copilul ca unealta!!!
Raspunsuri - Pagina 4
diadaniela spune:
io zic asa!
rivala (sotia amantului Koricai) e insarcinata si Korica e turbata de gelozie. nevenindu-i sa creada ca sotul( adica amantul Koricai,de) se mai culca inca cu sotia cand o are pe ea ,inventeaza scenarii de telenovela.cum ca bietul om a fost sedus de lacrimile relei de sotii si uite asa a lasat-o insarcinata si acum reaua nu vrea sa faca avort si sa o lase pe Korica sa isi traiasca linistita povestea de love patimas.
of,of,of! cata lume necajita!
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GGina Ce bataie de joc .Nu inchide nimeni subiectul asta? |
corect, asta ma intrebam si eu....
angipangi spune:
chiar` nu stiu de ce nu se inchide
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
violeta69 spune:
da,,de ce nu se inchide?
ca subiectul in care dadeam replica unei anumite domnisaore s-a inchis....
aici vad ca domnisoara s-a evaporat!si subiectul nu....
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui andraduska Eu cred ca Koraica=Clara. De fapt, sunt sigura. Orice problema are o solutie. Trebuie doar s-o gasesti! |
si copilul ce va fi nascut al cui e?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mariussimiuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
si copilul ce va fi nascut al cui e?! |
Si amantul?Cine-i amantul?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui diadaniela io zic asa! rivala (sotia amantului Koricai) e insarcinata si Korica e turbata de gelozie. nevenindu-i sa creada ca sotul( adica amantul Koricai,de) se mai culca inca cu sotia cand o are pe ea ,inventeaza scenarii de telenovela.cum ca bietul om a fost sedus de lacrimile relei de sotii si uite asa a lasat-o insarcinata si acum reaua nu vrea sa faca avort si sa o lase pe Korica sa isi traiasca linistita povestea de love patimas. of,of,of! cata lume necajita! |
Ai stofa de scenarista,Banano!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
andraduska spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
si copilul ce va fi nascut al cui e?! Pai copilul s-a nascut deja! E cel de-al doilea al lui iubi cu nevasta, scuze: fosta nevasta! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |