Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bee, pot sa-ti spun ca Dr. care imi urmareste mie sarcina (si prima si acum la a doua) este Dr. EMEL NURALTAY de la Euroclinic! Este de nota 10 si ca om si ca profesionst. Deci daca esti la ea, stai inistita. Esti pe maini foarte bune.

Alina18+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Eu merg la dl dr Herghelegiu si sunt foarte multumita. M-a tratat frumos si atent si echo le-a facut cu atentie si amanuntit. Eu asa cred.

Din pacate, nu am un medic de rezerva pentru cazul in care va trebui sa nasc la alt spital (la Euroclinic nu primesc nasteri daca nu ai 37 sapt implinite sau daca sunt probleme), insa am de gand sa caut, ca sa fiu acoperita.

Dna Dr Emel N, lucreaza si la vreo clinica de stat?

Bee14+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Naty, poti sa imi spui despre ce doctorita de la Euroclinic este vorba? Eventual sa imi trimiti un PM? Nu de alta, dar eu merg la Euroclinic si mi-e sa nu incap pe mana ei daca medicul meu este in concediu si am nevoie de ceva. Doamne fereste.

Merci.

Bee14+

bee prietena mea nu poate vorbi acum, e intr-o intalnire, cum o prind o intreb cum o cheama pe doctorita si iti zic.

alina bine ca ai reusit!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Buna ziua viitoare mamici,

Eu merg la consultatii periodice la Romar Polizu, am fost pentru a 2 oara ieri. Clinica este privata, iar eu platesc practic la fiecare consultatie doar echo. si nimic altceva. In acest caz trebuie sau nu sa 'merg' cu ceva la fiecare consult? va intreb asta pentru ca sunt pe dinafara. eram obijnuita ca la medic sa merg cu mama si ea se ocupa de asta.

+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Stelutza trebuie sa intrebi medicul la care mergi daca profeseaza in vreun spital, daca te asista la nastere, etc. daca nu te poti trezi cu surpriza ca platesti 9 luni consultatii si dupa aceea nasti cu te miri cine e de garda. ce inseamna ca faci doar ecografie? nu ai avut un consult la un ginecolog?
Alina, of, doar asta era... bine ca ai rezolvat, am cam intepenit cand am vazut literele alea bolduite si mari.
RalucaAlexa bine ca ai trecut cu bine peste DT si ca nu sunt probleme reale. te cred ca te cred toate racorile cand vezi un asemenea rezultat. foarte bine ca nu a fost decat atat.
Raluca, absolut de acord cu tine, macar cele 3 ecografii mari (importante adica) trebuie facute de ecografisti si nu de ginecologi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stellutza

Buna ziua viitoare mamici,

Eu merg la consultatii periodice la Romar Polizu, am fost pentru a 2 oara ieri. Clinica este privata, iar eu platesc practic la fiecare consultatie doar echo. si nimic altceva. In acest caz trebuie sau nu sa 'merg' cu ceva la fiecare consult? va intreb asta pentru ca sunt pe dinafara. eram obijnuita ca la medic sa merg cu mama si ea se ocupa de asta.

+14

Daca e privata, nu mi se pare ca trebuie sa mergi cu ceva. Eu cand ma duc la cabinet la dr mea, pe langa faptul ca platesc ecografia, ii duc, din cand in cand, nu tot timpul, ba o cutie de cioco, ba o cafea ... nu o fac pt ca e neaparat sa procedez asa, ci asa am vrut eu. Nu la fiecare control. Poti face cum doresti, nu e neaparat sa duci ceva

Jasmi 12+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bee, D-na Dr. Emel lucreaza doar la Euroclinic unde este sefa de sectie la obstetrica-ginecologie. Inainte de a veni acum 3 ani aici a fost Dr. la Polizu. Dar tu esti sigura de chestia aia cu 37 sapt?? ca am o prietena care a nascut anul trecut si era stresata ca daca naste prematur ce se intampla. Si i-a spus la Euroclinic ca este OK, ca s-au dotat si pentru situatii din astea...de aia te intreb, esti 100% sigura? Cine ti-a zis?

Roxana, SORRY!!! Nu am vrut sa va sperii Intrasem in panica ca nu am unde sa-mi fac morfofetala...

Alina18+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alinutz, ce zice Flowerbee e adevarat, ultima poveste de genul asta este a lui SunSmile de la iul-august (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124494). euroclinic este maternitate si atat, nu au o sectie de neonatologie propriu-zisa cu aparate de resuscitare, scule potrivite domeniului asta. copilasii cu probleme dar si mamicile sunt mutate la Polizu sau Elias (parca si Filantropia intr-un timp dar nu mai retin bine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, am auzit chestia asta de la o graviduta care a fost la Euroclinic si a intrebat la receptie. Apoi am mai citit cate ceva la subiectul de la Nasterea unei stele. Cunosc doua persoane care au nascut recent la Euroclinic si au fost foarte multumite. Una dintre ele a avut un bebe cu probleme, medicii stiau, si totusi au operat-o, chiar daca be eavea probleme marisoare cu inimioara. Cred ca sunt puncte de vedere si puncte de vedere.

Eu ma duc la Euroclinic la 20 sapt, deci exact peste o luna si jumatate si atunci ma voi interesa temeinic.

Daca afli ceva intre timp, poate imi spui si mie.

Pupic.

Bee14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Am cazut de comun acord ca voi naste cu dansa, totusi nu sunt impacata cu ideea de a naste la Polizu, desi am inteles ca exista si rezerve mai 'stralucite' contra cost. In principiu ea este doctorul cu care voi naste tocmai de aceea imi doresc sa ma trateze bine ca si asa sunt eu foarte speriata si am observat ca celelalte gravide care merg la dansa vin cu cate o punguta ..

+14

Mergi la inceput