Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Mariilor si Marianilor,Marinilor La multi ani si Mariucei de mami Andreea

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Sarumana de urari!
M-am prins si eu intr-un final ca azi e si ziua lui fiimiu!
Trebuie sa merg sa ii iau ceva...o tricicleta...ceva.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de MARIA !!!!! Sanatate si tot ce va doriti fetelor, La multi ani si sotilor care sunt cu derivare din acest nume!
Irina cred ca sotul tau e cu sarbatorire astazi...chiar daca nu e cu tine, La multi ani !
Bianca, Bombo si nu stiu care va mai serbati , La multi ani !

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki am sters-o. din pacate nu mai scrie aici, a fost si optiunea ei atunci cand s-a retras. Nu vad de ce sa nu le sterg pe cele care au spus clar ca nu se regasesc aici si pe cele care nu au mai scris de la inceputul anului.
Pai se poate mai Irina sa uiti tu de copilul tau? rusinica, rusinca...

sa nu uit sa-mi sun si eu finutul, tot marian e si el, dar al 2-lea nume si tot uit.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Irina si lui Mario La multi ani, ca am uitat, mai avem copilasi sarbatoriti?
Mariuca de mamica Andreea la multi ani papusa draga !

Mergi la inceput

Eu acum observ cu lista ca e mai scurta.
Noi suntem inca in negocieri unde sa mergem azi....ne va prinde seara pana decidem destinatia
O zi frumoasa va doresc tuturor, aici e sarbatoare nationala cu zi libera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

silvia decidere rapida. Lista nu e schimbata inca. doar la mine in calculator.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

am pus noua lista. trebuie putin retusata, dar acum nu am timp, plec dupa copil.
poate dupa ce vin, daca nu in cap. nou sigur va fii.
Daca aveti ceva obiectii spuneti acum, cat inca mai lucrez pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

la multi ani tuturor MARIILOR si derivatele lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Si aici este zi libera pt ca Sfanta Maria, nemtii tin sarbatoarea asta si ca in Grecia si Cipru, nu se lucreaza.
Silvie la voi e soare? Aici ploua incontinuu si este friiig!!!Ca si la Mira banuiesc....

Azi am muncit de mi.a venit rau, am facut cate ceva extra si ca sa aflu inainte sa plec ca de fapt RTL vine parca peste 2 zile Am vazut in registru o lista intreaga de pregatiri pt filmare, cate feluri de spaghete sa faca, unde sa fie luna, cum sa fie personalul...si zic: azi vine

Vaai sa va zic ce am patit astazi Eram terminata de frica la un moment dat M-a pus naiba sa deschid la o femeie usa de la restaurant sa vad ce vrea I-am spus ca este inchis si a intrat, s-a dus la un scaun si a inceput sa caute in geanta..scoate 55 euro si spune ca vrea o sticla de vin Cand ma uit mai bine la ea, avea doi papuci diferiti in picioare, mainile-i tremurau.....zic in gandul meu: asta-i alcoolica Incep sa-i explic ca trebuie sa plece, este inchis, personalul vine dupa ora 10.00...ea nu si nu....sa.i dau o sticla de vin....incepe sa faca control la sticlele expuse ( care erau goale, doar de frumusete ) si ca sa se convinga, iau doua sticle si-i arat ca sant goale

brb ...pana in bucatarie, fac ciorbita

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput