salut!
ma ajutati si pe mine cu Gavisconul? Matei inca regurgiteaza destul de des, are zile si zile, dar cateodata am impresia ca varsa tot ce papa, in reprize, adica varsa si de 2-3 ori dupa o masa! am incercat Debridat vreo 3 luni, e asa si asa..cineva mi-a adus din Italia Gavisconul, pe prospect spune ca se administreaza 1-2 ml/kg corp divizat pe nr de mese, dupa fiecare masa...el este alaptat la cerere si nu are inca un program clar, papa la 2-3 ore, dar pe caldurile astea cere si din ora-n ora..
a mai folosit cineva Gaviscon? cum l-ati administrat?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Eu am luat Gaviscon toata perioada de gravidie,era pt arsuri nu pt stari de voma.....pt varsaturi luam altceva...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Maraki,Luny intreaba de Gaviscon pt sugari.Si da,vindeca refluxul gastro-esofagian si nu se gaseste in Rom.Si fata mea a fost diagnosticata cu RGE in urma unei evaluari,si am aflat ca Gaviscon suspensie se recomanda in cazul sugarilor,mai bine decat Motilium,pe care eu i-l dau fetei mele si care am aflat ca e un medicament cam dur pt sugari,chiar daca a fost recomandat de dr.Astept sa ne aduca si noua cineva din Franta, Gaviscon.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"