Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.35

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

super veste ... multumim de veste ralu ..sa fii sanatos bb alex , sa-i aduci numai fericire mamicii si lui taticu'...felicitari mamico ... offf... io plec in vacanta si nu cred ca coi vedea poze cu bb decat cand vin

iti spun si io in avans la multi ani micuta boo...si sa vedem cui predai stafeta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sa traiasca Alex si sa-i faca fericiti pe parintii lui.Boo ,sa-ti revii cat mai repede si sa ne impartasesti trairile tale!!!
Fireyes ,scumpa mea,n-am luat multimaca decat o saptamana.Pt.ca mi-a hranit foliculul in asemenea hal incat am ovulat in z9.Si nu stiu daca e ok.Asa ca am renuntat.Al meu sot nu vrea sa-l ia,nu ia decat tribullus si se+zn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana07 spune:

Boo, FELICITARI pentru BOOBOORUZ !!!....viata lunga si frumoasa alaturi de parintii lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

boo, felicitari !!!!!
bun venit, bebe alexandru !!!

sa va dea Dumnezeu o viata minunata impreuna !!!

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Boo felicitari iubita!!
Sa-ti traiasca minunea de Alex si sa creasca mare si sanatos!!
Alexutu bine ai venit pe lume, i-ti doresc sa ai o viata lipsita de griji, sa te bucuri de parintii minunati care te-au dorit atat de mult si fiecare zi sa fie sarbatoare pentru tine!!!
Abia astept sa va vad maine!!!
Ralu_t la ce ora mergem?? Te sun maine dimineata sa stabilim la ce ora ne vedem! Am emotii.....

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Felicitari Boo!!!!! Bebe Alex, sa ne traiesti, sa fii sanatos sa ai parte numai de bucurii si de tot ce e mai bun in viata, sa-i bucuri pe parintii tai

Ioana asteptam vesti despre Boo si bebe Alex

Lucialu sper ca esti bine in concediu, ma bucur ca te-am auzit ca tare dor imi era de tine

Teo multumim pt pozici, le-am admirat si pe cele de la mare si m-a apuca asa o nostalgieeee, ma rog de barbatu meu sa stam mai putin la munte sa dam si o fuga pana la mareee, vai ce poze frumoase cu Mihnea in apa.

V-am pupat dragutelor

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Felicitari Boo, bine ai venit pe lume Alex, sa fii cuminte, mancacios si necolicos, sa continui sa o bucuri pe mami!!!!!!

Ioana, am semnat si eu petitia!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Am vazut-o draga noastra de Boo, care era radioasa si mai frumoasa acum ca proaspata mamica. Se simtea foarte bine, iar bebe Alex e o frumsete mica si o dulceata de baietel. Am asistat si la primul lui "concert", era suparat ca nu gasea sanul mamei. Ne-a aratat ca are plamani, ca doar nu degeaba a primit scor Apgar 10 la nastere. Pina la urma s-a linistit cand s-a prins el cum sta treaba cu suptul. E o dulceata de baietel si ma bucur ca l-am cunoscut in primele lui zile din viata. Sa traiesti multi ani fericiti si sa-i bucuri pe mami si tati!!
P.S. O sa puna Ralu_t si niste poze

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

aveti aicipoze cu bebe alex si cu o mamica foarte fericita,dupa cum i-am zis deja, cea mai radioasa lauza pe care am vazut-o pana acum-scuzati calitatea pozelor, sunt facute fara blitz sa nu-l stresam pe bebe alex care a vazut oricum cam multa lumina in ultimele ore

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Splendide poze!!!Incredibil de bine arata Boo.Sa fiti fericiti si sa va bucurati de minunea voastra!!!Doamne...cum trece timpul!!!Imi amintesc cand a facut Boo punctia,apoi embriotransferul si ma rugam pentru ea!!!Si iata,acum alapteaza minunea!!!
Eu inca nu am semne...E z25 si parca mi-e frica sa fac alt test.Cel din z22 era negativ.Mai astept...
Ioana,daca ar fi sa aleg pt IA intre Tutu si Anca Gherasie,tu ce mi-ai recomanda?

Mergi la inceput