Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am gasit....
http://www.zucchini.bonduelle.ro/
De astia ziceam si eu....iarna sunt pe la Metro, Selgros....dar tot dovlecei sunt si tot acelasi gust au.
Bombo....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia sper ca nu e nimic grav, daca era cui sau altceva ma impacientam, dar asa...mai ales ca numai putin i-a atins pielea.
Bianca ti-au explicat bine fetele ce sunt zucchini (eu asa stiu ca se scrie -in italiana). sunt super buni, si eu mai cumpar si fac cu paste sau pe grill. sunt mai cruzi decat dovleceii nostri, mai lungi si subtiri. nu au samburi mari.
Mira, Bombo .
Maraki nici eu nu ma vopseam la CM, stiu ca nu prinde. voi risca odata, sa vedem...dar nu acum de nunta.

pe noi ne-a apucat nostalgia...am pus DVD-urile de la nunta. si m-a apucat un cand l-am vazut pe nasul in prim plan....doamne cat a mai dansat si ce s-a distrat!!! L-au filmat la greu...macar am amintire....imediat dupa a descoperit cancerul..la nici 2 sapt.

in seara asta i-am comandat sotului o pizza, baloteaza si Marco la greu...caci ne-am luat cu filmarea de la nunta si am uitat sa-i dau sa pape.

o seara faina sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, pofta buna sa aveti.... Nelu e la servici azi...asa ca am stat singurica cu copii.
Tocmai am primit alta invitatie la nunta pe mess...o cunostiinta, un prieten indepartat m-a intrebat in gluma daca sa imi dea invitatie la nunta in septembrie...si i-am raspuns ca poate sa imi dea invitatia daca vrea dar nu merg. Daca nu aveam nuntile astealalte sa fi zis ca noah...si mie imi trebuie oameni la Sandra la nunta dar ...nu acum.
Pai..., in octombrie se marita verisoara primara a lui Nelu...acolo trebuie sa mergem toti....
Merg si eu la culcare....ma enerveaza ca dupa-masa, seara beau multa apa si ma umflu toata...oare de ce? . In special la degetele de la maini simt...la inele.
Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Mergi la inceput