Cumparaturi de la Mangoshop
Buna,
Ma intrebam daca sunt fete care si-au cumparat haine de pe www.mangoshop.com. Ce parere aveti? Cum sunt produsele?
Va multumesc
Paula
Raspunsuri
emaaimee spune:
io mi-am mai luat de la Mango, dar nu online. e acelasi mag? ca mie imi plac tare hainutele lor.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
KULTA spune:
Pai, nu prea stiu.
Daca intri pe www.mangoshop.com poti vedea daca e aceeasi marfa. Mie cred ca imi vine pachetul azi sau maine.
Pupici
mcm spune:
Da, sunt produsele Mango. Si mie imi plac. Trimit si in Romania?
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
turturica spune:
Am comandat si eu produse de pe site, sint identice cu cele care se gasesc in magazine. Singura diferenta e ca pe site se gasesc toate modelele, pe cind in magazine se gasesc doar o parte din modele, depinde cit de mare e magazinul.
Eu am cumparat de pe site in perioada reducerilor, pentru ca in felul asta am gasit mult mai multe modele decit ce gaseam in magazin. Insa in perioada reducerilor trebe sa fii extrem de rapida, marimile normale se termina rapid pe site si ramin doar modele gen XL sau hainele urite.
In sezonul normal prefer sa merg totusi la magazin, nu de alta dar prefer sa probez totusi o haina daca n-am nici un altfel de avantaj daca o cumpar de pe net. Asa ca doar in perioada reducerilor ma risc la cumparat direct de pe net.
38+
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcm Da, sunt produsele Mango. Si mie imi plac. Trimit si in Romania? www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii |
nu trimit in roam incercat eu acum sa dau o comanda
29+ DAVID-MIHAI
blue eyes spune:
Paula, cum sta fusta aceea? Sa-mi trimiti poze. Daca nu o faci, o sa fac ce face Sebastian cand gatesti.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
KULTA spune:
Draga mea Blue eyes,
Fusta nu sta nicicum pentru ca nu-mi intra fundul in ea. Astept sa fac lipo mai intai. De superba, e superba. Rochia in schimb, e bomba cu ceas, sexi, deosebita, super.
Pupicei multi, multi, multi.
Mi-e(ne este) dor de tine.
citat din mesajul lui blue eyes Paula, cum sta fusta aceea? Sa-mi trimiti poze. Daca nu o faci, o sa fac ce face Sebastian cand gatesti. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |
blue eyes spune:
citat din mesajul lui KULTA Draga mea Blue eyes, Rochia in schimb, e bomba cu ceas, sexi, deosebita, super. Pupicei multi, multi, multi. Mi-e(ne este) dor de tine. |
Poze!Poze!Poze!
Si mie imi e dor de noi. Pupicei la papusei.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
KULTA spune:
Draga mea,
Trimite-mi te rog pa email pozicile cu noi si voi.
Pupicei
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue eyes
Poze!Poze!Poze! Si mie imi e dor de noi. Pupicei la papusei. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |