LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)
Raspunsuri - Pagina 17
eli spune:
Buna! Va multumim ca ati privit si pozele noastre si ca le-ati apreciat.
Am vazut si eu poze cu Giulia, Pupi, copii Mitzueri si ai lui Pako. Foarte frumosi, se vede ca s-au distrat la petrecere/la mare. Ce au mai crescut, sa nu-i deochi.
D-na Bibi felicitari pt jumatate si multa sanatate.
M-ati inebunit cu retetele voastre, ce pofte am, am sa ma fac cat un butoi. Pacat ca fasolea nu iese ca la mama acasa.
De ieri am reinceput scoala, dar nu am reusit sa ajung decat azi. Ieri dim cand m-am trezit sam mers direct la baie, ca de obicei. Pe hartie am vazut sange. Nu a fost mult, dar rosu. Apoi m-a luat cu ameteala, calduri (ca nu erau indeajuns), durere de burta si de cap. Am stat cumintica sa vad cum decurge toata treaba. Sangerare nu am mai avut, insa durerea de burta si cap au continuat. Cea de cap a devenit ingrozitoare dupa ce m-am trezit brusc la ora 23. O ora am tremurat, m-am plimbat prin toata casa, am incercat sa stau la orizontala pe intuneric, nimic. Cand nu am mai rezistat am luat 2 pastilute ce contin ibrofen mi-am pus un pansament mentoalt pe frunte si un prosop ud, rece la gat. Ma plimbam incet prin casa, zicei ca sunt somnambula, s-a speriat sotul de m-a intrebat daca nu e mai bine sa mergem la urgente. Am incercat sa imi canalizez durerea in alte parti, nu stiu cat a avut efect pastila si cat gandul
, dar am reusit sa adorm chircita. Azi pt ca dupa amiaza iar m-au luat durerile de burta si cap, am ajuns la medic, mi-a dat 3 zile de acetaminofen si mi-a recomandat cat mai mult repaus.
Inca nu stim ce vom avea, nu vrea sa ne arate.
Din jocul cu verigheta a iesit fetita. Speram sa fie asa! Mai ales tati...
Azi a venit la noi o prietena de-a lui Stef, sa pae tort, s-au jucat si la un moment dat vine Stef si zice ca el e d-na educatoare si ca toti copii trb sa faca nani. I-am zis ca mai intai sa se spele. Si ce credeti, s-a dezbracat rapid si s-a dus la baie. Fetita ca si ea sa faca dus. S-au sapalat, sapunit reciproc, s-au harjonit de nu mai vroia fetita sa plece acasa. Am pacalit-o cu o ciocolata si promisiunea ca va mai veni.
Fug la invatat, am o gramada! Va pupam, o seara usoara!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
Stefan
bebe din burtica
g_ioana spune:
Neatza,neatza..poftiti la o cafeluta cu lapte!
Schimbul trei pe unde ati umblat?
Hai sa avem o zi frumoasa,sunt in zona,pupicei
roxanaz spune:
neata!
Eli aoleu ce sperietura!!!! ce a zis medicul ca poate fi?ma ganedsc ca sangerarea a fost poate de la niste contractii care au prins niste capilare si le-au rupt...bine ca a trecut! incearca sa stai mai linistita zilele astea! dragoste mare intre Stefan si don'soara, a? ![]()
schimbul III?? Oliv ce e cu tine??? Anca - sunteti inca in reacomodare? Andreea de Pupi? Liliana?
sa avem o zi frumoasa!!
szivarvany spune:
Semnez si eu rapid, asa, de buna dimineata, ca voi fi plecata toata ziua.
Schimbul III steti tuoate in vacanta ?
O zi frumoasa tuturor !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
kim222 spune:
IO fusei "in greva"...dar mi-am mai revenit.. am vazut o comedie franceza ..am aflat intre timp ca pe 5 se judeca dosarul!! Sa ne tineti pumnii!
ma duc la nani..o zi buna!
Andries spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pako Daria, nu e e ras ca si eu ii dau cu crema de galbenele.Ma mai gandesc si la altceva...daca va mai amintiti probleme noastra cu masturbarea...Andreea inca isi mai freaca pasarica de canapea...o mai prind facand asta, o face pe furis pt. ca stie ca nu are voie pe motiv ca imbolnaveste pasarica(asa-i spun).Ma gandesc ca poate frecatul asta e cauza...acum o face mai rar ....bubite nu are....cateodata e mai rosie acolo cand trec 2 zile de nespalat.Probleme la suprafata nu are ca altfel asi vedea....nici nu stiu... mami Felicia, Andreea (17.07.2004), Liviu (27.01.2007) |
eo minicriza genitala in jurul varstei de 4 ani, la unii copii trece neobservata, altii se freaca de mama focului.
mama imi spune ca eu eram groaznica, stateam toata ziua cu mana in chiloti
Andries
Andries spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roberta04 Buna! M-am gandit sa ii cumpar o parcare cu 3 etaje pentru masini, cu lift, pista de aterizare pentru elicoptere, a vazut de Craciun la un alt baietel si stiu ca isi doreste. L-am si intrebat daca vrea si a sarit in sus de bucurie, asa ca acum sunt stresata, poate nu mai gasesc ca plec in lume sa ii caut... poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
vezi ca eu am luat luna trecuta din carefour. aveau doua modele de 80 de lei si de 140 de lei...o carutza de bani pentru 3 plastice, dar le-a frecat vic de la stanga la dreapta de-am ametit eu.
Andries
Andries spune:
La Multi Ani! sanatate si un car de noroc pentru Stefan, Giulia, Rares si Luca!
Sa traiasca si sa ne bucuram de ei!!
Andreea felicitari pentru cetatenie!!
Doamna Bibi felicitari pentru jumatate si nu te speria de HPV ca se trateaza bien merci si faci si bb dupa.
Acum...ce sa spun, cu bb2 nu e chiar asa simplu... sa va spun ca acum doua saptamani mi-a stat vic 3 ore la mirciu in pat cu suzeta in gura si facand "oau-oua"?? Singurul argument ca sa renunte a fost ca nu-i mai iau nimic din Power Rangers daca e bebelus.
Scriu si eu pe fuga ca sunt la service si am cateva minute libere...si au astia wifi, Mitzu eu cred ca albeam sa-l pierd pe plaja, eu oricum sunt paranoica cu asta...
Roberta trebuie sa te aduni sa treci peste eveniment...si eu am avut un deces in familie sapt trecuta de ne-am urcat pe pereti toti dar asta-i viata, pacatoasa, trebuie sa mergi mai departe ...pana...cazi de tot.
Olivia bafta pe 5!!
Cafea in sarcina am baut big time, cate-un kil si campari orange doua trei pahare...si vad ca asta micu nu are nimic.
Cu adunatu' jucariilor eu o rezolv altfel: "ce nu strangi dau la copiii saraci" si se executa mintenas.
poze n-am vazut, ma scuzati
in rest...numai sanatate va doresc...daca-mi mai amintesc ceva va scriu!!
Andries
g_ioana spune:
Vivia
bine ca ai iesit repede din greva
..iti tinem pumnii pe 5..meii apropo de gimnastica si io ma uit impreuna cu mandra care-i impresionata de tot ce vede, de urcat pe podium,imn,lacrimi
...cum a ramas setata ca trebuie sa mearga la disneyland,ma tot intreaba cand o duc..io ii zic ca la iarna daca-i cuminte si ia numai buline rosii la gradi
..sta se gandeste si-mi zice"si daca vin cu o medalie de aur acasa,ce zici?"![]()
In rest,nu am reusit inca sa rezolv problemele cu gradi si bona sper ca pana duminica se mai limpezesc apele ca deja am migrene..
hai pupicei

Andreea (17.07.2004),
Liviu (27.01.2007)