Puiuti de Randunici 2008!! (74)
Raspunsuri - Pagina 8
mstela spune:
Multzam la fel,mimo!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
LMA TUTUROR TEODORILOR SI TEODORELOR DIN DOTARE!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:

LMA Teo de Ariel (chiar daca nu esti Teodora
)
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Pozici
Drumul vietii
mimonix spune:
Slaba miscare...Intrebare de specialitate :
Vladut de cand mananca fructe si legume face kk foarte tare , niste gloante pe care se chinuie sa le scoata saracu'.El n-a avut probleme cu constipatia pina acum iar eu i-am dat mereu cate ceva care sa-l ajute sa nu se constipe :prune, struguri, mar, rosie...nimic.Primul semn de kk tare si produs cu munca multa a fost dupa piersica, ceea ce mi se pare incredibil....de atunci, m tot scos m ot pus, degeaba.Tot asa se chinuie.Ba chiar am fost curioasa si intr-o zi i-am scos mesele de fucte si legume si problema a disparut.Deci de la asta e...dar de ce si ce sa fac?
Azi ii voi da legume de la Hipp, poate alea sunt altfel facute...dar n-as vrea sa manince d-astea mereu...
Daca aveti idee, daca ati mai auzit asa ceva...dati-mi de stire!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
Ursu,am citit la parintii intreaba ca tu ai dat pe doza de rotavirus 100 lei.Cum asa,ca se pare ca e 350 o doza.
Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
sovietica spune:
Ola!
Ursulica, eu vin maine, si beau si pepsic! cu zahar, ca e cel mai bun :) Si daca ma enervez, trag si o vodka :)))
Kya, normal ca vrem sa ne intalnim si cu tine! Si mi-ar place sa vina oricare randunica.
Monix, Sash a prestat de 3 ori la jumper si deja a 3-a oara s-a cam prins ca chestia aia sare si daca face el o manevra. impinge mai rar deocamdata si e f atent la efect. isi tzuguie buzele si zambeste. il distreaza :) nu mai e mult pana la chiraiala. azi la cateva minute dupa ce l-am pus la aparat, a tras un mare kk acolo
.
Succese cu legumele!
La multi ani, Teo, Teo si Teo! 

Eu-s cam trista. Si stau prost cu intelegerea. si am o pietricica pe suflet. dar imi va trece.
sovi, mami de
sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
bubu05 spune:
...la fel si eu Sovi....asta e....nici nu imi mai vine sa scriu...
...de citit am citit insa nu pot personaliza acum...chiar sunt trista...
LMA Teodorelor si Teodorilor!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Ursu,am citit la parintii intreaba ca tu ai dat pe doza de rotavirus 100 lei.Cum asa,ca se pare ca e 350 o doza. ![]() Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora Pozici Drumul vietii "Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!" |
Nu stiu unde ai citit asa ceva:))))Am dat intr-adevar 230 ca am pile
. Unde ai citit??www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Am scris ca am facut o doza de 1 ml, adica mililitru.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
VALENTINA C spune:
Sovi si Bubu, capul sus, privirea inainte si iesiti din butoiul ala...
Hai ca am aranjat, vin maine!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA