Timisoara, Impreuna! ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 5
claudia74 spune:
Acu nu de mult am ajuns si noi acasa de la spatzareala,am o oboseala in mine dar am papat un darab de lubenita si mi-a trecut,Andi a facut o baie in piscina si s-a racorit,mai deci la strand samabata care vrea sa vina, la termal,s-au anuntat Laurel cu Maya,Claudia cu Robi,eu cu ai mei extraterestrii si lista continua...
Silvano tu ce mai zi,e totul ok la voi?
Dana cand plecati in concediu,intrebare valabila si ptr Mariaa?
Doris vreau par scurt,m-am saturat de plete pe caldura asta.
Aida e totul ok la voi,ati mai fost la vraci.
Ela le-ai dat de capat la colaboratorii proiectului.
Laurel cu papa bun ai facut,eu manc imediat mancare de varza dulce cu sunca afumata si marar.
Mihi ai un bebestrumf de nota 10.
Lore pleaca in turul Romaniei,bravos fata curajoasa de nota 10,abia astept sa ne intalnim dupa ce vii din co.
Lormi numai stiu nimic de secole,o fi inceput lucrarile la casa si la bebe continua lucrarile.
Deya umbla prin uniunea europeana.
Katik se minuneaza pe aici dar ea nu pove nimic.
Ana la fel.
Geta e in conzed ca altfel o trageam de urechi ca numai intra pe aici.
I-am luat la Andi tricou cu Romania.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ela03 spune:
M-am imprietenit cu adolescenta. I-am transmis ca e grozava si ca detine controlul. Asa ca fiind detinatoarea controlului mi-a multumit frumos pt ajutor, ca i-a prins cica tare bine. Na, am experienta si cu tineretu-n floare...
aidaciolac spune:
Poze de la mare 2008
Aqua Magic
... vizionare placuta ![]()
... si o sa mai vin cu o surpriza 
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel 

DISNEYLAND PARIS 2008
claudia74 spune:
Aido super pozele,super filmulete,mai da aia e in Ro ca io vaz ca tu tot prin Barbados umblii
,mama mia si io vreau pe acolo si la copii mai bine nu le arat.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
aidaciolac spune:
Kissy-licile
Aida

DISNEYLAND PARIS 2008
danitin spune:
Acum am ajuns acasa. Am rezolvat tot, da is varza ... Asa ca nu mai pot sa spun decat 

P.S. Kati, merci mult de ajutor! Sigur dau o bere!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Doris-Alina spune:
Dana, drum bun, vreme faina, distractie, recreere...si va asteptam cu poze...
Aidule, mi-ai facut o mare bucurie, am vazut o matza, o Kissy, o Emma , o Simona, de care vrei tu, fericita, sanatoasa, voioasa, asa cum merita sa fie...
Totul va fi bine, de-acum incolo, simt eu asta...
Sunteti minunate...

BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
aidaciolac spune:
Dana drum bun , distractie faina si recreere la maxim
si asteptam 
Claudia da , da. E in Ro si e super amenajat si de necrezut , dar au grija sa intrebe cati ani are copilul si cat masoara ... ca pe topoganele mari nu avea voie sa se dea ... sau nu ai voie sa te dai cu ochelari , lant , bratara ... ca e plin de camere de filmat si ii trage la raspundere . ... no coment , deci se poate si la noi. Adevarat si pretul f piperat , dar nu la fel de piperat ca in Germany
Dorisake sa stii ca de cand e Kissy in familie s-au cam schimbat multe in bine. La poza de ieri unde erau amandoua in piscina , dupa ce a iesit Kissy-mica afara din apa , Kissy-mare a cazut in fund ca a alunecat
si avea o fatza
surprinsa si inmarmurita si apoi a inceput sa rada ca nebuna
si eu cu ea. Pacat ca plecase ta-su cu aparatul si a pierdut frumusete de faza 
Speram ca totul va fi bine. Doamne Ajuta!
la toate ... eu mai bantui pe aici
pana pe la vreo 3 +/-
Aida

DISNEYLAND PARIS 2008
silvana75 spune:
Aida, superbe pozele!
Dana, drum bun sa aveti, multa odihna si sa ne auzim cu bine!
Noapte buna Timisoara
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
usor Timisoara & co. ma indrept si eu spre pat ...
silvana servici usor ![]()
Aida

DISNEYLAND PARIS 2008