***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (74)***
Raspunsuri - Pagina 22
arcadia spune:
kid, ti-am scris pm.
ella, ce m-ai distrat cu povestirile despre bob ![]()
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
ELTEKA spune:
Didi
Eu fac parte din specia aia care e in stare sa mearga in concediu la Berlin
Mai mesteresc si pe la biblioteca, oleaca de util peste placut. Super stau puii tai in remorca aia de bicicleta
, am vazut si prin Estonia, din pacate eu nu stiu sa ma dau cu bicicleta si singur n-ar sta Elias, el nici in carucior nu prea vrea ... Dar doi ar sta, hmmmmmmmmmmm... ![]()
Nu stiu ce ai intrebat in legatura cu AP, nu am avut timp sa caut la alte subiecte fiindca nu n-am internet decat la sala de studiu (deh, acilea e Germania...in Estonia este free wireless in toate locurile publice in capitala
)
Ella
Elias e titirez la patrat. Se trezeste de pe la 8 jumatate si atat imi sare calul pe burta si ma trage de par pana ma trezesc (pe taica-su nici nu il atinge, mai doarme inca vreo ora, nu stiu ce solidaritate de gender mai e si asta...) Pe urma trebuie sa merg cu el afara, unde nu ii place nimic decat sa se dea in leagane, dar numai din bratele mele - zice nta, nta non-stop (un fel de uta-uta). Doarme vreo 2 ore de pranz - asta daca nu aude vreo sirena, ca sare in sus ca un arc si nu mai doarme. Are motociclete si masini care fac "nno-nno", si in somn face asa 
P-orma o tine intr-o vibratie pana la 23h... Il mai iau pe la muzee dar chicoteste asa rau de ma cearta toti gardienii. S-ar juca prinsa cu toti vizitatorii. Si toate tablourile cu nuduri sunt "ba-ba" adica fac baie-baie ![]()
L-am dus la fel de fel de chestii de copii, inclusiv Legoland, ii place enorm sa exploreze ceva in fiecare zi, dar all in all, eu care l-am dus absolut peste tot recunosc ca e foarte greu...
Liviana
Tot incerc sa il filmez, dar nu prea vrea daca vede camera. Ceva am prins, insa nu pot sa pun poze noi pana ajung acasa.
Kay
Ai voie cu mancare de bebe (mai mult de 3 oz, ca doar nu se fac borcane asa mici) si nu e nevoie de pungi separate, uite aici: http://www.tsa.gov/travelers/airtravel/prohibited/permitted-prohibited-items.shtm#10
fa tu scroll pana la FOOD&DRINKS, randul 4 din tabel. Este si un link mai detaliat despre calatoria cu copii.
Ideal e sa ai borcane nedesfacute, atat cat mananca ea pe avion, in US cumperi tu altele. Le pui separat pe tavita cand scanezi bagajele de mana, eu asa am facut si nu au fost probleme. Spune-le ca Soniuta e o papacioasa si daca nu te lasa, o sa le pape urechile stewardeselor 
Mamica lui ELIAS, dupa MAREA CHELIRE( 31.05.2007)
numai_eu spune:
Multumesc inca o data pentru sfaturi. Se pare ca am scapat, nu a mai varsat de marti, dar ii dau inca regim. Azi insa a facut un scaun mai moale, nu diaree apoasa, dar un pic mai moale. Eu presupun ca e de la Debridat pe care i-l dau cam de 2 zile. Om vedem ce se mai intampla. Sper sa fie bine ca marti trebuie sa plec pentru doua saptamani la trainig plus sedinta si nu vreau sa-l las bolnavior.
Pepsi spune:
m-am auzit strigata si am zis sa bag nasu, si uite ca va gasesc cu vesti bune!
lavini, felicitari draguta, ma bucur tare mult ptr tine, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos sa aveti! eu, mi-am dorit 2 baieti si o fata, se joaca tare frumos ai mei baieti impreuna.
oana, e o minune sonia, iti vine s-o maninci, cum zicea didi, ma gindesc des de tot la ea, curajul tau........io am zis ca voi bea la majoratul ei.....
vesti despre noi, am crescut.......face tot ce face dominic, ne surprinde, face totul mai repede decit dominic…….si noi il lasam si sintem mai putin speriati…..(am vazut pozele cu bobita frumoasa a lui ella, un scump si am ris cind l=am vazut cu ham, asa era si dominic, la david……nu l-am mai pus, si drept urmare s-a pocnit de 2 ori rau de tot la cap, si la ochi, si vai de mine ce mama denaturata m-am simtit, …….) are masele 3 pocnite, chia ram mai vazut un colt ieri, dar nu ma prea lasa sa ma uit. Zice ninic lui dominic, citeodata repeta un cuvint ce-l zicem, zice apa, papa cind vrea sa manince. Umbla peste tot locu, fuge dupa dominic, se catara in pat, pe scaune…….spre disperarea noastra….doarme de citeva luni toata noaptea(spre fericirea mea si surprinderea….ptr ca dominic si-a facut prima noapte de 8 ore la 2 ani), suge in continuare la cerere cind sintem impreuna(dimineata sta si cite 40 min la supt), se scoala la 6-45 fix ca sa nu ma piarda……e un smecher, vine la mine in brate se face ca ne jucam si face nu face la tita ajunge. E tare lipicios, imi vine sa-l maninc, dimineata vine si dominic calare pe mine la pupat, si pur si simplu abia are loc de asta micu, care repede isi face loc la tita, si asa ca dominic ne ia in brate pe amindoi cu david lipit de tita. Sint clipe frumoase, si in fiecare dimineata ma gindesc cit sint de fericita si de norocoasa. Are inca scutec, si nici nu-l invat la olita, nu e inca pregatit vine vremea aia, stiu ca sint pareri si pareri……fiecare cu a lui. L-am inscris la o gradi din 18, e o tanti care are gradinita la ea acasa, sint 6 copilasi, il voi duce din 25 august, va merge putin, nu-l duc in fiecare zi, dar trebuia sa iau locul cind l-am avut. E bine ca mai socializeaza cu alti copilasi, ptr ca de fiecare data cind merge la dominic la gradi nu vrea sa mai plece. Soacra mea ne-am impacat, a revenit la noi, dar e bine sa am un plan de iesire in caz ca se intimpla rau din nou. Vrem sa mergem in cuba sau mexic prin noiembrie cu niste prieteni, am slabit….unii zic ca arat chiar bine, eu zic ca mai am inca cale sa ajung la ce am fost cindva(nu am poze recente dar am sa-mi fac)……biroul sotului merge f bine, ziua lucrez la jobul meu seara in weekend ptr el……mi-e tare greu, dar il ajut, ma prinde citeodata 1-2 noaptea lucrind la contracte, dar e o perioada. Important e ca incepe sa mearga bine biroul, nici nu ne asteptam asa de repede sa mearga asa de bine. Sintem tare multumiti. In paralel vreau sa-mi schimb jobul actual, este mult sub pregatirea mea profesionala, si am invatat tot ce-mi trebuia ca sa-l ajut pe sotul meu. Am dat un interviu la o mare firma in comunicatii, sa vedem ce iese si cint ofera, ptr ca ptr moment eu lucrez doar 28 ore pe saptamina. Vreau sa stau cu astia mici. Planuri, planuri…….inca vreau bebe 3, desi s-a intimplat o tragedie teribila cu o buna prietena si m-a luat din nou frica……spaima…….cine stie daca mai gasesc puterea sa trec peste. Dominic e mare, nu-mi vine sa cred, abia il mai ridic in brate, e destept foc, stie tot, vorbeste f bine cele 3 limbi, sint tare mindra de el, baiatul mare a lui mama. Ii iubesc atit de mult…….dupa o iarna grea si cu multa zapada, am avut o vara cacacioasa…….toata luna iulie a plouat, nici un weekend placut, dar am fost totusi cu cortul citeva zile, a fost superb, david a dormit atit de bine, am luat cu mine tarcul, si a dormit in sac de dormit in tarc, si noi pe saltele, a fost atit de bine ca ne mai ducem, am facut baie in lac…….in fiecare weekend placut iesim undeva, acuma este sarbatoarea copiilor aici, si mergem la activitati. Am sa pun niste poze mai recente.
Am vazut si am plins bineinteles la filmuletul cu maya, sonia, doxinu, ella, vas(nu am reusit sa vad) pe maria a lui addinel(la multi ani de sf maria azi) puiuti de irinusha, frumusete de ninutza, pe mara, am vazut poze de la intilnire, arcadia, pe baietii frumosi de liviana(mi-a placut aia cu mot), timur, ckristina,
Kay, se plingeau aici canadienii, ca nici cu ruj nu au lasat-o americanii in avion. Io am leustean in curte am luat rasaduri din piata, stiu canadienii si numele in romana, cind vede ca esti roman si cauti ceva iti baga leuseteanul sub nas
Am uitat sa va zic ca nu mai avem probleme cu otita, sa batem in lemn, un orl de copii vroia sa mi-l opereze la urechi, si bineinteles ca am cerut alta parere de orl, si inca 2 pediatrii, si nu l-am operat, si bine am facut! David maninca ce mincam si noi, nu prea mai vrea cereale de bebe, ii dau cereale normale cul apte vaca, maninca bine nu am de ce sa ma pling.
Lavini si eu sint de parere cu liviana, nu e bine sa il pui la cresa cind apare bebe 2, la mine cel putin asa am facut, l-am tinut acas ape dominic, desi mi-a fost tare greu, ca sa nu coincida venirea lui david cu plecarea lui dominic, sa nu se simta alungat.risti sa ai crize mari de gelozie, si probleme de adaptare, du-l citeva luni inainte sa nasti. Iti va fi f greu, chiar tare greu, cu cei doi acasa, si eu i-am tinut din iunie pina in septembrie, apoi il aveam doar 2 zile in gradi pe dominic, a fost tare greu, si dominic avea totusi 3 ani, intelegea multe, si mi-a fost greu, noaptea stai cu bebe mic, ziua celalat te ia ca nou……la al treilea e clar ca primii doi merg la gradi la mine.
Didi, am ris la faza cu olita, te bagi in gura lupului……io nu incerc sa-l invat inca. Se uita atent cind dominic face pipi la wc si vrea sa prinda jetul. Pe dominic l-am invatat in 2 saptamini fara chin si stres, avea 2 ani jumate. Io am leustean in gradina!!!!!!!!!!e bun rau. Si mai am asa : tarhon, menta, busuioc, patrunjel, si ce crezi, am o tufa de rosii! Care mi-a facut 10 rosii pina acuma, si le-am si cintarit aveau 500 g fiecare….sanatate la robert, mai da-mi poze cu ei
Liviana, ce norocoasa esti ca s-a adaptat bine bogdanel la gradi, stii tu cum ma simt, am un nod mare in git……..l adominic a fost un mare chin gradinita.
Kid, tare frumoase desenele, si piticul murdarici
La multi ani la toate Mariile, sa fiti sanatoase! Si poftiti la o felie de tort din partea unei Marii.
poze cu baietii http://picasaweb.google.ca/sgflavia/Vara2008
si aici e david la 1 an, nu mai stiu daca le=ati vazut http://picasaweb.google.ca/sgflavia/David1Anisor
si inca ceva poze http://picasaweb.google.ca/sgflavia/ZiuaQuebecului2008
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
arcadia spune:
pepsicaaaa, bine ai revenit
merci de vizualizarea pozelor, ma bucur ca david a scapat de otita. si calin papa cereale normale dar fara lapte, adica inmuiate doar. la multi ani! si tuturor mariilor

nu face nimeni capitol nou?
Mami de
Poze bebe
fain
numai_eu spune:
Pepsica bine ai revenit. La multi ani! sanatate, fericire si numai impliniri. Si intr-o buna zi o sa apara si bb3 fetita, asa cum iti doresti.
La multi ani! si tuturor capsuneilor si capsunicilor care isi serbeaza azi ziua numelui, si mamicilor si taticilor de capsunici.
ella_74 spune:
pepsi!!!!!!!!!!!!!
te dadusem disparuta![]()
am vazut pozele, toate; ce frumos carucior aveti, de fapt e altceva, nu?n-am vazut pe aici.
Ce mari sunt baietii si ce musca David din covrig.
N-am inteles cu soacra; ori n-am fost eu pe faza ori nu ne-ai povestit; cum adica v-ati impacat? ati fost certate?
mai spune-ne...
arcadia spune:
ella, dupa cum arata caruciorul ala, e teleguta de prins la bicicleta, foarte faina, ne-a aratat si didi.
Pepsi, super poze
observ ca David seamana cu tine si Dominic cu taticul lui.
masinuta gen bicicleta pe 4 roti e grozava!
Mami de
Poze bebe
fain
kid spune:
Pepsi Bine ai revenit!!! Am admirat si noi pozele
Multumesc de aprecieri la desene, ma bucur ca v-au placut!
Noi suntem la galati, mai stam cateva zile la cumnata-mea, care e gravida in luna 8, asteapta o fetita, dar cred ca o sa nasca curand, are deja col deschis, nu e deloc ascultatoare sa stea sa se odihneasca, inca merge la munca...
Ma apuc de capitol nou.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia