Sezatoare canadiana (99)
Raspunsuri - Pagina 21
Dragaica spune:
Miki, am avut o singura "experienta medicala" sa-i zicem, atunci cand am avut nevoie de un control ginecologic ,asa ca am mers la medicul de familie, el mi-a dat trimitere la ginecolog. De asta ma gandeam ca pentru ochelari este la fel.
Multumesc mult de raspuns.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=112104402&artistType=&photoFuid=00103926520300w4Xv7Y392652 POZICI
Aspiranta la titlul de mamica
Ica 1975 spune:
Marule, spuneai ca fratele tau lucreaza la casa de pensii si ca ai sa-l intrebi cum este cu predarea cartilor de munca, ai vesti?
try, merci, nu stiam ca trebuie si solutie de curatat placa de sticla, eu am smotruit la melci pana acu'
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
mikiion spune:
Icacand am cumparat aragazul( cu placa neagra de sticla) am primit o monstra de solutie de curatat. Si apoi m-am dus sa cumpar. Pare scumpa, dar in final , eu folosesc aceeasi sticla de mai bine de un an, si inca mai e. Insa nu face chiar minuni. Daca scapi ceva dulce, te chinui mult sa iasa. Eu am un loc chiar stricat putin , ca o pata care a mancat din sticla, dar nu prea se vede.
Si ai nevoie si de burete special, neaparat albastru, ca cel verde se pare ca zgaraie materialul. O sa citesti in instructiuni.
Try si eu mi-am luat cu o reducere atunci, dar tot am ajuns , in final , la o factura de 250. Cred ca inclusiv consultatia. Si am lentile cu reflex, ca asa aveam din Romania, si mi se parea absurd sa revin la altele de mai proasta calitate. Eram deja obisnuita cu ele. Oricum asigurarea mea de la universitate acopera in mare parte ochelarii. Insa nu a acoperit ecografiile suplimentare din sarcina si nici Triplu-test
www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
maru spune:
am vesti, am vorbit cu el la telefon si a spus asa:
cartile de munca se scaneaza si se baga in baza de date. pensia se primeste la implinirea varstei de 60-65 de ani, nu mai devreme. eu l-am intrebat daca sa ii trimit cartile noastre de munca si el a zis ca nu vede nici un motiv ca ele sa nu fie primite si ulterior, cand faci varsta. ca acum se plateste pensie la femei dupa 10 ani demunca, dar urmeaza sa se modifice la 15 ani.
Cautam linkul sa il trimit intr-un email, sa il mai bat la cap, dar nu l-am mai gasit, daca ma puteti ajuta sa il gasesc continui investigatia
Citat: |
citat din mesajul lui Ica 1975 Marule, spuneai ca fratele tau lucreaza la casa de pensii si ca ai sa-l intrebi cum este cu predarea cartilor de munca, ai vesti? try, merci, nu stiam ca trebuie si solutie de curatat placa de sticla, eu am smotruit la melci pana acu' Noi Ce spui sa si infaptuiesti ! |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ktrinel spune:
pe cele cu placa ceramica, daca ai picat zahar...s-a dus
eu nu am mai cumparat solutie din aia ca nu am vazut nimic special la ea..in schimb folosesc VIM ( crema alba) ...si pe doamna de la curatenie
laura, tare bine suna concediul vostru!
olga, ana, multa sanatate!
Ica 1975 spune:
Ktrinel, merci, iata un bun motiv de a nu mai manca zahar
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
cge spune:
Scriu si eu la capitolul asta..
Nici la solutia- minune de curatat aragazul, cea din care am avut monstra, nu face minuni. Minunile le face un spray luat din Maxi "No name" ptr curatat aragazuri.
Merci, Ktrinel, vom incerca si cu Vim.
Olga, Ana, multa bafta la samburei, sa creasca mari si sanatosi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005