Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.35

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Roxana ai PM de la mine.Sper ca de primit il primesti ca pe forum nu vreau sa-mi dau adresa.Evit spamuri si altele.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mai Lushica mai spart cu "mumia" ta , iar m-ai pus pi ganduri , so aspenter bag la greu de cand descoperii care-i treaba cu NK ( a se citi celule kiligoase ), bag Vitex, o amestecatura de plante sub forma de Female Hormone Blend foarte bun la endo , ceaiuri, Mg+B-uri+acid folic, Fe, Zn... ....si acu cu mumia ...himm ...ma atrage rau tare...cand fac pauza de cele mai sus cred ca o incerc.
Pup fetitza cautacioasa si pleaca mai repidi in conshediu ca ne mai dai cateva idei

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Mada stiu stiu...las cand vin ne gandim cum sa facem un pic de ordine in cele pe care le stim deja dupa rezultate,efecte,preturi...si poate mai descoperim altele.Roxana intinde deja o manuta de ajutor cu cele necunoscute noua.Sa ne fie util si usor acaraturile astea naturele.Si zici ca te manaca si pe tine Mumia?You are not alone...lalalalalaSi eu am intrat in febra plecarii.De-abia astept!
Roxana vezi ca tre sa fii logata ca sa vezi PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana07 spune:

Lucia, intr-un final vaz ca merge PM-ul.

Mergi la inceput

Roxana iti mai dau un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

vezi mai lucicus cum esti ...cand imi linistisem si io creierii cu mumia ..nu mai pofteam invidioasa la o smotoceala de la "dna general" , "sosia" lu' nenea doctoru' , vii tu iar cu pastilute cu numele impricinatei ... si cica sa nici nu zic nimic ... pei crezi tu ca ma rabda pi mini , sa tac ... vaiii ....daca ajung sa bag in mine pastile cu numele ala , o sa ma plimb ca tata lu' hamlet prin casa .. cu "searseafu" dupa mine pe post de rochie de seara ...deci daca pana acum barbate-miu era in dubiu daca m-am dilit .. de tot,au nu ...io crez ca daca imi indes mumiile pe gat ... e gata treaba .. si stii care e ideea ..ca ma tenteaza si pe mine ...nu prea mai au loc pe noptiera patului , dar reoganizez un pic .. si le pun acolo in primul rand .. ... aaa... si apropos .. mi se mai intampla , cand ma inghesuie sosulica , in pat ... nu va ganditi la prostii ... doar doarme el ca un pasa ...sa ajung cu capul printre pastile ...si mi-e sa nu-mi sparg vreo licoare de-aia sa-mi stric programul de pastiloase de zi cu zi...hai acu va las ca fug sa-mi cumpar vitex ... si o sa-mi revin ...asa ma laud io , ca imi revin , sa va povestesc ce patii je de la vitex..e de bine sa nu va speriati

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

vai vai cum stau eu pe forum si sa vedeti galceava cand o veni a meu acasa.Ca n-am facut mai nimic
Georgi sa stii ca te-am cam ginit si stiu cine-mi iestiSa-ti dau un rapsuns scurt :daca tu esti tata lui Hamlet atunci eu sunt fiu-tu ca eu adusei Mumia aici.Deci poti sa faci parada cu cearceafu bantuind la mine acasa.Ca pe sosu tau degeaba,nu-l impresionezi.Cu dormitu' la inghesuiala varata de tot in perete(lipita ca abtibildu')o pat si eu.Problema e cand imi rupe spatele.Ultima oara am purtat o discutie in contradictoriu urata rauSper ca ai lasat tzitzile in pace ca o sa-si ia si alea intr-o zi lumea'n cap de la stresu' dat de tine.
Si acu' gata eu plec de aici.Daca nu vreau sa ajung in alte locuri decat Muntele lui Negru.Dar va zic asa aruncat peste umar:sa vedeti ce ciufuleala va dau eu cand vin napoi de o sa zboara penele mai rau ca intr-un masacru de toamna la taiat de gaini ingrasate peste vara.O sa vedeti ce mi-a copt creierasu' la vremea respectiva,dupa odihna bine venita.E de bine da sa va feriti!Ati fost avizate!
Roxana multumesc pentru tot!Si imi pare bine ca ai intrat la noi!Caut medoxu' si de nu ma descurc apelez dezinhibata la tine.Sper sa nu ajung la cupilu lu' angeliana joliana....MadoxPS:toate antiinflamatoarele recomadate la noi gen ibuprofen sunt nesteroidine.Asta e grupa lor.De-asta altele nu au efect.
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana07 spune:

Lucia, eu trebuie sa iti multumesc . Da-mi de stire cu "madox-ul". Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

so... ziceam ca vin cu povestea vitex-ului ...
acum ceva vreme , faceam un conspect pe forum , ca am zis io ca am cetit pe la toate topicurile ca o baba curioasa ce is ... si uite asa am ajuns sa cetesc pe la naturiste de vitex , de omega 3, si alte leacuri la plic , lichide sau in diverse forma care mai de care mai .. si uite asa am vizut je ca unele fete iau pt durerile de sani ba vitex , ba alte alea ...si am zis , gataaaaa iau si io ca sa merg si io ca o dna pe strada , nu asa teptil teptic , ca si cum mi se spar si anume ... "bibelourile"..ca in perioada de dinainte de cm ma dureau titile de imi venea sa fac "bunge jumpig" fara coarda .. nu mereu era asa ...dar incepuse din ce in ce mai rau ... si am zis las ca mai iau si omega 3 cu acid folicos , ca facebine , macar asa ca efect placebo ..... ziceam io .. insa se pare ca e chiar buna .. aaa.. nu va inchipuiti ca singura am reusit sa trag asa o concluzie ... nooo..am stresat si io fetele mai stiutoare ...adica am chinuit-o pe miki-miki , cu intrebari , si pe alexia28 ,cu pareri despre produse , mai ales ca ea luase asa ceva (ma rog matodynon , o varianta homeopata a vitex-ului) ... plus ca am zis ca daca ea a luat si a facut asa o printesa , iau si io , ca tot papusica vreau ... ei si uite asa ..dupa nici o luna , coincidenta au nu, am reusit sa reglez si TSH-ul care era 6.92, si a ajuns la 4.49 , valoare normala 4.2....deci prietenele mele sunt omega 3 cu acid folic si vitex ...
gata ..asta fu ... orice mai introduc in programul artistic de pastiloase va zic ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foryv spune:

buna fetelor,va rog din suflet sa nu ma ocoliti.pe data de 7 iulie am fost operata laparascopic pt endometrioza ,dupa operatie mi s-a dat sa iau 2 saptamani cu abtibiotic,iar in prima zi cand o sa vina menstra sa incep a lua anticonceptionale Mercilon,problema este ca dupa o saptamana de pilule a inceput a-mi curgere o scurgere maro,acum am terminat folia si curge si mai mult,adica nu ca o menstruatie,in loc de secretii nbormale la mine sunt maro pamantiu,pilulele nu am voie sa le intrerup.Trebuie sa iau 3 folii consecutiv,pt a se linistii ovarele.Spuneti-mi ce se intampa?Am mai luat pilule si nu cred ca de la ele mi se intampla asa ceva,acestea adevarul e ca sunt un pic mai slabe tocmai pt a ramane mai usor insarcinata(adica mai repede)dupa ele.Doctorita mea este in vacanta si nu dau de ea,VA ROG AJUTATI-MA!

Mergi la inceput