Puiuti de Randunici 2008!! (74)
Raspunsuri - Pagina 6
mimonix spune:
Mey Kya bey ...vad ca vorbesti numai cu Ariel
esti cumva supi pe mine
Zic si eu, ca nu s-a mai "supi" nimeni de mult ! ![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
Mimo, am uitat sa zic de Mufa, ca ma intrebasei! a fost o noapte nebuna!!
treziri tot dese si chiar cred ca gingiile-s de vina, nu are ce...noroc ca se consoleaza cum il pun la san si se linisteste..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
aaaa Luny, imi pare rau pt noptile tale
Bine ca mi-ai raspuns ca incepusem sa cred ca si tu esti "supi"
cu tot motto-ul tau cu tot 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
sunt destul de...pe situatie,ptr ca e asa cum e...dar in fine, asta e!![]()
LUNY
ariel_7000 spune:
plec la vaccin.ne vedem diseara.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mimonix spune:
Situatia Luny,imi aminteste mult de copilarie...mereu aparea cate unul care zicea:hai copii sa nu mai vorbim cu x
si copiii se duceau fara ca macar sa intrebe "de ce ?", just for fun! Dar in principiu e bine sa ramai mereu cu sufletul copil, nu contest...cu mintea e mai rau daca nu evoluezi![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
Kya spune:
Daaaa Mimo sunt supi rau de tot, si supa si ciorba! ![]()
Da' daca vrei sa ne batem, s-a facut! Ti-e dor? ![]()
Zi-mi ca scot artileria grea! 
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
gecko spune:
nu am mai plecat la plimbareala...l-am intrebat pe Patrick unde vrea sa mergem si el...s-a uit lungggggggggg la picioarele mele...si m-am uitat si eu sa vad ce e acolo...ai am vazutttttt....tufe tata...si mi-am amintit de luny care maine are program de "cosmetica"
...si m-a lovit invidia...asa ca am bagat aparatul de tuns iarba in priza...si bec m-am facut...cu Patrick atent supraveghind munca...
cu ocazia asta am descoperit ca odata cu sarcina (sau poate de la renuntatul la fumat) mi-au trecut doua vanatai ce le purtam pe picioare din 2005 (una din 16.08 si alta din 12.09)...semne ale bunei mele purtari in vremea ce ma dadeam tino-nino cu smurdul la cluj.
mai trebuie sa se uite bursucul urat si la freza mea...si sa imi amintesc de cleme ce s-a tuns si de amina ce s-a vopsit
si gigea ma fac...sau astept sa cada tot (nu ca mult ar mai avea)...si scap de trei griji deodata (de tuns...de vopsit...si de umblat in patru labe prin casa sa atun flocii pierduti)
luny spune:
mai, eu cred ca fiecare are propria minte incat sa stie sa aleaga singur cu cine vorbeste si cu cine nu...ca doar nu suntem oi!
...cel putin mie una, nu-mi spune nimeni ce sa fac si cum sa fac, si daca ar fi asa, ar face o maaare greseala!
ariel, bafta la vaccin, sa nu fie dureros!
LUNY
mstela spune:
Hello.Iaca-ta-ma,Ariel
.Am facut vaccinul azi.Teo a plans putin cand a simtit serul,apoi s-a calmat.I-am bagat preventiv juma de supo novocalmin, la sfatul asistentei.Ne-a spus sa nu-i dau completare pana la 5 luni,daca alaptez.Vad eu aici.
Se pare ca e fontanela cam descisa si a spus sa bag ceva vitamine.Asa ca voi lua din nou elevit,tardyferon si cica,ca +d3.
gecko,nu esti bre ultima nevizitata de rusi.Ce bine e!!
Eu nu pot intalneala maine,din lipsa de randunoi,ocupat sa ne aduca painea pe masa,ca nadejdea mea.....
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"