Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.35
Raspunsuri - Pagina 10
Boo spune:
Sunteti niste dragute cu galeria si gandurile voastre bune !!! Eu parca inca nu ma simt in "atmosfera" de nastere. mai sunt 3 zile si eu sunt ca o floricica. Dar ma astept sa ma apuce joi seara sau vineri dimineata emotiile, ca eu asa fac.
oricum joi naste o prietena de-a mea tot acolo, aceeasi reteta (=acelasi dr, tot cezariana) deci o sa aflu la cald toate detaliile ca va dati seama ca ma infiintez imediat sa o vad.
multi la toata lumea !!!!
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
lucialu spune:
Mada ierti pi nebununica?Nu te vazui cand ai scris...Merci mult pt urare!Al meu o sa se bucure...io nuu io nuuu!Ar cam fi cazul.Ma pregatesc intens pt asta.Tin pufa numa pe ovule tratamentoase si decongestive si supozitoare bune pt nervisorii ovarinelorSi ca sa nu fiu egoista:merci la fel!fufu pana ramanem chele
Boo ia uite:
Sigur ca vei avea emotii...constructive eu sperStai linistita mama ca finuta tot cu ceza,chiar inopinant dar al mic a urcat sus si nu a mai vrut sa ia parte la evacuare.Toate-s bune in final.Asa ca fara griji!
Fug...ca o iau in freza...de la timp
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
mada23 spune:
Lucia.., chele ai? rad de nebuna pe aici, apai saraca e chelita demult de atatea pozitii, dar mai insistam.
Un concediu minunat, nu te mai gandi la nimic, relax, relax
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
mada23 spune:
Boobulina...acu am vazut, ultimile poze sunt bestiale si filmuletze ce tare trebuie sa fie...pupici la butrici
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
alexia28 spune:
Buna fete dragi,
Intru si eu repejos sa va pup pe toate, saru mana pentru aprecieri, Natalia mea iubita maine implineste 6 lunite, ce mai trece timpul
Boo ma alatur si eu galeriei nastere usoara si sa te refaci repede sa poti sa-l tii pe bebe Alex in brate......
Ralu nu fi tristuta ca ti-a venit CM, si mie tot la trei luni mi-a venit, si mi-am luat marea teapa cu nasterea mea naturala de doi bani, ca tot ma doare burta si ma simt ca un mare kk cand imi vine. Pupici lui falconeti de Tudorel
Ioanate puuuuup si imi pare rau ca nu am putut sta mai mult la povesti, ti-am zis, data viitoare o las pe pitica cu al ei tatic si vin si eu ca o doamna sa-mi priasca si mie o berica
Lucialu concediu placut, sa te relaxezi si sa te distrezi si mai vroiam sa te intreb ceva dar am uitat acum, lasa ca o sa mi aduc aminte pana te intorci
Roxana am vazut intrebarea, eu n-am luat decat mastodynon, care e preparat homeopat, deci sunt altfel concentratiile, nu stiu sa-ti spun decat de preparatul asta care pt mine a fost foarte bun.
Mada, Magdita va pup pe toate dragutelor
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
lucialu spune:
Buna sea'ra!Va aduceti aminte de filmul cu Stan si Bran cand tot isi luau ramas bun si nu mai plecau?"good bye!"-"good bye!" samd....asa si io
Si stiti ca eu daca tot gsesc margiute vin repede sa zic si dau de veste ca gaina la toata lumea...am gasit margiuca nu am facut un ou!Clar?!!!
Deci,plecat la cumparaturi.Ajunsi in Plafar-plafar(nu ma balbai,ala adevarat de la Arad ).Le fac CTC-ul.Disper vanzatoarea care dupa pasu-mi hotarat o mananca sa ma intrebe ce doresc?Si eu nedezmintind-o ii zic ca vreau un scrub(fusesem la epilat,deci traumatizata-ca ala se foloseste inainte de epilaj,sa nu va spui cum facui pi masa de taiere )Oricum alea ma stiu de cal breaz:merg de sarbatori,la nunti/botezuri si cand vizitez jenecologii.In rest,bicul sa fie sanatos!manca-i-as lama lui. Pana strang la posculitza ca am ochit ultimu' model de silk epil Brawn.....ce va spuneam?...asaSi se plimba saraca dupa coada mea si-mi arat nnnn si eu facusem deja gaura un bujet nainte de Plafar ...mai ieftine nu aveti?....si etc etc saraca sa-mi arate,eu ...nu multumesc acu nu iau.Dar parca aveati mai multe feluri data trecuta. Stiu vreau bataie, o ceeerPoarca m-am facut...
