Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.35

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aerlilian ne vedem saptamana asta care vine, tot in aceasi "locatie" cred! Boo hoataraste ziua, pentru ca mai are putin si vrem sa ne vedem inainte de nasterea ei. Pe lista suntem deocamdata: Boo, eu, Ralu_t, Alexia28...si lista e deschisa pentru cine vrea sa vina. Asteptam o veste si de la tine!
Fireyes tu ce mai faci iubita? Cum merg pregatirile pentru FIV-uletul tau??

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ioana,in asemenea companie "aleasa",cum as putea sa spun "nu"?Totul e sa stea Alex la locul lui si sa ne lase saptamana viitoare sa o vedem pe mami lui.
Fireyes e plecata in Grecia in concediu!Poate vine cu ub FIV natural!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Saluti !!

Am revenit, in we nu prea am avut timp de intrat pe net. Asa ca acum recuperez.
Ioana iti multumesc mult pentru dedicatie !! mi-ai facut o surpriza tare placuta . Esti foarte draguta !!!
Ti-am dat PM cu datele de la Coltea.

Fetele eu ma gandeam sa ne vedem miercuri sau joi, spuneti si voi cand v-ar conveni mai mult. La mine depinde doar de cand o sa ma cheme Pop la o eco, trebuie sa-l sun maine si sa vad ce-mi spune. Asa ca asta ar putea sa schimbe la mine ziua. Iar ca ora, undeva pe la 6 ma gandesc, nu ? Ziceti si voi. Locatia, evident, neschimbata . Mai vine cineva ?

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

..........

beta hCG < 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lilishor... nu e prea devreme? eu zic ca e prea devreme, ma sa fie bine

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Liliana, sigur nu e prea devreme?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Lilisor intru pe tine.Sper sa fii on.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...of dragele mele..nu e atit de devreme sint z 11 de la ET,daca era,era oricum > 1,dar la mine e < 1 ,nici macar o tendinta de implant....oricum cind embrionii nu sint de calitate maxima ti se reduce din start sansa,sansa care deja e redusa...si mai redusa datorita virstei si a endometriozei....singurul lucru pe care il reusesc e sa ma ingras...,am oprit trat.de sustinere...cu cit vine CM mai repede cu atit mai bine ...multu mult ca sinteti atit de dragute ,numai bine

Mergi la inceput

uffffffffff ... sunt alaturi de tine sa stii !!!!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Vroiam sa va spun ca miercuri seara ma duc la eco, asa ca ramane pe joi intalnirea daca puteti si voi.

ce trista sunt !!!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput