cum iti recuperezi sotul
Raspunsuri - Pagina 9
danet spune:
[
Dar intrebare... si daca totusi - el isi doreste sa fie acolo pentru mine si pentru copilul lui in continuare, iar lucrurile pot avea un final pozitiv?
[/quote]
Miha , din punctul meu de vedere asta e singura situatie in care merita sa lupti:atunci cand celalalt simte ca locul lui e langa tine.
Pt ca in situatia asta derapajul lui se poate transforma intr-o oportunitate, aceea de a va reevalua relatia, de a evolua impreuna spre ceva mai bun.
In cazul asta trebuie sa va asumati amandoi responsabilitatea pt ce s-a intamplat ( chiar daca aparent numai el a gresit ).
In mesajul meu ma refeream la relatiile compromise , in care unul din parteneri chiar nu vrea sa mai continue.
Atunci ce faci ? ii bagi mintile in cap cu forta , te umilesti , implori ,te infurii la nesfarsit...
E ca un nisip miscator , cu cat te zbati mai mult cu atat te afunzi mai mult,fara sa ai macar "sansa" de a ajunge la fundul gropii.
cmiha spune:
Citat: |
Miha , din punctul meu de vedere asta e singura situatie in care merita sa lupti:atunci cand celalalt simte ca locul lui e langa tine. Pt ca in situatia asta derapajul lui se poate transforma intr-o oportunitate, aceea de a va reevalua relatia, de a evolua impreuna spre ceva mai bun. In cazul asta trebuie sa va asumati amandoi responsabilitatea pt ce s-a intamplat ( chiar daca aparent numai el a gresit ). In mesajul meu ma refeream la relatiile compromise , in care unul din parteneri chiar nu vrea sa mai continue. Atunci ce faci ? ii bagi mintile in cap cu forta , te umilesti , implori ,te infurii la nesfarsit... E ca un nisip miscator , cu cat te zbati mai mult cu atat te afunzi mai mult,fara sa ai macar "sansa" de a ajunge la fundul gropii. |
sunt convinsa ca nu a gresit numai el. desi el a facut pasul gresit, asta-i clar. mi-a spus-o deja si eu o stiu... ca l-am cam ignorat. are dreptate, eu l-am considerat la dispozitia mea mereu fara sa ma gandesc prea mult la consecinte. au fost perioade in care nici cu sexul nu am dus-o prea bine in special din cauza mea, si aici s-a produs probabil ruptura, pentru ca un barbat rezista o vreme, dar la un moment dat...
daca situatia nu ar fi atat de delicata, nu m-as uita nici o secunda inapoi. asta cu implorat-ul e alta poveste, nu are nimic de a face cu mine. poate ca tocmai d-asta nu am dorit sa-l confrunt direct, pentru ca stiu ca atunci ar fi fost niste replici mai dure, pe care nu mi le doresc. m-ar pune intr-o situatie delicata pe mine in primul rand, pentru ca ne dorim in primul rand respectul sotilor nostri.
si apropo de titlul subiectului, poate nu a fost cel mai bun, nu vreau sa-l recuperez pe "el", vreau sa regasesc cumva relatia noastra, sa vedem daca si ce mai are rost sa facem. aveti dreptate, cu forta nu s-ar putea, daca nu si-ar dori si el asta.
madau spune:
Cmiha iti tin pumnii sa iasa bine, stiu ce e in sufletul tau!
Nitel off topic...al meu iar a luat-o razna de vreo saptamana, acasa se poarta ok nu zic, nu face scandal, vorbeste frumos, ai zice daca l-ai vedea ca totul e super. Dar l-am prins iar cu o minciuna, miercuri mi-a zis ca se duce pe stadion la meciul cu Steaua si am aflat ca n-a fost acolo, a fost sa se vada cu "madmoazela". Bineinteles ca n-a recunoscut si a sarit de cur in sus ca-l acuz degeaba, i-am zis sa se gandeasca bine ce face, daca nu vrea sa vina acasa intr-o zi si sa gaseasca casa goala . Ca eu una deja incep sa obosesc, si sa ma indoiesc de sanatatea lui mentala....
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
andreea81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau Cmiha iti tin pumnii sa iasa bine, stiu ce e in sufletul tau! Nitel off topic...al meu iar a luat-o razna de vreo saptamana, acasa se poarta ok nu zic, nu face scandal, vorbeste frumos, ai zice daca l-ai vedea ca totul e super. Dar l-am prins iar cu o minciuna, miercuri mi-a zis ca se duce pe stadion la meciul cu Steaua si am aflat ca n-a fost acolo, a fost sa se vada cu "madmoazela". Bineinteles ca n-a recunoscut si a sarit de cur in sus ca-l acuz degeaba, i-am zis sa se gandeasca bine ce face, daca nu vrea sa vina acasa intr-o zi si sa gaseasca casa goala . Ca eu una deja incep sa obosesc, si sa ma indoiesc de sanatatea lui mentala.... Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 |
Offfff, Madau, cam multe abateri!!!! Incearca sa-ti pastrezi calmul cat poti, mai ales pentru Miruna....
madau spune:
Incerc, incerc...cat oi mai putea insa...ramane de vazut
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
andreea81 spune:
Cmiha, sa ne scuzi un pic..... Madau, io as da o raita si pe la "madmoazela", si i-as face un pic freza....apoi si lui....
madau spune:
Exact la asta ma gandeam si eu ieri
soanso spune:
madaimi pare rau ca a luat-o iar razna musiu.
Nu te lasa "calcata" in picioare,fii puternica pt scumpica de Miruna.
cmiha,poate in cazul tau este mai bun titlul:cum imi regasesc sotul.
cum mai e situatia,ai inceput ceva investigatii asa cum ti-au sugerat mai multe fete?adevarul poate durea dar e mai bine sa-l afli!
scrii ca iti doresti respectul sotului tau,dar cum te poate respecta daca el se "tavaleste" in pat cu alta(nu sunt certitudini sunt doar banuieli)...trebuia sa discute cu tine sa vorbiti deschis despre sex daca asta la deranjat cel mai tare,multe femei nu mai au apetit sexual dupa nastere o buna perioada de timp dar asta nu inseamna ca el tb sa caute sex in alta parte si porma sa vina la tine cu fruntea sus si sa mai aiba tupeul sa dea vina pe tine ,nu are rost sa te invinovatesti tu pentru nimik ,un sot care are o "ia" e singurul vinovat.
sau poate nu e nimik sexual inca intre ei,poate e doar o amica cu care ii face placere sa stea de vorba...
eu una nu as avea liniste pana nu as afla tot.
pana nu ai dovezi clare parerea mea e ca nu are rost sa-i spui nimik,pt ca ar putea bine mersi sa nu recunoasca nimik .
fii puternica!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA