cred ca si-a schimbat pozitia. Daca imi ating burta cu mana, am observat ca raspunde.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miereamara, cam asta-i treaba cu madamele: le place/nu le place, vor trebui sa nu intre in camere lui bebe... cel putin in primele luni, si totdeauna supravegheate si ele, si al mic. Cumnata-mea e posesoare de 3 copii si 3 matze (al mai "batran" fiind motanul Zebedee) asa ca printre milioanele de intrebari pe care o sa i le pun vor fi si cele legate de pisici. Oricum, madamele noastre sunt relativ linistite, nu se catara pe mobile (canapele, fotolii, scaune si pervazurile de la ferestre, atat), iar cum au fost invatate sa nu intre in "camera de joaca" a sotului (plina de computere, cabluri si alte alea) or sa invete ca nu au ce cauta in camera lui bebe. Cat despre parul pe care il lasa... dam cu aspiratorul si curatam Si bineinteles respectam cu totii regulile de igiena

Dark Bendis

18+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miere, m-am uitat pe site la UPS si vad ca pachetul cu dopplerul apare ca 'delivered'. Stau ca pe ace la servici, stiind ca probabil dopplerul e acasa, dar n-am ce face...mai stau vreo 2 ore si plec....sunt socrii acasa, cred eu ca or fi semnat ei pt pachet, dar nu i-am sunat sa verific.

cris30, acu mi s-a facut pofta si de cartofi la cuptor...am 2 pe lista acum: ciorba d eperisoare ci cartofi la cuptor..ma terminati cu mancarea

DarkBendis, deci te faci cu niste hainute de graviduta acum...au si rubedeniile avantajele lor ...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Da da sa stii ca si la mine raspunde la fel, daca nu simt nimic toata ziua, pun mana pe burtica si dupa cateva secunde sau minute imi da un semn, deja vorbim .Tochitura n-am facut niciodata , am sa incerc si eu.

Si acuma va dau un link dragut, o sa va placa sigur http://www.betterphoto.com/gallery/dynoGall2.asp?catID=296, sunt 25 de pagini pline.

Asta e preferata mea http://www.betterphoto.com/gallery/dynoGallDetail.asp?photoID=6417146

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
16+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

F cute pozele, cris...bebelusii sunt asa draguti...iti vine sa-i mananci...

Eu plec acum de la servici, ma opresc sa cumpar gris, ca numai la perisoare ma gandesc...si abia astept sa ajung acasa sa testez dopplerul...va spun maine daca functioneaza conform asteptarilor sau nu

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neatza la toata lumea!
Poftiti la cafelutze cu lapte si alte bunatati!

Ileana, bine ai venit!
Dalma, sunt sigura ca totul va fi bine! ma bucur ca te-ai mai linistit
DarkBendis, daca vrei si ai de unde sa cumperi burta, te invat eu cu draga inima sa faci ciorba, numai sa-mi spui .. azi, ca e ultima zi de serviciu (in care am net ). E foarte simplu de facut si rezultatul e delicios
Miereamara, foarte comica pisicutza ta!

Eu azi voi fi excesiv de bine dispusa, fiindcaaaa... intru in concediu

Jasmi 13+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata burtici,

Jasmi multumesc de . Odihna multa in concediu!
Dalma felicitari pentru rezultate, stai linistita, sigur va fi bine...

Fetele ma omorati cu mancarea.. ..

Poze ..

11+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

A, mi-am facut si eu cont pe webshots, o sa pun poze cu burtica... si altele.. acum la "poze" e doar sotul cu un peste.... mama cu fetita de care are grija, si copii unor prietene..

Dar o sa pun larubrica dicerse toate felurile de mancare pe care am sa le fac... si va trimit sa va uitati, iar cine pofteste primeste 1-2portii prin colet... ce ziceti????

Poze ..

11+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ma bucur ca v-a placut site-ul.
cris30, foarte frumoase pozele,copiii sunt superbi.
va doresc o zi buna,eu fug la somn, ca pic de oboseala!

15S+

Mergi la inceput