Urgent doctor bun in Szeged
Am o poveste lunga si trista de medici incompetenti in Romania, dintr-un oras in altul iar conditia mea de 4 ani de zile se inrautateste din ce in ce mai tare si mi frica sa nu am repercursiuni pe viitor. Nu doresc momentan sa raman gravida, pana nu stiu ca sunt sanatoasa si pot duce o sarcina fara probleme.
Acum 4 ani mi-a fost depistat un chist, care imi producea si dereglari hormonale maricele, ingrasat, hirsutism, lipsa ciclu. Din totdeauna am fost asa cu ciclu neregulat dar celelalte 2 probleme m-au impins catre un medic endocrinolog. Dupa teste, eco etc la alti medici unde am fost trimisa au zis ca am chist dermoid sau ceva de genul in sensul in care e partial solid. M-am dus la un medic ginecolog care facea laparoscopii, doar ca el a zis ca sa incerc cu tratament hormonal. Nu ma ajutat cu nimic, dimpotriva, chiardaca l-am tinut 2 ani (doar vreo 10 kg in plus). Am intrerupt si am inceput tratament naturist care ma ajutat dar doar pe moment. Am mers la alta doctorita care a zis ca ovarele mele nu au nimic si ca imi de alte medicamente pt 'reglare' aa fara analize, si ca nu o sa pot ramane insarcinata fara tratament. Am refuzat sa mai iau altele pana nu am un diagnostic precis. Nu mi sa dat. Eu ma suspectam de sindromul ovarelor polichistice si am continuat tratamente naturiste dar fara prea mari rezultate doar pe moment se ameliora. M-am dus din nou la doctorita dupa sangerari de peste o luna si m-a zis ca ovare sunt ok dar ca s-ar putea sa fie la suprarenale, asta vineri. Luni, m-au internat in spital pt analize, nu va spun prin ce am trecut. Au ajuns prin a zice ca am sarcina extrauterina s-au uitat la mine cu ecograful toti medicii din spital si dadeau din umeri nu stiu ce ii pe ovarul meu, de fapt aveam tumora tot pe acelasi ovar care sta bine mersi probabil de vreo 4 ani de zile doar ca nu stiu de ce natura e, doctorita sustinand sus si tare ca eu vineri nu l-am avut ca ea a controlat. (nici la spital, nu ea gasise formatiunea ci o alta doctorita). M.au lasat in spital nedumerita total, am asteptat sa mi se spuna ceva, nimic, asa ca am plecat acasa, doar atat mi-a zis sa mai trec pe la ea ca sa imi faca ceva teste poate ii ceva malign. De vineri, de la nimic pe ovare, am ajuns marti sa fiu suspectata de cancer la 26 de ani. Consider ca nu mai am de ce sa ma intorc la acesti medici, acum iarasi sangerez de 3 saptamani si am dureri in abdomen, hirsutismul se agraveaza tare, ma suspectez de androblastorma sau ceva asemanator si am nevoie de ajutorul vostru sa imi recomandati un medic bun in Szeged, chiar nu vreau sa imi pierd ovarele pe aici sau mai rau....Scuze ca am scris atat, povestea nici macar asa nu ii completa ....va multumesc pt ajutor
Raspunsuri
Miillyy spune:
Activeaza-ti PM din profilul personal sau da-mi adresa ta de mail si iti trimit eu numarul unui doctor foarte bun, roman, din Szeged. Eu am nascut cu el si calitatea serviciilor si profesionalismul sunt la un standard foarte ridicat.
Iti doresc multa sanatate!
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
szivarvany spune:
Chistul meu dermoid de 8 cm a fost confirmat in urma unui tomograf, pana atunci med.gineco a incecar cu tratamente, insa nereactionand, m-a trimis la tomograf si bine a facut.
Scrie-ne din ce localitate esti, poate gasim ajutor prin apropiere.
In Oradea s-a deschis u ncentru de imagistica, aparatura performanta si oameni de exceptie, poate ajungi aici prima data.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
flyingpanda spune:
Imi pare activ, nu stiu exact de ce nu functioneaza sunt nou inregistrata si probabil nu prea ma descurc... Multumesc mult pentru raspuns,Miillyy, daca te rog frumos sa imi trimiti pe email, nici eu nu pot sa iti trimit PM, imi spune ca nu accepti, adresa mea este flyingpanda9@gmail.com
Si eu sunt tot din Arad :) Multumesc mult de tot
Cum spuneam sunt din Arad, nu am auzit de acest centru ideea e de doctori care sa dea un diagnostic corect inainte de tratament si operatii, ultimii doctori mi-au spus ca nu e dermoid (nu stiu prin ce analize au ajuns ei la concluzia asta) ci doar ca nu stiu de ce natura e, nefiind lichid.
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Chistul meu dermoid de 8 cm a fost confirmat in urma unui tomograf, pana atunci med.gineco a incecar cu tratamente, insa nereactionand, m-a trimis la tomograf si bine a facut. Scrie-ne din ce localitate esti, poate gasim ajutor prin apropiere. In Oradea s-a deschis u ncentru de imagistica, aparatura performanta si oameni de exceptie, poate ajungi aici prima data. Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
si la Arad exista un centru ce imagistica...EUROMEDIC
Medicul la care a mers Milly merge jumatate din Arad cu mare incredere.
Flyingpanda, mesageria o activezi astfel...mergi la mesaje private/option si bifezi optiunea "activeaza mesaje prvate"
szivarvany spune:
Claudia, medicul gineco nu mi-a putut da diagnosticul, ce natura avea chistul, decat dupa ce mi s-a facut tomografia. Asta vroiam sa spun, ca doar la eco nu a putut spune ce naiba era.
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Claudia, medicul gineco nu mi-a putut da diagnosticul, ce natura avea chistul, decat dupa ce mi s-a facut tomografia. Asta vroiam sa spun, ca doar la eco nu a putut spune ce naiba era. Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
inteleg ce spui, n-am vrut sa te "atac" ci doar am spus a exista si la Arad un centru bun de imagistica
szivarvany spune:
Eu vroiam doar sa subliniez metoda sigura prin care se poate vedea natura unui chist.
Si au am schimbat la vremea aia medicii gineco, unul imi facuse internare pt histerectomie, al`lalt a zis ca nu vede nimik si tot asa. Si aveam 24 de ani si nicio sarcina ever. Eram disperata.
Sper ca initiatoarea subiectului sa ajunga cat mai repede la un medic competent si sa rezolve problemele.
XIO spune:
Ti l-as recomanda si pe Profesorul Nicola Traila din Timisoara.
m-a lasat cu gura cascata omul acesta , de admiratie , evident.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
flyingpanda spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=125055&REPLY_ID=4016049
Multumesc mult pentru raspuns, nu m-am suparat sau ceva dimpotriva multumesc pt ajutor, dar efectiv am mers la spital pt diagnosticare si mi-au zis ca imi fac teste sa imi spuna ce am. Eu as fi facut orice, am si intrebat daca la tomo nu se poate vedea (eram citita pe internet ca in acesti ani am devenit carte ambulanta mai ales aici citeam des), dar din mandria lor cretina refuza sa admita ca acea formatiune fusese si in urma cu 3 zile cand ea ma controlase. Eu il aveam depistat de 4 ani dar mergand la ea dupa ce am terminat cu anticonceptionalele, m-am linistit deoarece ma controlat si cu eco si imi zice aintruna ca ovarele imi sunt curate (cand am mers la ea am mers cu eco ce o aveam si cu analizele care erau varz generala). Am stat astfel linistita toti acesti ani, fiind convinsa ca e sindromul ovarelor polichistice, acum cand am fost si am intrebat daca poate fi asta considerand ca de mica am avut dereglari la ciclu a ras sunand ca nici nu exista asa ceva numai ovare polichistice. Cand a venit conferentiara si m-a vazut imediat dupa ea...a zis "tu nu vezi ca este o formatiune mare pe ovar", si doctora apus aa a aparut acum spontan?!?. De acolo a inceput balamucul, ca doar ea a controlat si nu era balblalbla. Pana la urma nici testul pt care ma internase nu l-a facut doar de sarcina, de sarcina extrauterina mi-au luat sange de am ametit, a chemat toti medicii din spital sa se uite la mine la eco si unu zicea ca ii dermoid, uu hematic, si tot asa. Eu tot comentam acolo de pe scaun pai stiti ca eu am mai avut exact asa ceva pe ovar acum 4 ani exact pe acelasi doar ca mai mic... si nimeni nimic parca nu existam. Doctorita nu m-a mai controlat apoi ca tot a avut operatii, si mi-a zis ca or trebui sa fac Ca 124 sau ceva de genul care imi poate spune daca ii malign. In arad tot asa am fost la 5 medici, fara rezultat. Iit dai seama ca daca imi zicea sa merg la tomo mergeam, dar nu am primit trimitere.
Si cred ca si in spital m-a internat (atunci nu suspecta ca sunt un caz ciudat) pt ca venisera ceva conferentiari si aveau nevoie sa isi ocupe paturile). CU tot ce m-am ales ii ca acum stiu ca am ceva destul de aiurea dar care cred ca se poate rezolva adica sper, si as vrea ca urmatoarea eperienta sa fie una ok, nu doresc vindecari miraculoase doar un diagnostic si un tratament adecvat, deoarece viata mea a devenit un cosmar, incepand cu depresii forte puternice, multe kilograme in plus, hirsutism, sangerari anormale, not funny....
szivarvany spune:
Iti doresc sa ajungi cat mai repede la un medic competent, sa dai de capat problemelor si sa le rezolvi !
Doamne ajuta !