Mamici norocoase de sept-oct 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor tocmai a dat la stiri pe protv "o mamica a invins sistemul" , o mamica de tripleti a dat in judecata statul roman din cauza ca ii dadea doar 800 ron pt cei 3 copii...ma rog o sa tot vedeti stirea de acum pt ca practic, s-a creat un precedent!!!

nally hai ca mai e putin, stiu ca e greu si plictisitor mai ales ca n-ai avut nici net, eu stau mai toata ziua in casa/pat cu laptopul, daca nu l-as avea chiar ca m0as sui pe pereti!

tzitziri asa e , nu te mai agita stai cumintica in pat ca david vrea sa iasa grasan asa ca mai sta

si al meu misca mai mult in ultimele zile, dar l-am si "ajutat" cu ceva ciocolata

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

tzitziri si eu mai am secretii din astea da acum pe final e k sa fie mai abundente.Stai linistita ..cate no-spa iei pe zi?
Si eu iau no-spa 2/zi ..si tot mi se intareste burta.
Nally ma bucur ca bb-eii sunt k ..te inteleg cu statul in pat ,dar asa cum ai zis si tu nu mai e mult.
codruta cu tati zici??Cand am vazut-o noi pe bb-lina a zis tati ca tot cu el seamana

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nusha, imi place tare burtica ta! Mie mi se pare ca ma vad pe mine acum cateva saptamani! Sa te vad in luna 8 cum este!

Eu am descoperit dependenta de dovecei pané, fac nonstop si mananc nostop! Voi aveti perioade din astea? Am trecut prin saptamana salata orientala (sa nu mai vb de saptamanile telemea cu salata de rosii, daca mai stiti , acum sunt in saptamana dovlecei! :)))

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 44 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy.p, lasasem la 1 pe zi dar reincep sa iau 2 sau chiar 3..

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27
Tocmai m-am intors de la echo. Bb e bine mersi, are 2,200 kg, un grasun simpatic foc! Colul meu cam scurticiel (2,7) dar inchis! Promit ca stau cuminte!!! Pentru prima data am vazut si fatuca! Ne-am indragostit pe loc!

Codruta, sa iti traiasca baiatul grasunel! Oricum, bebicilor le sta bine grasunei si frumusei, asa ca iti doresc sa creasca mare mare si sanatos!

Am vazut ca ai zis ca bebe seamana cu tati, si Luca tot cu tati zic eu, a mea jumatate are 2m fix in inaltime! Eu am 1m71, sper sa mai compenseze, daca nu...basket scrie pe noi!!!

33+ LUCA

AMR 44 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Oare pana in ce saptamana tre sa luam no-spa?
Eva tu ce faci?Mi-au venit si mie hainutzele de la chicbb sunt superbe

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Codrutza esti o draguta!

Tzitziri nici prin gand sa va treaca sa stati la pat... preveniti cat se poate... ca e jale cu J mare cum zice Sebi cand il pedepsesc! Nu ne trebuie tovarasi la pat ci la joaca!
Poze de la eco nu prea am... ultimile sunt de la 23 de saptamani dar trebuie scanate... poate le scaneaza tati ca sunt tare dulci amandoi
Dar ultimile date despre evolutia noastra va putem da... 123 cm circumferinta talie , 8 kilograme in plus fata de start, ei cca 1500 gr fiecare, glezne de domnisoara la mami, maini de elefantica in unele dimineti, maine mergem sa facem analizele si saptamana viitoare la un nou control.
Tot maine luam si aparatul de la reparat si pot face si eu poze la burtica de gemeni!

Nushulica imi vine foarte greu sa scriu si pe laptop am o pozitie... dar de citit ...citesc super...

Sper ca pana vine frigul sa ne vedem cu godolosii

Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 31 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Dambusteii scumpi!

Poze cu Sebi!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Codruta,, acum am vazut...ma luasesem cu ale mele
Felicitari pentru grasun....si colul...eu asa il aveam la 17 sapt..dupa aia a crescut la loc, dar nu e problema.La varsta asta de sarcina chiar nu cred ca e ceva rau

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Eva tu ce faci?Mi-au venit si mie hainutzele de la chicbb sunt superbe

Laura, imi plac enorm hainutzele de la chicbb, de la Rombaby, sunt pufoase, frumose, de calitate! Eu fac bine, ma dezvolt zilnic ! Ca un balonas! Tu ce mai faci? Esti ok?

33+ LUCA

AMR 44 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27
Tocmai m-am intors de la echo. Bb e bine mersi, are 2,200 kg, un grasun simpatic foc! Colul meu cam scurticiel (2,7) dar inchis! Promit ca stau cuminte!!! Pentru prima data am vazut si fatuca! Ne-am indragostit pe loc!

Codruta, sa iti traiasca baiatul grasunel! Oricum, bebicilor le sta bine grasunei si frumusei, asa ca iti doresc sa creasca mare mare si sanatos!

Am vazut ca ai zis ca bebe seamana cu tati, si Luca tot cu tati zic eu, a mea jumatate are 2m fix in inaltime! Eu am 1m71, sper sa mai compenseze, daca nu...basket scrie pe noi!!!

33+ LUCA

AMR 44 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Multumesc frumos, Eva! Sa traiasca si sa fie sanatosi toti copilasii!

32+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput