Mesaje sterse

Mesaje sterse | Autor: danna64

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.Vreau si eu cateva lamuriri.Am pus 4 maesaje la calatorii si mi s-au sters.Imi spuneam parerea.Nu am jignit.
Asa cum Loredana acuza ,eu imi spuneam parerea.
in plus nu mi se pare normal ca un moderator sa nu primeasca private.
Vreau sa stiu ce se intampla

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Raspunsul este simplu. Sunteti la inceput (user nou) si mesajele dvs nu au fost aprobate (inca) de moderatori. Pe de alta parte nu aveti activata facilitatea de mesaj privat asa incat in acest stadiu nu aveti cum sa trimiteiti mesaje private pana nu va activati aceasta functie in profilul personal.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna64 spune:

Deci la mesajul meu scria suspendat.Alt mesaj nu am mai putut trimite.
Culmea ca alte mesaje care au fost scrise dupa mine au aparut.
In plus m-am delogat si m-am logat din nou si nu mai aparea nimik.
Cum activez functia sa trimit private?
Mi se spunea ca moderatorul respectiv nu primeste private.

Mergi la inceput

Ramane la latitudinea oricui daca doreste sau nu doreste sa primeasca mesaje private. Este strict dreptul fiecarei persoane indiferent cine este user sau moderator. De asemenea nimeni nu este obligat sa raspunda unui mesaj privat. De asemenea trebuie cumpatare atunci cand se trimit mesaje private pentru ca daca nu sunt agreate de destinatar se pot raporta ca si SPAM, acesta ducand la sanctiuni administrative.

Ce anume contineau mesajele ca si subiect pe care spuneti ca nu le regasiti. Presupun ca nu erau reclama.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Daca mesajele au fost lipite la alte topicuri, poate ca de aceea nu apar acolo unde le-ai postat tu.
In aceeasi idee, cred ca ar fi bine sa mai arunci un ochi pe regulament si sa vezi daca nu cumva mesajul respectiv incalca vreuna din reguli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna64 spune:

Deci sa stiti ca stiu sa scriu un mesaj.
Si stiu si regulamentul.
Era o replica la o acuzatie.Deci daca acea moderatoare Roxana a aprobat acuzatia ,atunci trebuia sa aprobe si dreptul la replica.
E ultima data cand scriu aici.
Mi-am adus aminte de ce nu postez aici.Pt ca fiecare moderator decide daca sa apara sau nu mesajul tau,fiind partinitor cu unii si nepartinitor cu altii.
Ca moderator trebuie sa stii nemultumirile userilor nu?Pai daca blochezi mesajeria de unde stii ce nemultumiri au?
Va doresc o seara buna ,si sa faceti ca pana acum.
Gunoiul sub pres

Mergi la inceput

Asta e. Nu avem cum sa fim toti multumiti.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput