Ingineri fosti, viitori...(23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Nico, pai sigur o sa avem o . Am facut rezervare la un restaurant fain, retro, unde nu a mai fost nici unul din noi....ca sa simtim asa, ceva special (desi voiam sa fac initial rezervare la restaurantul unde am facut nunta, dar am lasat-o pt. altadata). Imi pare rau de chestia cu bona!!!!!!!!! OF, macar de-ar spune clar de la inceput, sa nu te mai incurce.
Cat despre oboseala.....no comments! Cunoastem!
Oti, terminasi proiectul? E raspunderea foarte mare si e normal sa fii asa stresata dar te rog sa te gandesti la bebe!!! Pup de consolare.
Fetelor, am gasit o super oferta la masaj, stau si ma intreb: sa ma duc, sa nu ma duc?? Dar cred ca o sa ma duc. sunt 10 sedinte, daca nu tb sa le iau pe toate in aceeasi luna, ma duc. O data pe saptamana mi-ar fi de ajuns! Ce parere aveti? 1 ora pe saptamana numai pt mine.....merit si eu, nu??? Sotul mi-a promis ieri ca imi face abonament la bazin acoperit si ca mergem la dansuri!!! Sa dea Domnul sa se tina de cuvant.
Va pup, ma pregatesc sa plec!!!!!!!!!!!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anca incep sa te invidiez. Trebuie sa imi fac si eu timp de masaj. Am facut in urma cu cateva luni anticeluluitic si tare bine mi-a prins. La mine tipa venea acasa de cate ori era nevoie. Dupa ce imi gasesc bona o sa fac de relaxare. Aici e 20 lei sedinta.
dansuri am facut si eu pe vremuri. Acum am noroc ca am multe nunti si mai dansez. La bazin imi place sa fac exercitii dar in orasul nostru nu exista bazin acoperit. pt o baie iarna trebuie mers la Calimanesti dar conditiile lasa de dorit.
Noi am fost asa de prinsi incat am uitat sa iesim si noi la un local in 18 august cand faceam 7 ani de cand am spus da .

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Pleaca azi mama mea la munca in Italia.
Imi facusem planuri sa il duc pe Razvan la ea, sa il intarc.
Acum nu stiu zau cum o sa fac, nu reusesc deloc sa intarc treptat.
Cred ca iar am o zi trista, in care simt ca nimeni nu ma intelege, nimeni nu imi e aproape.
Mi s-a stricat si computerul la serviciu. Sper sa recuperez baza de date de pe hard. Ar fi ingrozitor. Am mai facut eu salvari, dar lucrasem de curand la ceva personal cu ceva castiguri preconizate.

Dorina, ce mai faci? Cu ce te ocupi? Muncesti de zor cu gospodarirea?

Anca, ai iesit cu sotul? Cum a fost?

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Salutti tutti!
nico, nu e cazul sa ma invidiezi! Eu sunt cu vrutul, cu planurile...dar nu ajung mereu sa le si indeplinesc!
elena, am fost da la un restaurant foarte dragut!Doar ca nu eram nici unul prea in forma si am plecat repejor.
Va pup!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

'Neata la toata lumea!

Eu sunt plictisita de meserie, caci, de cand imi venira copii acasa, nimic nu ma mai atrage la biroul asta si abia astept sa bata ceasul ora 15, 30, ca sa fac mip! mip! si sa fug la ei!

Ancuta, ne esti datoare cu o istorisire a evenimentelor pe care le-ai trait, alaturi de iepurasul tau, in prima seara de toamna a acestui an ...

Nico, pe cuvant ca nu am vrut sa supar pe nimeni cu cafelele mele, ci, pur si simplu am avut o calitate deplorabila a semnalului de net saptamanile trecute, drept pentru care am pierdut cate 2 - 3 mesaje inainte de a le da drumul, asa ca, de multe ori dura mai mult de o ora pana reuseam sa postez ceva. Si una era situatia cand deschideam eu fereasctra de raspuns si alta cand reuseam sa expediez mesajul catre voi. N-am avut nici cea mai mica intentie de a-ti ignora si submina ospitalitatea si generozitatea de a ne servi cafeluta virtuala de dimineata. Eu imi cer, totusi, mii de scuze daca te-am suparat, dar a fost fara intentie!
...Oricum, dupa cum vezi, am renuntat la obiceiul de a va oferi micul dejun pe tava, caci nu vreau sa mai lezez pe nimeni in viitor.

Elena, eu mai fac pe sefa cateva zile, pana i se gata concediul sefei mele de fapt si de drept, dupa care revin "la matca" si ma apuc iar de trebile mele curente.

Otilia, daca tu zici ca bebe va veni cu idei ingenioase si ingineresti la proiectele tale, eu am bucur teribil ca de pe acuma il inveti sa gandeasca pragmatic. Ai, totusi, grija de voi si din cand in cand mai opreste-te si mai rasufla adanc. Si, chiar, niste sedinte de masaj de relaxare, la domiciliu, nu ti-ar surade???... Ca tot se desfata cu gandul asta fetele nostre!

Kati, mai zi si tu doua vorbulite, sa stim ca totu-i bine la voi si ca acomodarea cu noul program s-a instaurat, deja, in casa voastra.

Claudita, sper ca ai primit mail-ul cu poza buclucasa, ca sa pot sa-i dau delete de pe webshot. Luca-i ok cu piciorusul???

Cristina, tu ce mai faci??? Cu ce te mai imbraci??? Ce ti-ai mai cumparat frumos din magazine? Eu de-o luna-mi caut zadarnic o pereche de pantofi negri, cu argintiu si toc cui, sa-i asortez la un costum si ... sufletul! Nu gasesc nimica sa-mi fie pe plac, iar zilele au intrat in sac, fiindca-mi trebuie pentru sambata, cand mergem la un botez.

No, va tzuc , ca iar au inceput sa traga hartiile de mine!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Pisi draga te rog sa revi la obiceiul de a va oferi micul dejun pe tava. Nu m-am suparat, era dor o remarca. Banuiesc ca nu ai vazut mesajul meu. Si la urma urmei chiar daca vedeai mesajul doua cafelute nu strica la nimeni .
Nu am cum sa ma supar pe tine caci imi esti tare draga si pe deasupra imi plac tare mult postarile pline de haz.
Deci pup cu drag pisicuta si astept in continuare cafeluta.

Elena nu dispera ca o sa reusesti sa il intarci. Eu la Alex am reusit treptat, dar s-a lasat si la mine cu multe plansete. Se trezea de prea multe ori noaptea, iar eu de oboseala am dat cu capul intr-un perete asa ca m-am hotarat: nu face el ce vrea cu mine. pana la urma orice invat are si dezvat. E greu dar trebuie sa reusesti.
Tin pumnii sa recuperezi datele de pe calculator. E cam periculos sa lucrezi la birou personale. Pe mine m-a prins seful si de atunci nu m-am mai riscat.

Anca lasa planurile si treci la actiune.

Pupici la toate fetele.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pup si eu repede inginerele!
la mine tare s-a scurtat ziua, nu mai am vreme de nimik
la job n-am net, asa ca......
ni-s aproape bine cu totii, robi are putin muci(ca doar avem deja o saptamina jumatate vechime de cresa) dar luam picaturi homeopate si e spre bine.
cu acomodarea a mers relativ bine, si la mine, si la robi. de munca este destula, si inca nu s-a declansat virtejul de dupa concedii(stiti voi cum e).
anca, la multi ani cu sanatate si iubire, inca 100 de ani de acu incolo!!!!
xerxe, imi pare rau ca nu mai e mama la indemina sa te ajute! este greu, dar pina la urma o rezolvi tu, asa, inginereste. la noi a mers mai usor, cum am mai scris.
ioana,, cum fu in st. tropez????
dorina, mai vb pe mess, printre picatele
claudia, cum e cu piciorusul? da' spne ceva, il doare?ca krisztina mai spune citeodata ca o doare si de multe ori ma gindesc ca or fi dureri de crestere. dr ce a zis?
pup pe toata lumea, trebe sa fug, sa nu cumva sa imi plece netu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Intru doar ca sa va invit sa vizionati AICI cateva din pozele pe care le-am facut piticilor de la despartirea de bunici, pana ieri, ca tot nu prea am apucat sa va povestesc mare lucru despre drum si momentele de revedere... Poate voi avea cata mai multa vreme intr-o alta zi!

Nico

V-am si-o dupa-amiaza de vis va doresc!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Salutare.
Nico, as trece eu la actiune dar nu stiu cum stau cu timpul si cum o sa stau pe viitor. Mi-am propus sa fac prea multe si mi-e teama sa nu ma hazardez si sa le fac vraiste pe toate.
Pisi, pai....ce mare poveste....am fost, am mancat, am venit acasa . LOL. Tu stii doar pe unde trece dragostea.[:P] (nota "redactiei": prin stomac).
In rest....densitatea de prostie si nesimtire sa mareste pe zi ce trece sensibil, deoarece dragii de bucuresteni incep sa revina de prin concedii. Iar cum "ochelarii de cal" sunt la mare moda, nu mare mi-a fost mirarea cand azi dimineata m-am infatisat pentru a doua oara la Trezorerie sa fac o plata si nu am reusit ca cica nu facusem OP-ul cum trebuie (scrisesem: "PLATI DIVERSE" si madama de la ghiseu mi-a zis ca trebuia scris "TRANSFER NUMERAR"...cum o fi aia nu am inteles, pt. mine numerar = cash, adica pui mana pe ei...poti sa incasezi, sa depui, sa faci plati in numerar...dar cand faci un transfer intre doua conturi nu vad cum poate fi numerar!!!! ) Probabil cine a mai fost pe la Trezorerie stie cum merg lucrurile pe acolo.
Asadar....sunt "very busy", weekendul care vine e ultimul mai linistit, dupa aceea voi avea nunta-aniversare-nunta-nunta 4 weekenduri la rand + lucru tot in weekenduri. Sounds like fun, ha?
PUP pe toata lumea!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
La noi ploua, asa ca stam in casa!
Kati, am crezut ca ne-ai uitat! suntem bine cu piciorul, nu mai paseste ca saptamana trecuta, acum e ok!
Pisi, ce faini sunt, si cum nu se dezlipeau de bunici, cred ca ar mai fi stat! s-au bucurat de jucarii? si de inimioare? exact asa macara avem si noi, i-am cumparat-o lui Marc cannd a implinit 3 ani, insa Luca i-a cam stricat-o! distractie placuta la botez!
Anca, multi ani fericiti inainte!
Nico, imi pare rau ca n-ai gasit bona!bafta in continuare!

eu m-am vopsit si nu imi place, am fost la coafor sambata dimineata, m-am tuns si mi-am facut suvitze si mi se pare ca sunt prea blonda, am vrut blond, dar nu asa, asta e spre alb si e groaznic, nu ma pot vedea in oglinda. Cred ca imi cumpar o vopsea si ma fac saptamana viitoare asa cum vreau eu, mi-e frica numai sa nu raman fara par!
na pupici fetele, mai citesc umpicutz pe aici si apoi sper sa vina Marc acasa de la bunici!

Mergi la inceput