SI ACUM MARGICA!!!LU-ME-LU-MEEE!!!ATENTIE -ATENTIE!!!Sa nu auz ca partea asta nu ati citit-o ca ma supar, de se repeta izprava de acu 2 sapatamani. Am facut CTC-ul cand am gatat cu scrubul si iar o disperaiDaaaaar am descoperit cica chinazarie ca aia mi-a atras atentia,piperata la bozonar pe nume MUMIO!!! (Jorjet de zici civa te impusc si auzi tu lasa tzitztile in pace!!! ca poate stiu ele mai bine ca posesoarea cobareata,da? Tin pumnii incaV-ati cautat mult pana c-ati gasit?Tu si Aerlilian of corse )Vedeti deci ca cetecez si forumu....daca n-am plecat Revin.Sper ca nu ati adormit
Nu e chinezeasca doar e mai mult de atat.E orientala in jenere.Si va rog sa intrati pe webul cu acelasi nume si adagati.ro si cercetati sa vedeti ce minunatie am descoperit. Vreau sa vaz la pila mea de la depozit de are si chit costa la ei, ca la Plafar varianta mai ieftina avea propolisEu imi iau.Vedeti ca sunt variatii la cutiute,firmulite producatoare,etc..etc...eu cred ca bate multe chestii,sper cel putin si este prima chestie nou descoperita de mine ante conced.Bagati un ochi si pe wikipedia in anglesee si alte limbajuri se numeste MUMIJO.E mai putin detaliat,dar confera incredere pomenitorii lui/ei?:Aristotelus si altii...cetiti cartea de pe primul web.Este un remediu naturist interesant bun la muuuulte si la noi cu ale noastre endo,chisturi,fibroame,leziuni interne,rani pe coluri,fertiliteee samd.Plus la digestie deci la SII!Si va rog sa opinati.
Cred ca plecam....joi Vedeti voi daca mai apar pe aici sa-mi iau ramas bun sau nu
Alexia te sun.Sa-ti aduci aminte ce vreai sa intrebi la mine ca te spui lui tizuta mea sa ne traiasca sanatoasa multi multi ani si sa creasca mare si frumoasa si smechera! adeca odorului teu ca esti zapacita ca...mine!PAM-PAM!Hai ca te-ai scos cu Roxana careia si eu doream sa-i raspund legat de vitex,spunandu-i acelasi lucru fix ca tine.Da,m-am uitat...Noroc cu tine ca ai preluat legatura si ai fost pi faza.
Roxana daca mai esti pe fir ia ce a spus Alexia la puterea a doua de la subiectul nostru.Mastodynonul e cel mai tare in parcare!Si vine de la nemti.Mi-e greu sa crez ca la voi nu se gaseste.
Mada imi imaginez un fufu cu pene plutind in aer....Sper sa nu ma apuce rasul la momentul amintindu-mi imaginea descrisa.Ce poziti,ce pozitii? nemernica mai suntO sa ma relaxez...sper ca aia e si ideea.Numa sa ajung!Voi sigur nu apucati sa va laxati cu mielita mea aici
NB!KISSES
roxana07 spune:
Va multumesc frumos pentru raspuns, stiam ca sunteti niste dragute ...va urmaresc de aproape un an. Cam de atunci trag si eu cu endometrioza asta.
Mastodynon chiar am, dar am evitat sa-l iau pana acum pt. ca n-am stiut cu ce se mananca celelalte plantute din el. Cred ca o sa-i dau atacul dupa ce termin cu Femicur (tot de la nemti vine, dar are numai vitex) pe care l-am inceput deja de vreo luna si mai am vreo trei cutii. Oricum am observat cu placere ca ale mele cosuri de pe fata s-au estompat cu repeziciune si nici dureri asa mari nu mai am (la asta cred ca ajuta si progesteronul pe care il iau in ultimele 10 zile ale ciclului).
De vreo saptamana iau si Medox (e un produs norvegian pe care il lauda astia pe aici), e din coacaz negru si contine anthocyanine. Se recomanda si inainte de operatii (vreo saptamana) pentru ca este puternic antiinflamator si, ma gandesc eu, ca reduce si aderentele www.biolink.no/archive/anthocyanins-and-their-effect-on-chronic-inflammation-article25-29.html" target="_blank">(link). Eu am vrut sa-l incerc pentru SII (Lucia, te-am plagiat , dar ca sa nu te superi, daca vrei, iti trimit si tie sa le testezi) si chiar functioneaza.
Lucia, iti urez concediu placut!
Alexia28, felicitari pentru micuta Natalia!
Boo, nastere usoara!
Numai bine la toate fetele.
Va pup.
lucialu spune:
M-am oprit la un paharel de revenire si staaaaau ca mioapa belita-n monitor.
'Neata!
Roxanici Bine ai venit alaturi de noi!N-am stiut ce si cum,credeam ca esti doar in trecere.Daca spui tu ca esti cu noi de aproape un an cam stii ce ne poate pielicica unora,ne cunosti binisor.Cu ce sa ma plagiezi iubita,daca asa ii spune prescurtat? Deci si tu Brutus cu probleme legate tranzit.Legat de cele doua clestii pe care le folosesti tu vreau sa-ti multumesc ca nici nu ai intrat bine si ai oferit o mana de ajutor!O sa intru si eu cand am timp,dupa conced sa studiez problema ca suna super-tare!Mastodynonul ia-l de proba eventual,pentru ca tu deja ai ceva cu vitex.E homeopat sau ce Femicu...rul(Doamne ce denumiri mai pun unii!eu cu mumio... )Celalalt cu coacaz negru e iar sigur f. bun.Noi aici am mai luat unele extract romanesc de coacaz negru.Ti-am zis sa iei de proba pt ca sa stii sigur pe care varianta mergi,care a dat mai bun rezultat.De obicei homeopatele sunt mai puternice in concentratii si efecte,mai rafinate sa spun asa si cu efect mai rapid decat restul naturistelor.Banuiesc ca stii asta.
Iti doresc sa ai parte de ceea ce iti doresti tu acolo in inimioara ta!Si sa nu te dai batuta ever.Si stai cu noi daca te simti bine sa vb cu noi.Am salvat linkul si sper ca daca mai aflii chestii sau stii chestii legate de endo si altele,viziunea nordicilor te roooog sa continui sa ne spui si noua.Multumesc!
Fetelor legat de Mumio vedeti ca e bun pt ficat,pentru rinichi doua chestii foarte importante in problema hormoneilor si a ovarinelor.Vedeti ca e bun si pt masculi si ai lor gigei.
Mai vb.Sigur plec maine.Ca se pare ca ne-a iesit o pasienta muuult mai avantajoasa,deci merita amanarea de "o zi"Si daca vin rusii macar sa prinz mai putine zile cu ei acolo la inceput.
aaaaa uitasem:mi-am luat din Plafar cloe vera fiole chinezesti,doar aloe si spun cum sa faci cura...spun ca ajuta la depresii.Si mi-am luat o crema anticelul cu colagen.Lipogel anitcelu...de la TIS.Pret super rez.Nu stiu inca ce si cum,doar din auzite,dar BOO am reusit sa gasesc colagenul pe care il cautam pt corp nu doar fatza.Tu tot ca o floare?
KISSES
roxana07 spune:
Lucia, merci frumos de primire .
Femicur (intr-adevar suna BINE :) ) am gasit in Romania cand am fost in tara acum o luna. E aparut de curand in farmacii.
Eu tin sa multumesc frumos la toate fetele care au postat aici. Mi-a fost si-mi este de foarte mare ajutor.
Nu am o poveste de succes...inca, dar, daca se va dovedi altfel, voi reveni cu detalii.
Va pup
PS Lucia, as fi vrut sa-ti dau PM dar nu pot pt ca am prea putine mesaje. Sunt alte cai?